-
15.Temmuz.2007, 00:33
Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza İstanbul'a geldi. Atatürk Havaalanına inen İspanyol forveti Fenerbahçeli taraftarlar büyük coşkuyla bekliyor.
İspanya'da geçen sezon Real Mallorca forması altında gol krallığı yaşayan Güiza EURO 2008'de de İspanya adına 2 gol kaydetmişti. Büyük paralar karşılığı gelen Güiza yarın (Salı) saat 11.30'da resmi sözleşme imzalayacak.
"TARAFTARIN ÜNÜNÜ DUYDUM"
Havaalanında FB TV'nin sorularını yanıtlayan Güiza "Umarım Fenerbahçe'de de gollerime devam ederim ve başarıya ulaşırız. Fenerbahçe'den teklif gelince oldukça sevindim, buraya gelmeyi çok istiyordum. Carlos ile bu konuda konuştum ve beni ikna etti. Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım, Türkiye'nin de çok güzel bir ülke olduğunu söyledi. Fenerbahçe taraftarının 90 dakika boyunca hiç durmadığını ve takımları için öldüklerini biliyorum. "açıklamasını yaptı.
GÜİZA: "SAĞOL"
Salı günü doktora gideceğini söyleyen Güiza daha sonra da Avusturya kampına katılacağını sözlerine ekledi. Aragones hakkında da konuşan Güiza İspanyol teknik adama övgüler yağdırırken "O futbolcusuna saygı gösteren bir isim" dedi. Fenerbahçe'nin kadrosunu da değerlendiren İspanyol forvet "Takımda büyük oyuncular var. Bir an önce takıma katılmak ve onlardan birşeyler öğrenmek istiyorum" dedi. Güiza FB TV'ye verdiği röportajın sonunda 'Sağol' diyerek Türkçe'ye giriş yaptı.
NURİA BERMUDEZ: "ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİLER"
Güiza görüntüleri ve açıklamalarıyla olay yaratan aynı zamanda menajerliğini yapan eşi Nuria Bermudez ile beraber İstanbul'a geldi. Nuria Bermudez de "Türkiye hakkında bana çok güzel şeyler söylediler. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim. Fenerbahçe eşiminin her zaman oynamak istediği ve beğendiği bir takım" ifadesini kullandı.
Ligtv
Mesaj Yetkileri