Çeyrek final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. İlk devre penaltıdan yediğimiz golün ardından 2. devreye 2 değişiklikle başladık. İlk yarı Almanya oyunu çok iyi kontrol etti ve pozisyon bulmakta zorlandık. 2. devre daha çok oyuncu ile atak yapmaya başladık ama yine değişen bir şey olmadı. Almanya yine oyunun hakimiydi ve yükleniyordu. Yakaladığımız bir kontra atakta durumu 1-1’e getirdik. Eşitlik sağlanınca maçı 90 dakika içersinde bitirmek isteyen Almanya risk aldı ve saldırmaya başladı. 1 kontra atakla daha golü bulduk ve 2-1 öne geçtik. Gol bana da ofsayt gibi geldi, hakemin ev sahibine bir kıyağı olarak algılıyorum bu olayı.
Çok iyi bir oyun sergileyemesek de turu geçmek şahane. Yarı Final’de İtalya ile karşılaşacağız. İşimizin çok zor olduğunu biliyorum, ev sahibi olarak yarı finale geldik, bu bile çok büyük bir başarı, İtalya maçını kaybetsek de bu şampiyonada taraftarımızı oldukça mutlu ettik, görevimizi başarıyla yerine getirdik, bu nedenle mutluyuz.
İtalya maçı öncesi grup maçlarında sakatlanan Brozek düzeldi ve ilk 11’deki yerini aldı. Basın zor maç olduğunu ama imkansızı başarabileceğimizi yazıyor. Taraftarımıza 1 galibiyet daha hediye etmek istiyoruz.