Tabloya bakin ve renkleri soyleyin Kelimeleri degil ! ne oldu zorlandınızmı
beynimin bi tarafı renkleri diger tarafıda yazıları soyluyor ikisi arasında çatıstı kafa mafa kalmadı![]()
Tabloya bakin ve renkleri soyleyin Kelimeleri degil ! ne oldu zorlandınızmı
beynimin bi tarafı renkleri diger tarafıda yazıları soyluyor ikisi arasında çatıstı kafa mafa kalmadı![]()
o neşimdi burak anlamadım ???
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
yazı ve farklı renkler varya ondan bahsediyor galiba...Originally Posted by cifaaa
hee tamam düzeltti galiba ben alttaki kalın yazıyı görmemişim pardon
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Dış'a dogru siyah oklar goruyorsaniz mesele yok, ama eger ice dogru beyaz oklar gormeye başladıysanız, beyniniz fazla mesai yapıyor demektir!
![]()
Yine mi daire?
![]()
Bu resimde sadece 3 farkli renk var! Yesil ve Kirmizilar arasindaki ton farki tamamen beyninizin
yumurtlamasi!
![]()
Resimde sadece belli bolgeleri kesik 8 adet siyah daire var! Gerisi sizin beyninizin eseri![]()
bu göz yanılması değilama yinede koyim dedim
![]()
![]()
Resmin ortasindaki 3 noktaya dikkatle konsantre olun ve gozunuzu 45 saniye boyunca resme odaklayin. Sure dolunca gozunuzu sikica kapayin. Ne goruyorsunuz?
![]()
Resmin solundaki ampul'a konsantre olun ve 45 saniye sonra gozunuzu resmin sag tarafindaki beyaz alana kaydirin ... Ampul yandi mi![]()