Onur, Gurbanov ile ilgili yardım istiycektim senden... Fener altyapsından Ksk ye transfer olan kaleci Necati ile konuştuk geçenlerde (Gurbanov un Ksk ile adı geçiyor bu aralar), Necati; Gurbanov için sol kanadın ilacı olur, sol ayağıda çok etkili, sert ortaları falan var dedi... Acaba Gurbanov sana geldiği haliyle mi aktarıldı oyuna yoksa sen mi oluşturdun profili? sol kanatta oynama becerisi ve sol ayağı hakkında ne düşünüyorsun? şimdiden teşekkür...
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ortak/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ortak/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
Karşıyaka'ya Gurbanov geliyor
Dış transferde istediği oyuncuları bir bir bünyesine katan Karşıyaka, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Teknik Direktör Reha Kapsal'ın "Takım içindeki rekabeti arttırmak sol ve sağ kanata iki oyuncu alınmasını istiyorum" raporu vermesinin ardından yeşil kırmızılı yönetiminin Sivassporlu Azeri oyuncu Ilgar Gurbanov'la pazarlık masasına oturduğu bildirildi. Sivasspor yönetimin, "Kulüp bul, gerekli kolaylığı yaparız" dediği 22 yaşındaki oyuncu ile ilk görüşme yapıldı.

Dış transferde istediği oyuncuları bir bir bünyesine katan Karşıyaka, rotasını Süper Lig'e çevirdi. Teknik Direktör Reha Kapsal'ın "Takım içindeki rekabeti arttırmak sol ve sağ kanata iki oyuncu alınmasını istiyorum" raporu vermesinin ardından yeşil kırmızılı yönetiminin Sivassporlu Azeri oyuncu Ilgar Gurbanov'la pazarlık masasına oturduğu bildirildi. Sivasspor yönetimin, "Kulüp bul, gerekli kolaylığı yaparız" dediği 22 yaşındaki oyuncu ile ilk görüşme yapıldı.