Avrupa Şampiyonası’nda takımı Polonya’yı 3. yapan ve ardından görevi bıraktığını açıklayarak ülkesine dönen Özışık, yaz döneminde herhangi bir takımla anlaşma sağlayamadı. Bu dönemi tatil yaparak geçiren başarılı teknik adam; “Zaten yıllardır bir takımla sezon başı kampı yapmıyorum, bu duruma alıştım, devre arasında bir takım bulurum.” açıklamasını yapmıştı.

Bank Asya 1.Lig’in deneyimli hocalarından biri olan Özışık’ın tercihi yine bu lig oldu. Anlaşma için heyecanlı olduğunu muhabirimize aktaran Özışık, şunları söyledi: “Burada yeniden kendimi bulacağımı düşünüyorum. Ayrıca bu lige yakışmayan yeni takımımı da asıl yerine çıkarıp, Süper Lig şampiyonu yapmak için uğraşacağım. Kötü yönetim sonucu geçtiğimiz sezon küme düşen ve oynanan 16 maç sonunda 1.Lig’de de kötü bir performans sergileyen bu takım buraları asla hak etmiyor. Büyük taraftar üzülmesin, yeniden geçmişteki başarılı dönemler gibi başarılı bir dönem başlatacağız.”

Henüz resmi açıklama yapılmadı, Özışık’ın hangi takımla anlaştığını öğrenmek için bizi izlemeye devam edin, gelişmeler çok yakında, Turksportal’da sizlerler…