Avendano'nun sözleşmesi feshedildi
Arjantin'li defans oyuncumuz Juan Pablo Avendano'nun 2010 yılına kadar olan sözleşmesi feshedilmiştir. Kayserispor Kulübü olarak kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Kayserispor.org.tr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Matias Escobar Kayserisporumuz'da
18.07.2008
Bugün 10:00'da Kayserispor Kadir Has Tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreninde Matias Escobar 1+3 yıllık sözleşmeye imza atıp Kayserispor'lu oldu.
Gerçekleştirilen imza töreninde Genel Menajerimiz Süleyman Hurma ve Matias Escobar şu açıklamalarda bulundu.
Süleyman Hurma:
"Dün itibariyle eski oyuncumuz Juan Pablo Avendano’nun sözleşmesini feshettik ve ülkemize getirdiğimiz, daha önce seyrettiğimiz Matias Escobar’la da anlaşma imzaladık. Kendisiyle yaptığımız anlaşma 1 artı 3 yıl opsiyonlu. Bizim için çok önemli ve değerli bir oyuncu olduğuna inanıyoruz. Birkaç pozisyonda oynayabiliyor, yani takımımızın jokeri olabilecek durumda bir arkadaşımız. Kayserispor’da ve Türkiye’de oynamayı da çok arzu ederek geldi, çok isteyerek geldi, çok istekli. Diliyorum ki hem Escobar için hem bizim için hayırlı bir transfer olur. Ayrıca bu transferde emeği geçenlere de çok teşekkür ediyorum. Özellikle oyuncunun menajeri, oyuncuyu Türkiye’ye getiren arkadaşımız Ayhan Bey, kulüp başkanımız ve bazı yöneticilerimiz inanılmaz çaba gösterdiler bu transferi halledebilmek için. Onlara da buradan teşekkür ediyorum. Dilerim ki hepimizin arzu ettiği, istediği, beklediği sonuçları üretmeye katkı sağlayacak bir oyuncu olacak."
Matias Escobar:
"Bu kulübe ve Türkiye’ye geldiğim için çok memnunum ve mutluyum. Bu kulübün çok büyük hedefleri olduğunu biliyorum ve bu hedeflerin başarılması için elimden geleni yapacağım. Beni bu kulübe istedikleri ve transferimin tamamlanması için uğraşan herkese teşekkür ederim."
www.kayserispor.org.tr