1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: FM 2oo8'deki Fiyasko Transferleriniz

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    eskisehir

Default Tottenham Hotspur

arkadaslar ben oyuna liverpool da basladim liverpool a en pahali transferim quaresma oldu.ama takim kötü oldugundan yalan oldu rico pasa. onu oynatmak isteyen serbest biraksin.memnun olmayan arkadaslara duyurulur.bir de bol bol dinlensin ki mutlu olsun.baska türlü olmuo.
    neyse daha sonra lille metropolé gectim orda gercekten cok zevk aldim.hirvat we sırp liginden müthis yetenkleri yildiz yaptim.oralara bir bakin derim ben.vidic star oldu die heralde yüklendiler sirp futbolculara.
    sonra tottenham talip oldu ki tarihinin en iii işini yapmiş oldu.tabi ben de en büyük heyecanlari burda yasadim.geldigimde sissoko we boateng orta sahanin ortasinda solda zhirkov sagda malbranque wardi.malbranque sieee dedikten sonra oraya defans yönü kuvvetli eee tabi bi de sirp kuzmanovic i aldim fiorentina dan 15.5 milyon € ya.oynatamadim.ama asil bombaaya geliorum.tristan martin die bi topcu buldu benim angelo colombo m ki yok böle bi yildiz avcisi.martin 18 de wonderkid e basladi 20 de wonderkid dünyacapinda oldu.21 de ise world class ..... anladiniz siz.gözlemcileri gönderin derim.genc ariosaniz avrupa we amerikanin her bölümüne 15 ile 19 yas arasini her sezon tarattirirsaniz zaten hic bi oyuncuyu kacirma ihtimaliniz kalmaz.hepsini 3e 5e toplayip gelecekte yildiz yapabilirsiniz.haa bu arada fildişi we nijerya bi de fas we arabistan dan deli topcular cikio haberiniz olsun.hem de ucuza alabiliosunuz.gönderin ondan sonra kiraya özellikle isim yapmiş kluplere gönderin.mesela west bromwich we sevilla istiosa maasini ödemese bile sevilla ya gönderin.bakin neler oluyor.tabii moloz adamlari yildiz olcak die beklerseniz oyun napsin. benden bu kadar.
    hadi iii oyunlar.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bu arada benim yüzümden kötü liverpool yoksa biliosunuz zaten hepiniz.
    Last edited by ugrdrmz : 19.Temmuz.2008 at 18:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri