1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007

Galatasaray datasının düzelmesini istiyorum

İlk önce finans açısından Fenerbahçe ile dağlar kadar uçurum var aramızda biraz saçma değil mi?İlk sene UEFA da Yarı Final oynuyorum Ligde ikinci oluyorum FTK yı kazanıyorum verilen bütçe 875 000 Euro Fenerbahçe'nin aldığı adamlar Di Natale ve Gökhan İnler net transfer harcaması 11 MN Euro...

Biraz saçma gelmiyomu sizede?Üstelik o yıl Fenerbahçe UEFA da gruptan bile çıkamadı.Maddi kaynak 0 nerden geliyo bu para?Bana niye gelmiyor(Fener birtek TSL de şampiyon oldu bu arada, Şampiyonlar Ligi ne katılamadı ve FTK dan Çeyrek Final de elendi)?

Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum Her yıl Fenerbahçe kimleri almış diye hayranlıkla bakıyorum.Tamam Fenerbahçe finansal açıdan bizden daha güçlü fakat bu kadarda uçurum değildir artık...(Üstelik ben o yıl 5.2 MN Euro değerinde 1 yıllık genel sponsorluk ve 2.2 MN Euro değerinde 2 yıllık forma sponsorluğu ayarlamıştım)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Maddi kaynak 0 nerden geliyo bu para?Bana niye gelmiyor(Fener birtek TSL de şampiyon oldu bu arada, Şampiyonlar Ligi ne katılamadı ve FTK dan Çeyrek Final de elendi)?
    Maddi kaynagin cogu stattan geliyor. Stat bitene kadar, ve bittikten sonra 1-2 yil seyirci ortalamasini daha ust seviyeye cikartmadan ciddi bir transfer butcesi bekleme.

2013'de benim transfer butcem 43 milyon Euro idi mesela. Herhangi bir oyuncuyu da buyuk bir paraya hic satmak zorunda kalmadim, ozellikle genc ve yetenekli oyunculari takima ucuz fiyata transfer etmek icin ugrastim.

Gerçekten bu data yüzünden oyundan soğudum
    Aksine, beni de daha cok oyuna bagliyor. Ilk bir kac sezonu ucuz ancak yararli transferlerle gecirdikten sonra Galatasaray'in finansal durumu cok daha iyi hale geliyor. Esas isin zevki o zorlu donemleri hem oyuncu satmadan, hem de basarili olmak icin ugrasarak gecirmek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine, beni de daha cok oyuna bagliyor. Ilk bir kac sezonu ucuz ancak yararli transferlerle gecirdikten sonra Galatasaray'in finansal durumu cok daha iyi hale geliyor. Esas isin zevki o zorlu donemleri hem oyuncu satmadan, hem de basarili olmak icin ugrasarak gecirmek.
    Parasız zevk mi olur Gerçi ben parayı bununca abartıyorum sözleşmesi bitecek genç bi yetenegi alıcam misal serbest kalma maddesi 90 k direk 1 milyon euro veriyorum öyle alıyorum bunu yaptıktan sonra gerçekte zengin olsam neler yaparım diye düşünüyorum ve ondan sonra iş fm den başka kulvarlara doğru akıp gidiyor.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Maddi kaynagin cogu stattan geliyor. Stat bitene kadar, ve bittikten sonra 1-2 yil seyirci ortalamasini daha ust seviyeye cikartmadan ciddi bir transfer butcesi bekleme.

2013'de benim transfer butcem 43 milyon Euro idi mesela. Herhangi bir oyuncuyu da buyuk bir paraya hic satmak zorunda kalmadim, ozellikle genc ve yetenekli oyunculari takima ucuz fiyata transfer etmek icin ugrastim.

Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
    Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.) Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...

Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Zar zor çevirdim zaten finansı yıl içinde 15 MN Euro zarara merdiven dayamıştık...Sponsor falan derken 3 MN Euro ya düştü zarar...Eğer ŞL ye katılabilirsem 0 olcak kurtulcam Belki o zaman para verirler diye düşünüyorum...Para vermedikleri gibi Sattığım oyuncuların parasınada el koydular 3 te 1 ine...
    Birde kombine sorunu var nedense ilk sene satığğım kombinelerin seneye daha az miktarda satıyotum(Hata bu 1000 falan eksiği oluyo yada 500 750 vb.) Buda insanın canını sıkıyor.Taraftar gelmediğindede zaten ne anlamı kalıyoki bir UEFA da önemli maçlarda birde derbilerde doluyo stat.Zaten 2 yıllık kontratım var başarı yakalayamassam sözleşme yenilemiyolar.Yönetimin başarısıda ligde şampiyonluk Bu sene olabilirsem bakacağım belki birkaç yıl daha kontrat imzalayabilirim...

Son olarak bir temenni inşallah 2013 e gelebilirsem benim transfer bütçemde 43 MN Euro olur
    Galatasaray da aynen bu sorunları yaşıyor zaten, elideki borçlar ve borç ödemeleri yüzünden para harcayamıyorlar, para yok çünkü..

Unutmayın geçen sene bazı maçlara protesto için taraftar gelmedi, çok normal düşüşler olması, Gs gel-gitler yaşıyor ve bunun tek sorumlusu kötü yönetimden kaynaklanan borçlar ve hala kötü yönetilmeye devam edilmesi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri