hayır giriş.![]()
hayır giriş.![]()
İyi geceler..hoşçakalın....
Ben İsmail.Girdim diyorum Erdem yok çıktın diyor.
Sen en son ehliyet alıyordun galiba ne oldu?![]()
Merhaba gececi gençlik ben geldim.
So what?
Saike
İsmail sana birşey söyleyeyim mi? Derse falan gitmene gerek yok. Boşuna kasma yani.
Yani ben kursun yerini bilmiyordumSınava gittim sadece tarihini öğrenmiştim de...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/index_mtsas.asp
Bak buradaki soruların bir kısmına bak İsmail gerekiyorsa ezberle aynıları çıkmazsa neyim.ben hangi kursa kayıt yaptırdıgımı bile bilmiyordum. Sınava gireceğim yeride arkdaşlar öğrenmişti. ben gidip direksiyon sınavına girip belgelerimi aldım. Hepi topu 5 dakika durmuşluğum var kursta.
![]()
Daha önce çıkan sorulara bakıyordum sınava girmeden. Bir soru vardı bir tarafımla gülmüştüm. Soru aynı şu.
Trafik kazasında yaralının açık bir yanık yarası var ne yapılır?
A- Nemli bir bezle kapatılır
B- Diş macunu sürülür
C- Makine yağı sürülür
D- de bişeydi iştte.
Aynı soru sınavda çıktı.![]()
Ooo Şemsi..Sen guşluğa gelir miydin ?
Sınavdan çıktıktan sona kendini geri zekalıymışsın gibi hissedebilirsin korkma İsmail geçici birşey.![]()
Öyle deme yahu 5 kere girip sınavı geçemeyen adamlar tanıyorum ben![]()
Bİr uğrayayım dedim.Çok boşladım buraları.![]()
So what?
Saike
Evet birde o var biryerlerden çakınca ekstra para alıyolar birde.![]()
Hiç sorma Şemsi nerelerdesin yahu...
İnternete amcamın dükkanından bağlanıyordum.Ama şu aralar müsait olmuyor dükkan.Bağlanamıyorum.![]()
![]()
So what?
Saike
Ne dükkanı ?
Şu BKM mutfak tekrar izledim yerlerdeym yaa eueuhuh![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Soruları çalışıyorumda onlar ne öyle yaaHangi kırıkta Felç meydana gelebilir ? -Omurga - Bacak - Kol - Kafa
Kol işaretleyen embesil varmıdır acaba
![]()
Last edited by KaPaLı : 17.Temmuz.2008 at 21:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Motor satıyor.![]()
So what?
Saike
MotorDeniz motoru mu,motosiklet mi
![]()
ıı,Deniz motoru! çünkü ığdırın yollarını temizlememişler afzaltlamamışlar,kirli tozlu kalmış!!
Iğdır'da deniz var mı
Ben çıkıyorum iyi geceler![]()
İyi Geceler Millet. Bu gece de buralardayız sabah 8'de falan yatarız heralde![]()