Evet arkadaşlar ne diyosunuz... Sizce Hayatta para ile satın alınamayacak bişey var mı?
Evet arkadaşlar ne diyosunuz... Sizce Hayatta para ile satın alınamayacak bişey var mı?
tabiki ask onu milyon dolarlara bile satın alamazsın...
birakalım askıda.. 1 dostun kötü günlerde zor oldugunda zamanlarda yanında olmasına paha bicebilirmisinizOriginally Posted by nekop
![]()
cok güzel konuya el basmısınOriginally Posted by kavara
bencede paha bicilemezz
evet bence de dostluk...Originally Posted by kavara
kesinlikle katılıyorum kız gelip geçer ama dost hep yanındadır.varmı dost gibisi be ha bide aile tabiki...(ana,baba,kardeş sevigisi)Originally Posted by kavara
Gerçek Aşk
Aile
Dost..( Arkadaş değil dost )
-
ama sadece dostluk diil bence ask gercek olduu surece daima ilk gelir
para ile herşeyi satın alabilirsin ama çok az şeye sahip olursun.
Aşk,dostluk sevgi türü manevi şeyleri bazı değerleri para ile satın alamayız ve bunlar paranın alabileceği şeylerden daha değerli.
abicim para ile satın alınamayacak şey yoktur...
Aşkını para ile satın alabilirmisin
Aileni para ile satın veya geri alabilirmisin
Para ile dost bulabilirmisin![]()
-
Şerefim,Prensiplerim,Ailem ve Sevdiklerim...........
sana katilmiorum benyaben
Originally Posted by benyaben
aile ve dostluk asla satın alınamaz bence ve ikisi çok önemlidir insan için.
![]()
para teklif edilipte veremeyeceğim 2 şeyim vardır:
1)bilgisayarım
2)galatasarayım
galatasaraylı olunmaz,galatasaraylı doğulur!!!!
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
genelde herkes aşk ve dostluk cevaplarını vermiş. bunları parayla bulamayacağınız doğru ama birgün mutlaka bulabilirsiniz. oysa zamanı asla geri getiremezsiniz. ben zaman diyorum. ayrıca başlık çok saçma bence. "parayla satın alınamayacak şey varmı" değil "neler" olduğu sorulmalı.
evet doğru sölemişsin..Sadece ZAMAN ve zamanımızda her şey para haline gelmiş..Nerde beleş oraya yerleş mantığı var..Dosttada aşktada..
şeref asla parayla alınamaz..tabi sevgi.aşk,dost da ayrılmaz bir butundur..en onemlısı şereftir..
Bu senelerde işte o dediğin şeref bile para ile alınıyor ne yazık ki![]()
-
Aşk, Gerçek Dost ve Aile
He ayrıca canım bilgisayarım![]()
para ile alınamayacak çok şey var![]()
para ile herşeyi satın alabilirsiniz ama samimiyeti asla.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
kırılan bir kalbi geri kazanmak
Sağlık,Hayat ve Zamanıda ekleyebiliriz.Sağlık alınsaydı sabancı ölmezdi dimi?
ben satarim falla ii bi fiyata bilgisayarimi.satinca da yenisini alirimOriginally Posted by TARPON_1
![]()
peki o zaman madem öyle sana dünyanın en büyük bilim adamı gelse ve anne ve baban üstünde deney yapıcaz ama deneyden sonra yaşayamayacaklar ancak sana istediğin parayı vericez(ne kadar istersen) deseler.söyle kaç paraya satarsın anneni babanı.Originally Posted by benyaben
not:bence dünyaları verseler değişmezsin.
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
parayla herşeyi alabilirsiniz dostum ben yaşadım
param olmadıı için aşkımı kaybettim bu demek değilmidir ki param olsaydı aşkımı kazanırdım yani dolaylı yoldan para aşkıda alır böyle çok örneği var öteki tarafın kapısı bile paraya dayalı parası olan hacca gider olmayan ötyle kalır gibi... parası olanm kurban keser parası olan zekat verir parası olmayanda hiçbirini yapamaz gusül abdest alacak su bulamaz ok. bu kadar
Dostum senin sorunun kız ile ilgili..
Gerçek aşk parayı gerektirmez![]()
-