Anket Sonuçlarını Görüntüle:
- Voters
- 0. You may not vote on this poll
-
Bu GenÇlere Dİkkat!!!!
arkadaşlar uzun zamandan beri cm-fm serilerini oynarım ama 2006 da ki kadar iyi gençler görmedim ve de bunlar türk asıllı. Kim mi bunlar?
1) Cafercan Aksu: İlk sezon 34 maçta 66 gol attı Eğer inanmayan varsa SS koyabilirim
2) Erkin Caner: Sol kanadı alıp sürükleyen 60'tan sonra oyuna girip 1-0 yenik haldeki takımı 2 gol atıp 1 asist yaparak galibiyete taşıyan ve maçın adamı olmayı alışkanlık haline getiren bir genç
3) Sabri Sarıoğlu: Son vuruşları gayet iyi, etkili ortalar kesip harika ara paslarla asistler yapayor
4) İlhan Demirci: Çok dayanıklı ve de rakibi iyi marke edip iyi top çalabilen sert savunmayı seven bir defeans göbeğinde oynaayan bir oyuncu
5) Yılmaz Aydn: sol kanatta ve sol içte ofansif anlamda çok iyi işler çıkaran hızlıbir yetenek
Anlaşılacağı üzere ben bir GALATASARAYLIYIM ama emin olun bunun bu gençleri sevmemle ya da onlara inanmamla hiçbir ilişkisi yok
Bir kaç tane yabancı genç sayalım;
1) Anthony Vanden Boore: Çok yönlü bir futbolcu ama en iyi oynadığı mevkii defensın sağı bu oyuncuyu rahatlıkla hücumlarınıza dahil edebilirsiniz. Çünkü gayet hızlı ve de geriye çeabuk dönebiliyor. Topa çok hakim sağ kanadıda iyi kullanıyor. Ayrıca ilk sezonda gayet ucuz GALATASARAYIMA 1,9 M dolara transferini gerçekleştirmiştim. 1 sezonda değerini 3'e katladı
2) Mascherano: Yaşı 20-21 falan olması lazım. Harika bir DM pasları mükemmel ayrıca sağ kanada doğru inişleri var ve de gol arayan vuruşları var. Yalnız gayet pahalı oto değeri 5-6 M dolar iken satın alabileceğiniz değer 18-20 M dolar arasında bir rakam bu sebeple pek tavsiye etmem
3) Simao: İyi bir MC çok hızlı sayılmaz, gayet etkili gol yollarını açabilen kapalı defanlara karşı anahtar rolü oynayabilen bir oyuncu
Mesaj Yetkileri