Sayfa 103 / 142 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Özbekistan'ın Kuruvchi takımına transfer olup olmayacağı tartışılan ve bu ülkeye giden Barcelonalı Samuel Eto'o, Fenerbahçe'den de teklif aldığını açıkladı. Kamerunlu golcü, kararını önümüzdeki hafta vereceğini söyledi.
    Bu habere çok şaşırdım gerçekten, meğer Eto'o'ya da teklif yapmışız, bu da anlaşıldı. Bugün haber sitelerinde başkan ve yöneticilerin Özbekistan'a gittiği yazıyordu, belli ki Eto'o ile görüşülmeye gidildi.

Sürpriz bir şekilde Eto'o transferi gerçekleşirse biz ön libero, orta saha beklerken, gerçekten hayal gibi bir şey olur.

Eto'o kararını haftaya verecekmiş, inşallah tercihini bizden yana kullanır diyorum da bonservis ücretini nasıl karşılayacağız ve Barcelona ile anlaştık mı ki de Eto'o'ya teklif vermişiz?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ntvspor da Eto'o'nun '' teklif aldım, değerlendireceğim '' sözünü doğruluyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Aurelio Kalabilirdi Ama ..."

Sarı lacivertli camiadan gelen suçlamalara yanıt veren ve taraftara da mesaj gönderen Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, Aziz Yıldırım'ın kendi iyiliklerini unuttuğunu söyledi.
    Aurelio'nun gidişini sadece Ali Şen'in engelleyebileceğini de kaydetti.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, başarılı oyuncunun transferi ile ilgili Best FM'den Özkan Öztürk'e çar***ı açıklamalar yaptı ve suçlamalara yanıt verdi

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde İspanya'nın Real Betis takımına transfer olan Mehmet Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, sarı-lacivertli camiadan kendisine gelen suçlamalara yanıt verdi.

Brezilya asıllı oyuncunun Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini ve bu konuda Aurelio'ya en iyi koşulları hazırladığını belirten Tutumlu, "Ben para peşinde değilim. Betis'ten 500 bin avro komisyon alacağım o da üç yıllık bir süre içinde olacak. Bizim ülkemizde yapılan iyilikler çabuk unutuluyor. Büyük Fenerbahçe taraftarına hatırlatmak isterim, Aziz Yıldırım başkanlıktan istifa ettiği gün, Aurelio Brezilya'da idi. Ben onun menajeri olarak o dönemde Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemiştim. Aziz başkanı zor gününde üzmeyi doğru bulmamıştım. O dönem Nobre de Beşiktaş'a gitmişti. Aurelio da bunu kabul etmişti. Aziz Yıldırım'a en iyi oyuncusunu kazandırmıştık o dönem ama bu unutuldu ve suçlu biz olduk" dedi.

"ALİ ŞEN DEVREYE GİRSE AURELİO KALIRDI"

Eski Başkan Ali Şen'i bir ‘baba' gibi gördüğünü de vurgulayan Bayram Tutumlu, "O devreye girse, arabulucu olsa bu transfer gerçekleşmezdi. Ama yönetimden bu yönde bir talep gelmedi. Ben de Ali Şen'e Aurelio'nun Betis'e gideceğini söyledim ve bu transfer gerçekleşti" ifadesini kullandı.

Bazı Fenerbahçe taraftarlarının transfer sonrasında kendisine tehdit içeren iletiler gönderdiklerine de değinen Tutumlu, "Cesareti olmayanlar her gün ölür, cesareti olanlar ise bir gün ölür. Ben bu tür şeylere kulak asmam. Büyük Fenerbahçe taraftarı olayın doğrusunu bilsin diye konuşuyorum" dedi.

Mehmet Aurelio'nun gerçek bir Türk gibi davrandığını da sözlerine ekleyen Bayram Tutumlu, "Betis başkanına ‘formamın arkasına Mehmet yazın' dedi. Bununla bence herkesin gurur duyması lazım" diye konuştu.

Kaynak: Habertürk
    Last edited by GeNç KaRTaL : 17.Temmuz.2008 at 19:19
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sitelerde ortasaha için Basinas ismi geçiyor. Umarım Basinas'ı almak gibi bir yanlış yapmaz yönetim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim bizimle yüz yüze görüşmedi diye yalan söyledikten sonra bundan sonra Tutumlu ne derse boş benim için...

Eto'o konusunda ise, haberin orjinaline bakmak lazım ama eğer gerçekse Eto'o Fenerbahçe'den teklif aldığını ve değerlendireceğini söylüyor. Gelmese de böyle bir oyuncunun kafasını karıştırabilecek duruma gelmişiz, bu sevindirici. Yine de haberin orjinal metnini de görmekte yarar var tabi ki...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Etoo'ya yanılmıyorsam bir Azebeycan takımından iyi bir teklif gelmiş..Hatta Etoo bir tanıtım firması için bu Ülkeye gitmiş ve karşılamada Taraftarlar falan yer almışlar..Tabi Etoo nun oraya gitme amacı tanıtım amaçlı gözüküyor..Fakat taraftar ve takım başkanının karşılamaya gitmesi açıkçası benim kafamı karıştırdı..

Parasal konu ne olacak dersenizde yapılan açıklamaya göre takımın başkanı petrol krallarından birisiyMİŞ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O Özbekistan takımı Turgut ve Etoo şu anda ÖZbekistan'da ve bu Fenerbahçe ile ilgili açıklamayı da Özbekistan'da yaptığı iddia ediliyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by Ti-Ti View Post
    Etoo'ya yanılmıyorsam bir Azebeycan takımından iyi bir teklif gelmiş..Hatta Etoo bir tanıtım firması için bu Ülkeye gitmiş ve karşılamada Taraftarlar falan yer almışlar..Tabi Etoo nun oraya gitme amacı tanıtım amaçlı gözüküyor..Fakat taraftar ve takım başkanının karşılamaya gitmesi açıkçası benim kafamı karıştırdı..

Parasal konu ne olacak dersenizde yapılan açıklamaya göre takımın başkanı petrol krallarından birisiyMİŞ..
    Azerbeycan değil abi Özbekistan

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    O Özbekistan takımı Turgut ve Etoo şu anda ÖZbekistan'da ve bu Fenerbahçe ile ilgili açıklamayı da Özbekistan'da yaptığı iddia ediliyor.
    Öyle bir açıklama yapmıştır Eto'o, bizim Türk medyası da oradaydı ve açıklamayı dinlemişler ve aktarıyorlar. NTV Spor, Anadolu Ajansı gibi güvenilir kaynaklar da bu haberi doğruladı, yani bence kesinlikle öyle bir açıklama yaptı, hatta basın mensuplarının sorusu üzerine öyle demiş. Resime de bakılırsa bizim medyanın mikrofonlarını görebiliriz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Pardon o zaman

Dediğim gibi işte yabancı bi ülkede ve tanınmadık bir takımla görüşme yapacağı idda ediliyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Eto'o senaryoları!..

Eto'o'nun gündeme bomba gibi düşen "Fenerbahçe'den transfer teklifi aldım. Barcelona'ya gidince bu teklifi değerlendireceğim" açıklamasını yapması akıllara iki senaryo getirdi. Ya Fenerbahçe hakikaten mucizevi bir transfer yapmaya çalışıyor ya da Aragones'e ahlaksız teklif yapan Valencia'dan intikam alıyor!..

Kamerunlu futbolcunun bu açıklaması akıllara bazı soru işaretlerinin gelmesine neden oldu. Daha önce Eto'o transferi hakkında konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Herkes Eto'o'yu transfer etmek ister. Onu kadroya katabilmek çok zor. Eto'o'nun maliyeti 40 milyon Avro... O kadar parası olan onu bize hediye ederse memnuniyetle kabul ederiz" açıklamasını yapmış ve bazı basın organlarında çıkan Eto'o haberlerini de yalanlamıştı. Aziz Yıldırım bu sözlerle Eto'o transferinin imkansıza yakın olduğunu dile getirirken Kamerunlu yıldızdan bugün gelen açıklama kafaları karıştırdı. ,
    VALENCİA'YA DARBE Mİ?
    Fenerbahçe'nin Aragones'i transfer etmesinin ardından İspanyol Marca Gazetesi ortaya çar***ı bir iddia ortaya atmış ve Valencia'nın Aragones'e "Fenerbahçe'yi bırak, bize gel" dediğini yazmıştı. Bu iddiaların üzerine giden Marca'da bugün yayınlanan haberde de İspanyol hocanın Valencia'nın teklifini kabul etmek için Eto'o'nun transfer edilmesi şartını koyduğuna yer verilmişti.
    Barcelona'dan ayrılması beklenen Eto'o'yu kadrosuna katabilmek için en çok çaba gösteren ekip olarak Valencia olarak görünürken daha önce Eto'o transferinin imkansıza yakın olduğunu belirten Fenerbahçe'nin Eto'o transfer teklifi götürerek fiyat artırdığı ve Aragones'in aklını çelmek isteyen Valencia'nın hem Eto'o transferine taş koymak hem de Kamerunlu futbolcunun fiyatını yükseltme peşinde olduğu ifade ediliyor.
    AMA YİNE DE?
    Son yıllarda büyük transferler yaparak Avrupa'da büyük yankı uyandıran Fenerbahçe'nin Eto'o'yu transfer edebileceğine sadece Türkiye değil Avrupa da inanıyor. Fenerbahçe'nin Eto'o transferinde ne kadar ciddi olduğunu ve Kamerunlu futbolcunun hangi kulübü tercih edeceğini ilerleyen günler gösterecek...
    (Ligtv.com.tr)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fener'in Eto'o yu alma ihtimali düşük; ama getirirse mükemmel bir iş başarmış olur. Gerci suanki ihtiyaca bakarsak gerekli mi tartışılır; ama bu şekil transferler gereklilikten cok stratejik transferler oluyor. Eto'o gibi bi oyuncuyu takımda 50 forvetin bile olsa her takım ister.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Eto'o gibi bir oyuncuya bu teklifi düşündürmek bile Aziz Yıldırım'ın Dünya Kulübü olma projesinin hızla ilerlediğinin kanıtıdır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ronaldinho'yu 25 m euro ya satan Barca belki bize de biraz indirim yapar .Bu kadar forvetten sonra bir forvet transferi yapacağımızı düşünmüyorum ama

15. Default

barca nın paraya ihtiyacı yok ya yapar bişeyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eto'o gelirse yer yerinden oynar..İnşallah gelmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Rüya gibi gelirse havaalnında karsılarım

Eto'o gelirse Fenerbahçe tarihinin en büyük transferi olur. Ronaldinho bile 21 milyon Euro'ya satıldıysa, belki de Eto'o da 20-25 milyon Euro arasına transfer edilebilir. Eto'o transferi gerçekleşirse eğer Fenerbahçe bir 5-6 yıl forvet sıkıntısı çekmez, düşünsenize Eto'o-Güiza ikilisi ve yedekte de Semih.

Eto'o'yu olur da sürpriz bir şekilde alırsak, forma satışlarının patlama yapacağına inanıyorum. Ben kendi adıma konuşayım, bu yıl yeni çıkacak formaların her birinden alırım, toplam 3-4 forma alırım, ilave olarak diğer ürünlere de inanılmaz talep gösteririm. Fenerbahçe taraftarının desteği ile bu transferin maliyeti epey bir azalır. Umarım gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'dan sonra 2. yabancı forvet almak, Semih'i yoksaymak olur. Ayrıca yazık olur.

Bence alamayızdan çok Eto'o yu bu saatten sonra almayız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu adam özbekistana gitmedimi yahu eto'o gelirse burda eski günlerine döner sonrada sağlam bi fiyata avrupaya geri gider..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sanırsam Aziz başkan artık paraya kıyıp dünya yıldızlarını getirmeye karar verdi. Eskiden derdim başkan en fazla 10 milyon Euro verir şimdi gözünü karartmış büyük yıldızlara yönelmiş. Özbekistan'a neden gitti ben onu anlayamadım. Küçümsemek haddimize değil ama sonuçta Özbek futboluda ortada. Bence Özbek kulübü ile Barca arasındaki yakınlıktan dolayı Eto'o görüştü yani Eto'o isteyerek Özbekistan'a gitmedi. Fenerbahçe'ye gelirse Avrupa'da kendini tekrar gösterir. Özbekistan'ın hangi takımı Şamp. Ligin'de şuan??

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Arkadaşlar sanırsam Aziz başkan artık paraya kıyıp dünya yıldızlarını getirmeye karar verdi. Eskiden derdim başkan en fazla 10 milyon Euro verir şimdi gözünü karartmış büyük yıldızlara yönelmiş. Özbekistan'a neden gitti ben onu anlayamadım. Küçümsemek haddimize değil ama sonuçta Özbek futboluda ortada. Bence Özbek kulübü ile Barca arasındaki yakınlıktan dolayı Eto'o görüştü yani Eto'o isteyerek Özbekistan'a gitmedi. Fenerbahçe'ye gelirse Avrupa'da kendini tekrar gösterir. Özbekistan'ın hangi takımı Şamp. Ligin'de şuan??
    Özbekistan Asya ülkesi, dolayısıyla da Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eto'o özbekistan'a transfer oldu arkadaşlar. 1+2 yıllık sözleşme imzalıcakmış yıllık 20 m € alıcakmış. özbekistanda arkadaşım var o söyledi. bir süre sonunda da prim olarak 40 m € alıcakmış.

çok deli para :s

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yıllık 20 m € vay anasını be keşke şunu fenerbahçe falan alsaymış...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ağustos'a girmeden Eto'o alınırsa kombine satışlarıda patlar,çünkü şuanda 25bin de ver herkes bir transfer daha bekliyor.

O transfer bu kadar büyük olursa mutlaka satışlarda artar.

Ama ben hiç zannetmiyorum forvet alacağımızı,ve Eto'onun geleceğini.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son aday Yunan Basinas
    Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transfer olmasından sonra Fenerbahçe yönetiminin ön libero arayışları sürüyor.

Öncelikle Villareal forması giyen Senna'ya yönelen ancak bu futbolcudan olumlu sonuç alamayan sarı lacivertlilerin gündeminde Liverpool forması giyen Xabi Alonso ile geçen sezon Mallorca'da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Basinas bulunuyor.

Xabi Alonso'nun maliyetinin yüksek olması ve futbol hayatını Premier Lig'de sürdürmek istemesi sarı lacivertli yönetimi Yunanlı Angelos Basinas'a yöneltti. Tecrübeli orta saha oyuncusu 2006 sezonunda İspanya'nın Mallorca takımına transfer olmuştu. Şu an takımı ile sözleşmesi sona eren Basinas'ın bonserviside elinde bulunuyor.

Ancak Fenerbahçe yönetiminin elinde Basinas'ın dışında bir kaç alternatif daha elinde bulunduruyor.

Öte yandan sarı lacivertlilerin gündeminde olan bir diğer ön libero Gilberto Silva'da Yunanistan'ın Panathinaikos takımı ile anlaştı. Sarı lacivertli yönetimi bu futbolcu içinde temaslarda bulunmuş ancak bir sonuç alamamıştı.

VEDERSON BUGÜN KAMPA KATILIYOR

Öte yandan dün akşam sol dizinden menüsküs ameliyati olan Gökçek Vederson bugün kampa katılacak ve tedavisine kampta devam edilecek. Başarılı oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

BAŞKAN YILDIRIM İSTANBUL"A DÖNDÜ

Bu arada dün oynanan Sparta Prag maçını izleyen başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler bu sabah İstanbul'a döndü. Yıldırım'ın kampta Aragones ile görüştüğü ve transfer konusunu masaya yatırdığı belirtildi. Bu görüşmede menajer Juan Figger'in yardımcısı Christian'nın da bulunduğu öğrenildi.

17.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aureliodan iyiyse alsınlar bence ama yalan haberdir kanımca basinas bölümü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basinas yararlı olur bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya ne Basinas'ı içi geçmiş o adamın.Gelmesin bize istemiyorum Maldonado kalsın daha iyidir

Şaka maka Eto'o gelirse ortalık yılır ama gereksiz olur kanımca.Aragones tek forvet oynatacakmış.Eeee zaten Güiza'ya o kadar para verdik yedek beklesin diye mi? Semih ve Kezman'da var tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu kadar isim arasından umarım Basinas alınır

Mesaj Yetkileri