Mansimov'dan "yarım" yalanlama !..

Beşiktaş başkanlığına aday olacağı yönünde iddialarla gündemde bomba etkisi yaratan Mubariz Mansimov, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e bir yazı göndererek söz konusu haberleri yalanladı. Ancak bu yalanlama yazısı zaten hiçbir anlam taşımıyor.
Mansimov'un yalanlaması "Başkan adayı değilim" şeklinde. Ama zaten kulübe yeni üye olan ve şu an için istese de başkanlığa adaylığını koyamayacak olan Mansimov'un asıl söylemesi gereken "Beşiktaş'ta yönetime talip olacak her hangi bir oluşuma destek vermiyorum" olmalıydı. Oysa Mansimov bunu söylemiyor.

İŞTE YARIM PORSİYON YALANLAMA
Mubariz Mansimov açıklamasında "Bugün gazetelerde Beşiktaş Kulübü'ne başkan adaylığım ile ilgili iddialar doğru değildir. Beşiktaş Kulübü'nün sadece bir taraftarıyım. Beşiktaş Kulübüne ya da her hangi başka bir kulübe başkan adaylığım söz konusu değildir. Bir taraftar olarak bu tür haberlerin Beşiktaş kulübüne zarar verdiği düşüncesindeyim. Mubariz Mansimov olarak sadece kendi grup şirketlerimle ilgileniyorum. Bunun dışında yazılan ya da yazılacak olan haberler gerçek değildir." dedi.

PÜF NOKTASI: 2012'YE KADAR BAŞKAN OLAMAZ Kİ !..
Ancak bu açıklamalar soru işaretlerinin tamamını ortadan kaldırmaya yetmedi. Çünkü Beşiktaş'a yeni üye olan ve gerekli süreyi doldurmayan Mubariz Mansimov zaten isttese de şu anda başkan adayı olamaz. Mubariz Mansimov en erken 2012'de aday olabilecek.

Ancak Beşiktaş Eski yöneticisi Celal Kolot da zaten Mubariz Mansimov'un başkan adayı olamayacağını bundan dolayı bir başkasının gölge başka olarak Mansimov'un yönetim kurulunda görev yapacağını açıklamıştı. Zaten başkan adayı olmasına imkan yokken "Başkan adayı olmayacağım" diyen Mansimov'un gölge bir başkanın yanında yönetici olma formülünü yalanlamaması dikkatlerden kaçmadı.

1.5 SENE SONRA YÖNETİCİ OLABİLİR
2012'den önce Başkan adayı olmasına imkan bulunmayan Mubariz Mansimov'un yöneticilik yapabilmesi içinse önünde 1.5 yıllık daha süre bulunuyor. Mansimov Beşiktaş'a 31.12.2007'de üye olmuştu.

Kaynak:Ligtv.com.tr