1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Hakem Hataları

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nic-39
    mehmet demırkol ya da ugur meleke tam hatırlmaıorum hangısı ama soyle bı onerısı var..hakem sayısı artmalı dıo..uc orta hakem olmalı ıkı cızgı ıkı de yan halem olmalı dıo..bence mantıklı..
    Bu da cok zor bir sey. Saha icine hakemler farkli kararlara varirsa ne olacak? Birisi ben faul vardi diyecek, digeri yok ben de gordum kendisini yere atti diyecek. Hangisinin karari uygulanacak sonucta? Sahanin ortasinda 15 dakikalik konferans yapmalari oyunu yavaslatir. Ayrica ne kadar cok hakem ihtiyaci olursa, ortalama hakem halitesi o kadar da dusecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by perpetua5099
    Bu da cok zor bir sey. Saha icine hakemler farkli kararlara varirsa ne olacak? Birisi ben faul vardi diyecek, digeri yok ben de gordum kendisini yere atti diyecek. Hangisinin karari uygulanacak sonucta? Sahanin ortasinda 15 dakikalik konferans yapmalari oyunu yavaslatir. Ayrica ne kadar cok hakem ihtiyaci olursa, ortalama hakem halitesi o kadar da dusecektir.
    basketbol ve us futbolunda da bırcok hakem var pek ole sorunlar cıkmıo..sonucta bı futbolcu sahada 9-10 km kosuomus..hakemler ın bu tempoya dayanması zor..bence ya hakem sayısı artmalı ya da teknolojiye basvurulmalı..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nic-39
    basketbol ve us futbolunda da bırcok hakem var pek ole sorunlar cıkmıo..sonucta bı futbolcu sahada 9-10 km kosuomus..hakemler ın bu tempoya dayanması zor..bence ya hakem sayısı artmalı ya da teknolojiye basvurulmalı..
    Sana katiliyorum ancak Futbol'u diger bir cok spor'dan ayiran ozelligi cok ozel haller disinda oyunun akici olmasi. Saha icinde hakemlerin 5 dakika pozisyonu nasil degerlendirelim diye konferans yapmasi oyunun akiciligini kesecektir. Ben de isterim hakem hatalarinin olmamasini ancak bunun ne pahasina olacagi onemli.

Mesaj Yetkileri