Rusya’nın 3’lü savunma oynaması, araya kaçabilecek AMC oynayan oyuncumuzun yolunu tıkamasını sağladı. Bazı değişikliklerle defansı açmaya çalıştık ama pek de başarılı olamadık. 1-0 öne geçmemize rağmen Rusya’nın müthiş baskısına direnemedik ve maçı 2-1 kaybettik.

Şu anda tüm takımlar 3 puanda, Portekiz maçında alınacak 1 puan bile bize yetiyor ama biz maça yine de galibiyet için çıkacağız.

Bu kadar sinir olduğum bir maç olmadı. 1-0 geriye düştük, yılmadık saldırdık ve durumu 2-1 lehimize çevirdik. Oyuncu değişikliği yapıp, taktiği daha kontrollü hale getirdim. Taktik değişmesi için 5 dakika geçti ve taktik değişmeden golü yedik 2-2 oldu. Beraberlik de bizr yaradığı için kontrollü oyuna devam ettik. Bulduğumuz bir kontra atak ile 3-1 öne geçtik 84. dakikada. Yine taktik ekranına girip, oyuncu değişikliği yaptım ve iyice kontrollü oyuna döndük. Taktik değiştirmek için yine dakikalarca bekledik ve taktik değişmeden yine golü yedik.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve 2. sırayı alarak tur atladık. Bu maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. Çeyrek Final’de rakibimiz Almanya oldu.

Polonya basını iyice havaya girdi. Almanya’yı mutlaka eleyecekleriniz yazıyorlar, bu oyuncularımız üzerinde elbette baskı yaratıyor ama bir yandan onları da havaya soktuğu için iyi oluyor. Heyecanla bekliyoruz çeyrek final maçını.