Değişiklik işe yaradı, Ali Bayraktar’ın yıldızlaştığı Adana Demirspor maçını 4-0 kazandık. Şu anda 6. sıraya girmiş bulunmaktayız. Kalan 5 maçımız da puan sıralamasında altımızda olan takımlarla. Büyük bir akislik olmazsa play oflara kalabiliriz.
Bu dönemdeki en zor maçımızda Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldık. İkinci devrenin ilk 15 dakikasında Antalya eşitliği yakalayıp öne geçince biraz panikledim ama Ümit bu zorlu deplasmandan puan çıkarmamızı sağlayan golü atınca rahatladım.
Küme düşmesi beklenen Şekerspor’a kaybederek taraftarımızı çileden çıkartıyoruz. Geriye düşmemize rağmen beraberliği sağladık ama galibiyet golünü bir türlü atamadık.
Yine küme düşme ihtimali yüksek Mardinspor’a da puan kaybettik. Son dakika kazandığımız penaltıyı gole çevirdik fakat sevincimiz kursağımızda kaldı. 2 dakika sonra golü yedik ve maç 3-3 sona erdi. Son 2 haftaya girdik ve hala yerimiz garanti değil.
Lig sonuncusuyla karşılaşıyoruz, puan kaybederim diye bekliyordum ama ilginçtir ki kaybetmedik.1-0 oldu, bizim oldu.
Son maçımızı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Oyuncularım bunun bilincindeydi ve 1-0 geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildiler.
Ligi 5. sırada tamamlayarak Play Off oynamaya hak kazanıyoruz. Bekle bizi Süper Lig geliyoruz…
![]()