Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
nic-39 arkadaşım;ben istanbulda oturuyorum eğer sen metrocity,akmerkez,cevahir birbirine yakın diyosan ben sana bişey diyemiyorum çünkü 3üde farklı yerlerde ve müşteri profilleride değişik.

ayrıca galatasarayın türkiyenin tanıtımını nasıl yaptığıda ortada bunu kimse inkar edemez,türkiye hükümeti dünya televizyonlarına 50 milyon dolarlık reklam verse yinede galatasarayın yaptığı tanıtımı yapamazdı.bunun üzerinede bırakta böyle köklü ve büyük bir kulübe türkiye hükümeti azıcıkta olsa yardım yapsın.

zaten sadece gsye değil 3 büyüklerin hepsini devlet az çok kayırıyo diğerlerinden.bencede bu çok normal çünkü bu 3 kulüp olmazsa türk futbolu olmaz.

ayrıca olurda ali samiyenin oraya otopark açarlarsa günlüğü 5 ytl den 2 senede stadın parasını çıkarır orası bence.
metro city--akmerkez--cevahir arası arabayla 3-4 dakıkadır..gayet ıyı bılıorum cunku alısverıslerımde bu 3 unu kullanıorum..mkoydekı cevahir gorenler bılır devhasa bir yerdır ve hemen 200 metre ılerısıne yenı aısverıs merkezı yapılamaz..bu beım degıl Kadir toppas ın acıklamasıdır..milliyette haberi var..ayrıca musterı portfoyu o kadar da cok farklı degıl..hepsınde unlu markalar vs var.. benım dedıgım su stad+alısverıs merkezi+residence ın gelırı ıle samıyenın yerıne yapılcak bı otel+otoparkın gelırı bır degıldır..gs bu ıste zararda degıldır ben buunu soyluorum..ayrıca lıse arazısını bıze 3 seneden berı vermeyen bı yonetım gsnın ısını hemen halletti..bu kayırmacadır.

.ama olsun daha oncede yazdıgım gıbı gs yapsın bunalrı gelır saglasın ve fb-gs rekabeti adam akıllı tekrar baslasın

ayrıca ben gsnın basarılarına bı laf demıorum..londrada adıdas magazasında gs formasını gorunce hasetımden catlasamda hosuma gıtmıstır en azından bı turk takımının forması orda vıtrınde..