Raul Meireles ve Hugo Vianayı al. Taktiğin nasıl bilmiyorum ama göbekte ikisi çok iyi işler çıkarıyo ve sakatlıkları çok çok nadir, Raulu 5 6m euro civarına aldım.Hugo Vianada aynı şekilde. Fio ile 3.sezonum; Pazziniyi hep oynat derim ilk sene olmasada 2 sene acayip açılıyo, sürpriz gollerin adamı. Santanayı ve Mutuyu ilk sezon ara transferde gönderdim.Montolivoyu ikinci sezon 35 cıvarına Mılan aldı. Dario Danielli ve Potenzayıda elden çıkarabilirsin.. Freyi kaptan yapabilirsen takımın morali artıyo ve Freye uzun süreli sözleşme öner şimdiden en üst ücreti ver ve alt yapıdanda Mattio Bacciosi yi eğitsin.
Udineseden 7-8 m euro cıvarına D'Agostino yu alabilirsin. Sağ beke Christian Ansaldi diye genç arjantınlıyı alabılırsen hemen uyum sağlar. Forvet hattına Moussa Dembele-Florent Sinama Pongolle-Jimmy Briand-Fernando Cavenaghi-Maxi Lopez ve Kerlonu adam başı uçuk olmayacak şekilde 10 yada 13m Euroya alabilirsin. Paran varsa ki Mutuyu satarsan olur (31m euroya Arsenal satmıstım)defansa; Coloccini 14m euroya, Robert Huth 13-14 civarı ve son olarak Federico Fazio. Sağ bek tecrübe istersen Owomoyela-Görlitz-Petri Pasaneni 7-8 civarına kapatırsın.Sol bek için 2. sezon Da Costayı satmamdan dolayı Marek Jankulovskiyi almıştım. 3. sezon 22m Euroya Sevilladan Adriano. Aml için Thomas Hitzelbergerde 11-12 civarına gelir, D'Agostinoda iyi işler çıkarır solda. Amr de Jimmy Briand ve Kerlon sorunsuz oynar. İyi yedekler için Hollanda U23 milli takımından Diego Biseswar ve Dominique Kivuvu, Sociedad kadrosundaki Elustando ve son olarak aklıma gelen Gabriel Paletta. Şu anki Fiorentina kadromun bi kısmında saymış oldum sana

)