-
16.Temmuz.2007, 01:13
#11
Transfer döneminin hızlı takımı Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin golcüsü Isaac ile anlaştı!..
Isaac'in Ankara'da Trabzonspor ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı!..
Nijeryalı oyuncunun, Gençlerbirliği ile sözleşmesinin bittiği ve futbolcu için bu kulübe bonservis bedeli ödenmeyeceği de öğrenildi.
Bu arada golcü oyuncunun Nijerya Olimpik Milli Takımı'nın Güney Kore'deki kampına katılmak için bu ülkeye gideceği öğrenildi. Eğer Nijerya, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda finale kadar çıkarsa 23 Ağustos'a kadar Trabzonspor'la çalışmalara katılamayacak.
FEDERASYON, ISAAC'İN SERBESTLİĞİNİ ONAYLADI...
Futbol Federasyonu, Gençlerbirliği'nin Nijeryalı futbolcusu Promise Isaac'in sözleşme süresinin dolduğunu ve serbest kaldığını onayladı.
Bir süredir kulübünden ayrılmak isteyen ve istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gitme hakkına sahip olduğunu belirten, Isaac için kulübü Gençlerbirliği ise, 1 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve ancak bonservis bedeli karşılığında bir başka kulübe gidebileceğini bildiriyordu.
Alınan bilgiye göre, Isaac'in Gençlerbirliği'ne transfer edildiği zaman yaşının 18'in altında olması nedeniyle en fazla 3 yıllık sözleşme yapılabileceğinin, ancak kırmızı-siyahlı ekibin Nijeryalı futbolcuyla 4 yıllık sözleşme yapmasının hatalı olduğu öğrenildi.
Yapılan sözleşmenin 3 yılı kapsayacak şekilde daha sonra 2 taraf arasında anlaşma sağlanarak düzeltildiği ve Isaac'in de bu kapsamda serbest kaldığı bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan edinilen bilgide, Isaac'in sözleşmesinin 30 Mayıs 2008 tarihinde dolduğu, şayet bu futbolcuyla ilgili Gençlerbirliği'nin elindeki sözleşmede özel bir madde yoksa futbolcunun serbest olduğu ve istediği kulübe bonservis bedelsiz gidebileceği ifade edildi.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, Isaac'in böyle bir transferi gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını, aksi takdirde sözleşmeye göre 1 milyon Euro'luk bir ceza ödemesinin söz konusu olduğunu belirterek, ''Isaac aksi bir davranışta FIFA'lık olur'' dedi.
BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABER!..
Öte yandan bordo mavili yönetimin Hansa Rostock'ta forma giyen Zafer Yelen'in işini de bitirmek üzere olduğu ve genç oyuncunun yarın kampa katılmasının beklendiği gelen haberler arasında...
Fransa'nın Lille takımında forma giyen kaleci Tony Sylva'nın transferi ise çıkmaza girdi!.. Kulübü ile arasındaki maddi problemleri çözemeyen Senegalli kalecinin transferinin rafa kaldırıldığı öğrenildi.
MARATON.COM.TR
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules