1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Yeni SanMarino Kralı

Threaded View

Gazetelerle ilkay hakkında çıkan bir haberi sizlerlerle paylaşmak istedim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Coppa İtalia Seri C 2.tur 1. maç

Son haftalardaki ligdeki kötü performansımızı kupayada taşıyınca yenilmekten kurtulamadık.
    Coppa İtalia Seri C 2.tur 2. maç

lBu maç kaybedecek bir şeyimiz yoktu.Rakibe yüklendikçe yüklendik.Bütün riskleri göze aldık.ilk gölü Villa ayağından bulduk.57 dede Capece 2. golü bulunca 3. gol için bütün riskleri göze aldık.Ama kupaya şanssız bir şekilde vede ettik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SanMarino da transfer bombası

Evet SanMarino Atalanta'nın 34 yaşındaki tecrübeli kalecisini transfer etti.Haber bu sabah Atalanta takımının internet sitesinde yayınlandı.Ivan da anlaşmayı doğruladı.Fakat SanMarino dan herhangi bir açıklama gelmedi.Kulislerde konuşulan dedikodulara göre Takımın şu andaki kalecisi Dei soyadlı oyuncunun etkilenmemesi için transferi transfer sabahına kadar gizlicek.Oyuncunun Roma yı reddedip SanMarino yu seçmesi italyan basınındada ŞOK etkisi yarattı.Transfer $18.000 karşılığında tamamlanabildi.

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SanMarino'dan Transfer Atağı
    SanMarino MilliTakımların Tecrübeli oyuncularını topluyor.
    ARJANTİN MİLLİ TAKIMININ TECRÜBELİ OYUNCUSU

ESTONYA MİLLİ TAKIMININ KAPTANI

Önümüzdeki günlerde yeni transferlerin olup olmayacağı merak konusu

Yeni transferlerle gol yeme sorunumu çözmeye çalışıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    SanMarino Transferde hız kesmiyor Son bomba

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    11.HAFTA

12.HAFTA

13.HAFTA

14.HAFTA

15.HAFTA

16.HAFTA

17.HAFTA

17. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Menejerin Yorumu:Ligin son 5 haftasında gelibiyet alamadım.Bunun nedeni çok eksiğim olmasıydı.Bazı mevkilerde oynatacak oyuncu bulamadığım zamanlar oldu.ortasaha oyuncusunun forvet.Defansın ortasaha oynadığı günlerde oldu acısıyla tatlısıyla sezonun yarısını geride bıraktık.Yeni transferlerle daha ileriye gitmek istiyoruz.
    Ayrıca takımım gelecek vaadediyor 20 yaş altında lider...

Last edited by ilkay93 : 20.Temmuz.2008 at 15:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri