Abi ben söyledim zaten de Murat abi hariç herkes ilik mesajımdan alıntı yaptı nedense?
Abi ben söyledim zaten de Murat abi hariç herkes ilik mesajımdan alıntı yaptı nedense?
Fenerbahçe yıllardır birinci ligde oynuyordu Ülker ile birleşmeden önce de. Ayrıca 1956-1957, 1958-1959, 1964-1965, 1990-1991 yıllarında da lig şampiyonlukları yaşadı Fenerbahçe ve 1993-94 yılında da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı. O yüzden çuvaldızı kendimize batırmamıza gerek yok, zira Fenerbahçe 50 yıldır basketin içinde.
Trabzonspor yeni bir oluşum içinde Sadri Şener ile, ayrıca da Fenerbahçe ile kıyaslanması son derece saçmadır. Trabzonspor daha yeni yeni son yıllarda basketbolun içine girmiş bir kulüptür, hiç birinci ligde de mücadele etmemiştir. Fenerbahçe'nin basketbola yatırımları bellidir, Trabzonspor'un bellidir, o yüzden eleştirmeden önce, daha doğrusu karalamadan önce iki kez düşünmek gerekir.
Şu da olabilir, Fenerbahçe ile de mutlaka görüşmüştür Ülker takımı satarken ve gelecek paradan Fenerbahçe de pay alacaktır. Bu şekilde olunca Fenerbahçe de kabul etmiştir.
"YÜCE ATATÜRK"
Bide neden Fenerbahçe ???
Galatasaray Ve Beşiktaşda dikkat ederseniz Ülkerin adı altında![]()
Ayrıca Ülker kapanmadı sadece haklarını Fenerbahçeye devretti..Ve Alpella adında devam etti.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Şimdi 2 takım kıyaslamasına girmeyelim burada. Elimize bir şey geçmez bu kıyaslama sonucunda.
Uzun uzun yazdım ama aynı şey olmadığını belirtmek için tekrarlıyayım, Fenerbahçe Ülker'den para almaktadır bu anlaşma gereği, Trabzon ise Ülker'e para vermektedir. Daha da buyönde uzamasın tartışma. Trabzon'un basketbola yapacağı katkılar konuşulsun.
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar tartışmaya girmek istemiyorum ama Beşiktaş ve Galatasaray'ın durumuyla F.Bahçe'nin aynı değil.Aynı gibi göstermeyelim lütfen.
Daha önceden Cola Turka veya Cafe Crown diye bir takım yoktu.Ancak Ülker vardı.F.Bahçe ile Ülker birleşti ve haklarını,oyuncularını da istediği şekilde paylaşırlar kimse de karışamaz.
Trabzonspor'un durumu F.Bahçe'den de farklı anladığım kadarıyla.Trabzonspor'un bölgesel ligdeki takımıyla mı birleşti Alpella yoksa direkt olarak sıfırdan satın mı aldı ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Alpella'yı sıfırdan aldılar..
Alpella sıfırdan alındıysa bu bir atılımdır.İşe daha yukarıdan başlamak için.Umarım hayırlısı olur ve bir an önce TBL'e yükselir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ayrıca maçları 19 Mayıs'ta oynayacagız 2.Ligde..fakat TBL'de yeni bir salona geçeceğiz..Proje şuan gündemde..
Hayırlı olsun diyorum öncelikle.Trabzon'unda yarışın içinde olması için atılmış güzel bir hamle ve rekabetin artması adına iyi oldu.
Bu arada 1.ligde düşme kaldırılmamışmıydı?
So what?
Saike
yok şemsi kaldırılmadı son toplantıda..
Bunlarda rakipler ;
Trabzonspor
Akçakoca Poyraz (Düzce)
Ankara Basketbol (Ankara)
Beykoz (İstanbul)
Bornova Belediyespor (İzmir)
Bursa Basketbol (Bursa)
Çanakkale Belediyesi (Çanakkale)
Düzce Gençlik (Düzce)
Eyüp (İstanbul)
FMV Işıkspor (İstanbul)
Gazi Üniversitesi (Ankara)
Gelişim Koleji (İzmir)
Genç Banvitliler (Balıkesir)
Genç Telekom (Ankara)
İstanbul Teknik Üniversitesi (İstanbul)
Mülkiye (Ankara)
Olin (Edirne)
Ormanspor (Ankara)
Pertevniyal (İstanbul)
Tenis Eskrim Dağcılık (İstanbul)
Tofaş (Bursa)
Uşak Belediyesi (Uşak)
Vestel (Manisa)
Yeşilyurt (İstanbul)
İstanbul ve Ankara deplasmanlarının çok olması bizim için iyi..Trabzonlu vatandaşlarımız doldurur tribünleri..
yok öyle bir şey.
Fenerbahçe 90larda Euroleague oynamış, 3 NBA oyuncusu transfer etmiştir.
O oyuncuları bir çoğu Fenerbahçe oyuncusuydu, Ülker'den 1-2 oyuncu geldi.
Para ise diğer büyükler de aldı
Euroleague'e başarı ile değil, sözleşme ile gidiliyor artık.
Sözleşmeyi reddetme hakkı vardı Euroleague'in, özlelikle kabul edildi.
Fenerbahçe Euroleague'den özel ödül aldı organizasyonu mükemmel yaptığı için, bu da mı Ülker'in başarısı?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Birkan Batuk ve Can Özcan için çok üzüldüm, Fenerbahçe'de müthiş gelişme kaydedebilirlerdi..
Last edited by Cengo : 19.Temmuz.2008 at 00:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı