1 ile 30 arası toplam 322 sonuç

Konu: Kayserispor Transfer Haberleri

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor İlk Etap Kampından İzlenimler

İlk etap kampında bazı izleimlerim oldu özellikle yeni gelen oyuncular hakkında

Yeni gelenlerden özellikle Eren Güngör ve Aghahowayı çok beğendim.Genç Eren Gündör gerçekten çok güzel oynuyor.Antremanda İglesiasa bir tane şut vurdurmadı havadan yerden.Çok iyi yer alıyor zamanlamaları falan gayet yerinde bizim için çok güzel bir imza olduğunu söyleyebilirim.Aghahaowa ise eski günlerine geri dönmek istediği belli çok istekli ve hırslı bir mücadele yapsısı var iyide gol atıyorİnşallah ligdede böyle oynarsa ondanda iyi bir verim alacağız gibi.Ayrıca Bielefeldden gelen Umut Koçin ise gerçekten süper yetenekli bir oyuncu sol kanadı kordior gibi kullanıyor.İyi adam geçiyor ayrıca fizik gücüde gayet iyi.Yeni seoznun takım içindeki süpriz ismi olabilir ve beklenmedik şekilde formayı kapabilir.Olembeyi ise pek hazır görmedim daha fazla verimli değildi.Ayrıca çok eleştirilen kaleci hamidou ise iyi kurtarışlar yapıyordu.Önceden bende çok eleştirmiştim ama bizi yanıltacak gibi duruyor.Mehmet Topuz ise bildiğiniz gibi yine süper zaten

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bir dönem FBninde ilgilendiği 1860 Münich altyapısında forma giyen gurbetçi oyuncuyu Furkan Özcalı kadromuza katmışız.Hayırlı olsun

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...al/profil.html
    Last edited by deniz.91 : 15.Temmuz.2008 at 16:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri