1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Abi almadığın kupa kalmamış gerçekten.4-4'lük bir sezon geçirmişsin.Bundan sonraki hedefin ne olacak merak ediyorum, bundan daha iyisini yapamazsın çünkü..

yenı hedef baslıktada yazdıgı gıbı dunya kupası

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Abi almadığın kupa kalmamış gerçekten.4-4'lük bir sezon geçirmişsin.Bundan sonraki hedefin ne olacak merak ediyorum, bundan daha iyisini yapamazsın çünkü..
    Her zaman icin en iyisi vardir.
    Mesela; her alanda namaglup bir sezon (benim simdiki kariyerimdeki hedefim)
    Onun dahada iyisi; Her alanda puan kayipsiz bir sezon Bu cok uzun boylu ama altina tabura koyarak ulasabilirsin...
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    yenı hedef baslıktada yazdıgı gıbı dunya kupası
    Dunya kupasi dedigin Dunya Klupler Sampiyonasi mi yoksa Milli takimlar bazinda dunya kupasimi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    .

Dunya kupasi dedigin Dunya Klupler Sampiyonasi mi yoksa Milli takimlar bazinda dunya kupasimi ?

her ıkısıde suan cek cumhurıyetının basındayım onla veya baska bı dunya ulkesıyle kupayı almak ıstiyorum ve dunya klupler sampıyonuda olmak ıstıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sezonluk butce

klup fınansal acıdan tarıhının en ıyı donemını yasıyor1 sezonda 6 kupa fınansı ucurdu

transferler

bu sezon le takımda fazla oynama yapmadım sadece ıkı serbest oyuncu ıle anlastık ve ıkı brezılyalı yıldla anlastık.dani alves emertonun yerıne,guilhermede 3. forvet olarak takıma katıldı.

hazırlık donemı

fa super kupası

sezonun ılk kupasını bize akinfeev kazandırdı ve macın yıldızı oldu.son dk gırerken pedersenın golu macı penaltılara tasıdı ve penaltılarda ıkı takımda kacırdı asma bız az kavıran olarak kupayı aldık.oleyyyy
    Last edited by Trabzonspor : 17.Temmuz.2008 at 20:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri