..SON DAKİKA.. VE MEİRA GELİYOR. İŞTE FERNANDO MEİRA İLE İLGİLİ ADIM ADIM TÜM GELİŞMELER.. TURKSPOR.NET FARKI İLE...
Yaptığı istihbaratlarda yanılma payı hemen hemen hiç olmayan TURKSPOR.NET'ten son dakika haberi.. Ve beklenen sona yaklaşıldı. MEİRA GELİYOR.. Dün lig tv nin verdiği ve bir çok internet sitesinin duyurduğu Pazar akşamı İstanbul'da haberi sırasında Portekiz de bulunan ve ailesini almaya giden Meira, ailesi ile birlikte geliyor.. G.SARAY STUTTGART'A NE KADAR ÖDEDİ.. STUTTGART İLE GÖRÜŞMELERİN TIKANMASI İHTİMALİNE KARŞI G.SARAY HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞTÜ.. BU FUTBOLCU İLE MEİRA ARASINDAKİ FARK NE KADARDI? G.SARAY BAŞKA TRANSFER YAPACAK MI... İŞTE HEPSİ HABERİ GERÇEK KAYNAĞINDAN ALAN TURKSPOR.NET TE...

Galatasaray Stuttgart ile 4 milyon euro ya anlaştı.. Stuttgart kulübü ile pazarlık sürerken, pazarlıkların tıkanması ihtimaline karşı sarı kırmızılı yönetim HERTA BERLİN in yine defans oyuncusu Avusturya doğumlu Hırvat olan 1.95 boyunda 1978 dogumlu SİMUNİC ile görüşmelerini yoğunlaştırdı.. Bu transfer için de Herta Berlin aynı parayı istiyordu 4 milyon euro.. Ancak SİMUNİC in istediği rakam Meira dan yıllık 500 bin euro daha fazlaydı.. Görüşmeler iki yönden devam ederken STUTTGART TAMAM dedi ve Meira ailesini almak için Portekiz'e gitti.. VE G.SARAY TARAFTARININ BEKLEDİĞİ MÜJDE GELDİ.. FERNANDO MEİRA AİLESİ İLE BİRLİKTE GELİYOR..
TURKSPOR.NET haber kaynakları G.Saray'ın bunan sonra sadece bir santrafor transfer edeceği bu transfer içinde yoğun çaba sarfedildiğini açıkladı. G.Saray da futbolun patronları haber kaynagımıza kaleci konusunda ise "Kaleci konusu kulağımızın arkasında.. Eğer her cephede savaşıp başarılı olmak istiyorsak bir kaleci de almamız gerekli" diye konuştular..

TURKSPOR.NET... BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ