-
Giden Oyuncular:

Silva Arsenal'de!!!
Valencia Teknik Direktörü tarafından Silva'ya yetenekli,ama çok para eder,satalım komutu gelince yönetim taliplerle müzakerelere başlandı.Arsenal'in 79 m$'lık teklifi karşısında maaş borçlarını kapamak üzere teknik direktör Yağız Varol tarafından kabul edildi.Kendisine başarılar diliyoruz.

Miguel İnter'de!
Transfer bütçesi yaratmak adına Miguel 28.5 Milyon $ a,İnter'e satıldı.Kendisine başarılar diliyoruz.
Gelen Oyuncular:

Huntelaar geldi!!!
Yağız Varol,Zigic i pivot santrfor görevinde eksik görmesi üzerine 32.5 milyon $ 'a transfer edilen Klaas Jan Huntelaar,Mutlu olduğunu,iyi işler çıkarmak istediğini açıkladı.

Barzagli Valencia'da!
Palermo Stoperi Andrea Barzagli,23 Milyon Dolar'a renklerimize bağlandı.Marchena'da görünen eksiklik artık dolduruldu.

Van Der Vaart da geldi!!
Rafael Van Der Vaart,HSV den Valencia'ya 23.5 Milyon $'a transfer oldu.Böylece Silva'nın gönderilmesiyle var olan açık kapanmış oldu.

Bosingwa Valencia'da!
Miguel'in gönderilmesiyle oluşan açık daha ucuz ama daha yetenekli olan,18 milyon $'a gelen,takımımızın TekKaş'ı olarak adlandırılan Bosingwa,Takımımıza geldi.

Peki Marcelo da bize gelecek mi?Valla ben orasını bile.. Evet,Gelecek!
Real Madrid'in genç yıldızı Marcelo,takımımıza 10.5m$ a mâloldu.Böylece Sol bekte görülen eksiklik(Moretti) doldurulmuş oldu.
Transferlerim bunlar.Yorumlarınızı bekliyorum
Mesaj Yetkileri