mecıdıyekoy dekı arazıye gelırı yuksek ne yapabılırsın bı soylermısn bana?
mecıdıyekoy dekı arazıye gelırı yuksek ne yapabılırsın bı soylermısn bana?
çok şey yaparsın kardeşim. otel alışveriş merkezi otopark restoran sağlık merkezi daha sayıyım mı???
bı kere alısverıs merkezı yapamzsın..cunku 200 metre ılersınde turkıyenın en buyuk alısverıs merkezı olan Cevahir var!!ayrıca yapsan bıle bu kadar kısa mesafeli bi alana ıkı alısverıs merkezı o bolgenın trafıgını altyapısını alt ust eder,,bu yuzden yapamazsın..hastane de yapamazsın cunku zaten sıslıdekı etfal hastanesı seyrantepeye tasıncak..bolge rahatlasın dıe..ee bı otopark-restoran-otel kalıo gerıye..sen eger bunların gelıtıyle seyrantepeye yapılacxk stadın-resıdence ların degerını bır tutuyorsan ekonomı bılmıosun demektır kusura bakma ama..arazi yer olark degerlı ama ıslevı yok fazla..
ne düşünüyosun kardeşim daha açık yazarmısın devlet gs peş keş mi çekiyor
sen hiç bi yerde 200 metre arayla alış veriş merkezi görmedin mi? gel izmire gösteriyim çiğli kipa ve carfour aralarında 200 m. var. ayrıca trafiğin rahatlatılması devlete kalmış orayada galatasaray mı yol yapsın be bilader???
istanbulu bılmedıgın ıcın bılmeden konusma ıstersen bence..aynı bolgede bırbırıne yakın 3 tane alısverıs merkezı var!akmerkez cevahir metro city..o yuzden 4 olmaz..ayrıca benım gorusum degıl ıstanbul buyuksehır beledıyesı baskanının acıklaması..zaten stad yol ustunde altyapı deerken bunun elektrık-su-ulasım gıbı bırcok alt bransı var sadece yol altyapı degıldır..zaten arapsacı olan mkoy trafıgı daha da artar..ayrıca orası ızmır burası ıstanbull..sehır planlaması denen bısey var..Originally Posted by hurmet
ayrıca ben devlet gsye peskes cekıo demıorum..gslıler zarardayız dıo ona cevap verıorum..
kardeşim varsa var sanane belki daha iyisini yapacaklar en iyi iş orası yapacak belki oraya otopark belki oel belkide senin benim aklıma gelmeyen bişey yapacaklar hayır anlamadığım bu olay neden seni rahatsız ediyor
yani burda yanlış anlama sanane derken aynı zamanda banane ya da bize ne demek istedim
benım bu mesajlarım senı nıe rahatsız edıosa ondan rahatsız edıo..bılıp bılmeden konusmayın yaparız edrız bısey olmaz mantıgı yuzunden zaten guzel ıstanbulumuz bu halde..ızmırden antalyadan konusmakla olmuo bu ısler..Originally Posted by paco
pekiOriginally Posted by paco
ama ole sana ne bana ne ıle olmuo artık bu ısler zamanında da bole demısler ıste bak sehırlerımız ne halde
![]()
sen istanbuldan konuşunca mı oluyor yani ne istediğini tam olarak buraya yazsana ben anlamadım ... yani stad mecidiyeköyde mi kalsın
demin peş keş çekiyo dedin şimdi zarardayız dediği için cvp veriyorum diyosun. bu bilip bilmeden konuşma lafınıda fazla kullanma sen bi çok şeyi bilmeden konuşup biliyorum sanıyosun ortamı fazla germe!!! ben istanbulu bilirim yani mköy tarafını oranın trafiğinide bilirim devlet almıştır yapacağı bişey vardır bu seni ilgilendirmez paco arkadaşımızın dediği gibi... bir kaç cvp önce yazdığım gibi başbakanımız fenerlidir burda galatasarayın hayrına pek iş olmaz
nic-39 arkadaşım;ben istanbulda oturuyorum eğer sen metrocity,akmerkez,cevahir birbirine yakın diyosan ben sana bişey diyemiyorum çünkü 3üde farklı yerlerde ve müşteri profilleride değişik.
ayrıca galatasarayın türkiyenin tanıtımını nasıl yaptığıda ortada bunu kimse inkar edemez,türkiye hükümeti dünya televizyonlarına 50 milyon dolarlık reklam verse yinede galatasarayın yaptığı tanıtımı yapamazdı.bunun üzerinede bırakta böyle köklü ve büyük bir kulübe türkiye hükümeti azıcıkta olsa yardım yapsın.
zaten sadece gsye değil 3 büyüklerin hepsini devlet az çok kayırıyo diğerlerinden.bencede bu çok normal çünkü bu 3 kulüp olmazsa türk futbolu olmaz.
ayrıca olurda ali samiyenin oraya otopark açarlarsa günlüğü 5 ytl den 2 senede stadın parasını çıkarır orası bence.
galatasaray o kadar kötü bir duruma düşmüş ki stadını bile kendi yapamıyor ben bir galatasaraylı olsam çok utanırdım bu durumdan
elimizdeki araziyi kullanarak bu stadı yaptırıyoruz sonuç olarakOriginally Posted by paceywitter
basbakan fenerlı ordu yonetımı fenerlı yıldırımı kayırıo..ohoo bız ısı yukardan bıtırmısz be!!evet bılıp bılmeden konusmayın derım,,yap demesı kolay zamanında da yapılmıs noldu sımdı ıstanbulda bos yer mı kaldı adam gıbı alt yapı mı var..ortamı gerdıgım falan da yok..mkoyu bılıosan esas bunu soylememen lazım..gsnın zararı falan yoktur bu ıster..basbakan fenerlı dıe de herseyı fb yararına yapcak dıe bısey yok..besıktas beledıye baskanı koyu bjlı hatta eskı yonetıcı ama fulyadakı projeye karsı cıktı..taraftarlıkla ulke yonetılmez..Originally Posted by hurmet
diğer arkadaşların yazdıklarından anladığım kadarıyla senden istanbulu bilip bilmeden konuşuyorsun nic-39
isa kardeş siz stad yapmadınız yenilediniz yani baştan yapmadınız arasında çok fark var ...
metro city--akmerkez--cevahir arası arabayla 3-4 dakıkadır..gayet ıyı bılıorum cunku alısverıslerımde bu 3 unu kullanıorum..mkoydekı cevahir gorenler bılır devhasa bir yerdır ve hemen 200 metre ılerısıne yenı aısverıs merkezı yapılamaz..bu beım degıl Kadir toppas ın acıklamasıdır..milliyette haberi var..ayrıca musterı portfoyu o kadar da cok farklı degıl..hepsınde unlu markalar vs var.. benım dedıgım su stad+alısverıs merkezi+residence ın gelırı ıle samıyenın yerıne yapılcak bı otel+otoparkın gelırı bır degıldır..gs bu ıste zararda degıldır ben buunu soyluorum..ayrıca lıse arazısını bıze 3 seneden berı vermeyen bı yonetım gsnın ısını hemen halletti..bu kayırmacadır.Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
.ama olsun daha oncede yazdıgım gıbı gs yapsın bunalrı gelır saglasın ve fb-gs rekabeti adam akıllı tekrar baslasın
ayrıca ben gsnın basarılarına bı laf demıorum..londrada adıdas magazasında gs formasını gorunce hasetımden catlasamda hosuma gıtmıstır en azından bı turk takımının forması orda vıtrınde..
ben gayet ıyı bılıorum merak etme kardesım..ıst a gelırsen senı seve seve gezdırırım..ınan bu 3 unu gorunce bana hak verceksınOriginally Posted by hurmet
![]()
oh be sonunda son yazdıklarını ve bunu beğendimOriginally Posted by nic-39
tamam gelirsem ararı bi turlarız
![]()
benide alın gezdirin ben hiç bilmiyorum istanbulu
3-4 dakikamı???aynı yerden bahsediyoruz dimi hadi cevahirle metrocity arası metroyla 10 dk. diyelimde akmerkeze ordan nası gidicen?bunu söylerken samiyenin oraya alışveriş merkezi olabilir demiyorum bencede çok saçma olur bunuda belirtiyim.Originally Posted by nic-39
neyse konuyuda daha fazla dağıtmayalımda deminde dediğim gibi bu sadece gsye yapılan bişey değildir yeri ve zamanı geldiğinde fenerede beşiktaşada bu yapılmıştır,yapılmasıda doğaldır bence...
ayrıca gsnin formayı ingilterede görünce nası göğsün kabarmıştır dimi...inşallah fenerbahçede,beşiktaşta,trabzonda diğer takımlarda avrupada çok büyük başarılara imza atarlar çünkü acil ülke puanımızın artması lazım böyle giderse 3 takımımızın avrupaya gittiği eski yıllara geri dönücez
Originally Posted by nic-39
Zaten Recidance Seyrantepe'ye yapılmayacak yanlış biliyorsun.Ali Sami Yen'in bulunduğu araziye inşa edilecek.Yanına da bir otopark veya otel yapılacak.Şimdi bir daha düşün bakalım neresi daha çok gelir getiriyor?
destek geldiOriginally Posted by demirhan1984
evet söle bakalım neresi daha çok gelir getiriyor
![]()
dunku mıllıyet gazetesınde konuyla ılgılı haber var..seyrantepeye stad+sıslı etfal+alısverıs merkezı+resıdence yapılack yazıo..samı yen e ne yapılcagı daha bellı degıl..ayrıca samıyen ın oldugu yere hem resıdence hem otel yapılamaz.alan musahıt degılOriginally Posted by demirhan1984
Birbirine yakın yerlerde alışveriş merkezi yapılmaz demiş bir arkadaş ama şu an Metro City'le aynı yol üzerinde hem de oldukça birbirine yakın olarak Levent Kanyon yapılıyor ve sanırım oldukça gelişmiş bir yer olacak...
Yani birbirine yakın iki büyük alışveriş merkezi yapılabiliyor demek istiyorum...
bakın arkadaslar yapılmaz kaldıramaz lafı KADİR TOPBASın bızzat kendı laflarıdır..sehır planlaması ıcınde yer yoktur..
arkadaşalar 2 sene önce İstanbul da bi bölgenin adamı(ismini açıklamıyorum)
bi proje ile her detayı televizyonda açıkladı.....
herşey muhteşem Galatsaray ın cebinden 5 kuruş para çıkmadan stad yapılacak.
ve ali sami yen in olduğu yere muhteşem bi otel altı otopark yapılacaktı buradan her sene 10-15 milyon dolar arası para gelecekti.
o projedeki stadı ise arena şirketi galatarsay a seyrantepe arazisine stad yapacak..
gelirleri büyük kısmını 7 sene içinde alacak stadın yapım masrafını aldıktan sonra stad temelli galatsaray a kalacaktı....
ancak galatsaray başkanı biz galatsaray ın stadını başkasına yaptırmayız diyerek projeyi reddeti.
şimdi deniliyor ki arena firması galatsaray ın stadını yapacak....
değişen ne??????başkan aynı takım aynı gürsoy gitti polat geldi değişen ne??????
bunlarla sadece galatasaray başkanı galatasaray taraftarını ı uyutuyor.
başbakanımız la görüşmesinin nedeni ise başbakan zaman tanıdı.
eğer bu zaman içerisinde galatasaray stadı yapmazsa devlet araziyi geri alacak....
sarıgul dımı dedıgın kısı..bende duydum onun cok ıyı bı projeyle geldıgını ama canaydının sımdı olmaz deıdgını..