-
Türkiye Saati ile gece 3 te İspanyaya varan Yağız Varol,Ertesi gün ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu.Bir basın toplantısı düzenleyen Varol,İlginç açıklamalar ve iddialarda bulundu.
Bay Varol:İyi günler,öncelikle şunu belirteyim ki bu takımlarda köklü ve kalıcı değişiklikler yapmaya geldim, gelecek sezona aynı takımla girmeyeceğimize veya geçen sene as oynayan oyuncuların ilk 25 e alınmayacağı yönünce düşüncelerim var.Tabii bu antremanlara bakar.Beni karşılayan taraftardan fazla etkilenmedim,Açık sözlülüğü ve disiplini sevdiğim için bunu rahatça söylüyorum,geçmişte başka takımlara olanlardan beni suçluyorlar.Sorusu olan?
İlk soru takımdaki geleceği hakkındaydı.
1.Muhabir:İlk önce Hoşgeldiniz.
Bay Varol:Hoşbulduk.
1.Muhabir:Valenciayla kendinizi 1 yıllığına bağlayan sözleşmeye imza attınız.Genç yaşınıza rağmen niye bu daha uzun değildi?Hemen takım mı değiştirmek istiyorsunuz?
Bay Varol:Bana gelen teklif 1 yıllıktı.Bu sezonki başarılarıma göre bu uzayabilir,ama kısalamaz.
1.Muhabir:Teşekkürler.
2.Muhabir:Takımda nereleri eksik görüyorsunuz?
Bay Varol:Bu yapılan antremanlarla belli olacak,ama geçen sezonun maçlarını izlerken Stopere,Pivot Forvete,Sağ-Sol beklere ihtiyaç olduğunu hissettim.Takımı taşıyan isimler olarak Villa ve Silva’yı görmeme rağmen,Silva en makul fiyata takımdan yollanacaktır.Buraya da daha deneyimli bir oyuncu transfer edeceğiz.
3.Muhabir:Taraftar endişeli,Celta Vigo’yu ligden düşürmenizden sonra korkmaya başladılar.Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bay Varol:O tamamen bir şanssızlıktı,antremanlarda teknik direktör olarak hastalanmam bunda ön plandaydı.Ancak bunu basına açıklamadık,ve bir süre Antrenörüm takımı yönetti.Bir nevi Skibbe gibi oldum,sadece takımın başındaymışım gibi yapıp para yapıyordum.Aslında istifa da etmezdim,ama içim içimi yiyordu orada olup komut veremeyince.
4.Muhabir:At.Madrid’in başına da yakın arkadaşınız Berkay Tetik getirildi.Onun hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bay Varol:Berkay’ı iyi tanırım.At.Madrid in başına geçmesini de anlayışla karşılıyorum.Teknik Direktörlük kariyeri olmasa da Celta’da görev yaparken yanımda bulundu ve arkadaşlık etti.Taktik bilgisine güveniyorum.Ama ondan daha iyi olduğumu da düşünüyorum.
Bay Varol:Sağolun,Toplantı bitmiştir.
Mesaj Yetkileri