-
21.Temmuz.2007, 22:45
Şaşırmamak lazım
-
21.Temmuz.2007, 23:27
aslında bende sizin gibi tepki verdim ilk başta ama Kaladzenin yerine panucci en azından 08-09 sezonda çok daha iyi oynar...
-
21.Temmuz.2007, 23:34
Futbolu bırakanları ikna edip transfer etseler. Daha da kaliteli bir takım olur.
-
21.Temmuz.2007, 23:45
Bu bir iddia sadece ve Galliani transferin bittiğini açıklamıştı.
-
22.Temmuz.2007, 00:33
80 numaralı formayı giyecek.
-
22.Temmuz.2007, 01:07
8O rOnaldinhO hiç fena durmuyor...
-
22.Temmuz.2007, 01:09
"Maradona, Ronaldo'yu az farkla geçer"
Paolo Maldini, Maradona'nın Ronaldo'yu az farkla da olsa geçerek tarihin en iyi futbolcusu olduğunu söyledi
Maradona pek çok kişi tarafından gelmiş geçmiş en iyi futbolcu olarak gösteriliyor. Özellikle de Napoli ve Arjantin Milli Takımı'ndaki performansları akıllara kazınmış durumda.
Ronaldo ise 90'ların sonun damga vurmuş, ancak daha sonra sakatlık belasıyla boğuşmak zorunda kalmış bir fenomen. Brezilyalı yıldız 1997 - 2002 döneminde Inter formasıyla Serie A'da mücadele etmişti. Şimdilerdeyse Milan formasıyla Çizme'de boy gösteriyor.
Bu iki büyük yıldız hakkında bir yorumda bulunan Milan'ın Emektar Kaptanı Paolo Maldini; "Maradona kariyerim boyunca rakibim olan en iyi futbolcudur. Ronaldo ise özellikle Inter'deki performansıyla ona yaklaştı. Gerçekten durdurulması güç biriydi.
Bize gelişiyle birlikte takıma büyük güç kattı. Şimdi aynı şeyi Ronaldinho için de söyleyebilirim. Ronaldo'nun bize kazandırdığı havayla Şampiyonlar Ligi'ni kaldırdık. Oynamadan bile böylesi başarıda pay sahibi olmak oldukça büyük bir iş," dedi.
goal.com
-
22.Temmuz.2007, 01:09
Doğum Yılından esinlenmilerdir keşke daha yaratıcı olsalardı 80 pehh
-
22.Temmuz.2007, 01:12
80 ne ya Milan bir işide düzgün yap ya 11 giyseydi işte ... Anadolu takımlar gibi numaralar dağıtılınca uyuz oluyom...
-
22.Temmuz.2007, 01:22
-
22.Temmuz.2007, 04:44
Bologna, Mudingayi ile imzaladı
Bologna, Mudingayi ile imzaladı
Bologna, Lazio’dan Gaby Mudingayi ile anlaştığını resmen açıkladı.
Transfer döneminin sessiz takımlarından Bologna şu ana kadar, Corinthians’tan Coelho, Sampdoria’dan Cristian Zenoni ve Sergio Volpi ile anlaşmıştı.
Birkaç gün önce 26 yaşındaki oyuncunun 6 milyon avro karşılığında Bologna ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilmişti. Bu haber bugün resmi olarak açıklandı.
Orta saha oyuncusu transferi ile ilgili “Tabiî ki Lazio’dan ayrıldığım için üzgünüm ama aynı zamanda Bologna’ya katıldığım için mutluyum.” dedi.
-
22.Temmuz.2007, 04:47
Bu Belçikalıyı izlemedim ama Fm'de fena değil..Fm'deki kadar iyi ise mutlaka yarar saglar Bologna'ya..
-
22.Temmuz.2007, 16:54
Bologna iyi transferler yapmış.Mudingayi'nin mutlaka katkısı olucaktır.
-
22.Temmuz.2007, 21:25
A quilani Juventus’a yakın
Roma’ile kontrat konusunda anlaşmazlığa düşen Alberto A quilani’nin Juventus’a transfer olmak istediğini öğrenilirken; Juve’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.
Roma’nın yaptığı kontrat teklifini reddeden ve başka bir takımda oynamak istediğini belirten A quilani ile kulübü arasındaki ipler artık kopmak üzere.
24 yaşındaki futbolcu, yıllık 2.5 milyon avro tutarında bir rakam istediği, fakat Roma’nın en faza 1.6 milyon avro verebileceği söyleniyor. Bu nedenle de 2 taraf arasında kriz baş gösterdiği iddia ediliyor.
Juventus’un uzun bir süredir takip ettiği yıldız futbolcu için birçok resmi teklif yapmış, ancak Roma bu tekliflerin hepsini reddetmişti. Torino ekibi de bu olumsuz yanıtların ardından rotasını Sevillalı Christian Poulsen’e çevirerek Danimarkalı ön liberoyu transfer etmişti.
Bu transferin ardından siyah beyazlı kulübün yöneticileri, bu sezon başka oyuncu almayacaklarını açıkladılar.
Gelen son haberlere göre; Juve'nin transfer yapmama kararını bozarak, Roma ile ciddi kriz yaşayan İtalyan futbolcuyu almak için bir teklif hazırlıyor.
A quilani ise ortaya çıkan dedikoduların ardından şunları söyledi: “Juventus’ta oynamak istiyorum ve onların de benimle ilgilendiği biliyorum.Zaman içerisinde her şey netlik kazanacak.”
-
22.Temmuz.2007, 21:29
**uilani'nin adı Inter'e de geçiyordu Juventus transferi kapattı diye biliyorum zor bu iş
-
23.Temmuz.2007, 00:32
Mafyanın futbol takımı alma girişimi engellendi
Mafyanın futbol takımı!
İtalya'nın azılı çeteleri hangi takıma göz koydu?
İtalyan polisi, bir silahlı organize suç çetesinin, Serie A kulübü Lazio'yu satın almak için girişimde bulunduğunu açıkladı.
Napoli mafyası Camorra'nın bir kolu olan Casalesi ailesinin, Lazio'yu üçüncü şahıslar aracılığıyla satın alma girişimi İtalyan polisi tarafından engellendi.
Kaçakçılık, şantaj, kumar ve seks ticareti başta olmak üzere sayısız yaşa dışı işte parmağı bulunan Casalesi ailesinin Lazio'yu eline geçirme planı, Roma'da 'Kırık Kanatlar' adı altında yürütülen bir operasyon sonucu ortaya çıkarıldı.
Polis, aralarında İtalyanların yanı sıra yabancıların da bulunduğu 10 kişiyi gözaltına aldı.
Lazio başkanı Claudio Lotito, kulübü, Lazio'nun eski oyuncusu ve başkanı Giorgio Chinaglia'nın önderliğindeki konsorsiyuma satmaması halinde öldürüleceği yönünde 'Ultralar' isimli fanatik taraftar grubundan aldığı iddia edilen tehditler üzerine, 2006 yılında polis tarafından koruma altına alınmıştı.
Chinaglia bu süreçte kayıplara karışırken, Lotito da Lazio'nun hisselerini bir başka ortağa devretmesiyle ilgili olarak mahkeme ifade vermişti. Hala devam eden davanın sanıkları, hiçbir şekilde yasa dışı eylemde bulunmadıklarını iddia ediyor.
İki Serie A şampiyonluğundan sonuncusunu 2000 yılında kazanan Roma şehrinin kulübü Lazio, geçtiğimiz sezonu 12. sırada bitirdi.
-
23.Temmuz.2007, 00:35
İşte R10'un yeni numarası!
Hollandalı futbolcu Clarence Seedorf'un 10 numaralı formayı vermeyeceğini açıklamasının ardından yeni sezonda kaç numaralı formayı giyeceği merak konusu olan AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho seçimini yaptı.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden AC Milan'ın, İspanyol FC Barcelona'dan transfer ettiği Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho yeni sezonda 80 numaralı formayı giyecek. Ronaldinho'nun yeni sezonda 10 numaralı formayı giymek istediği ancak takımda daha önce bu formayı giyen Hollandalı orta saha oyuncusu Clarence Seedorf'un formasını vermek istememesi nedeniyle Brezilyalı oyuncunun kendisine yeni bir forma numarası seçtiği bildirildi.
Ronaldinho'nun doğum yılı olan 1980'e vurgu yapmak için '80' numaralı formayı istediği belirtildi
Kaynak:Ajansspor
-
23.Temmuz.2007, 00:41
80 mi
..İlginç..
-
23.Temmuz.2007, 00:51
R80 
Ronaldinho'nun sponsorluk anlaşmalarındada sorun çıkar şimdi 
Ayakkabılarda R80 yazar artık
-
23.Temmuz.2007, 00:56
ilginç olmuş
80 numara giye başka b oyuncu var mı?
-
23.Temmuz.2007, 01:35
tamam 10 yok ama karizma numaralar var onları alsaydı 17,7,18,35 falan 80 ilginç olcak.R80
-
23.Temmuz.2007, 02:44
Boşuna coştu Seedorf. Almayacağı belliydi 10 numarayı Ronaldinho'nun.
Bende olsam 90 numarayı alırdım böyle bir durumda. Ya da boş ise 26 numarayı alırdım.
-
23.Temmuz.2007, 03:54
Locatelli Inter’i reddedip Serie B’ye geçti
Locatelli Inter’i reddedip Serie B’ye geçti
Serie B ekibi Mantova eski İtalyan Milli futbolcu Tomas Locatelli’yi renklerine bağladı.
90’lı yıllarda formunun zirvesinde olan Locatelli, başarılı oyunuyla Atalanta’dan Milan’a transfer olmuştu. Ancak kendini yeteri kadar geliştiremeyen Locatelli kariyerinin ilerki dönemlerini Bologna ve Siena’da geçirmişti.
Inter’in yaşına rağmen kadrosuna katmak istediği Locatelli, Serie B takımı Mantova’yı tercih etti. 32 yaşındaki oyuncu yarın sağlık testinden geçtikten sonra basın toplantısı yapacağı bildirildi.
-
23.Temmuz.2007, 04:07
interde oynayamayacağını anLayınca montovayı yercih etmiş bunu da locateLLi gibi tcrübeLi bir isim yapabiLirdi zaten
-
23.Temmuz.2007, 05:13
Şaşırmadım , Lazio yapısında bir klüp içi normal
-
23.Temmuz.2007, 05:14
En azından SerieA'da kalsaydı be
-
23.Temmuz.2007, 06:16
İnter'de yedek bekleyeceğine mantova'da banko oynar.Ben olsam ben de mantova'ya giderdim sanırım
-
23.Temmuz.2007, 16:38
İnter Zaten avrupa kupalarında italyan oynatma kuralı yüzünden İtalyan alıyo yoksa Locatelli 1 maça bile çıkamaz
-
23.Temmuz.2007, 16:50
Ben olsam paraya bakardım o yaşta
-
23.Temmuz.2007, 19:30
Roma Mutu'ya resmi olarak teklifte bulundu
Fiorentina Transfer Komitesi Başkanı Pantaleo Corvino, Roma'nın kendilerine Mutu için resmi teklifte bulunduğunu açıkladı.
üm yaz boyunca adı transfer dedikodularında yer alan Mutu'nun gelecek sezon nerede olacağı hala belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz günlerde Fiorentina Teknik Direktörü Prandelli ve Rumen golcünün menajerinin yaptığı "Mutu uzun yıllar daha Fiorentina'da kalmak istiyor. Bunun için yeni bir kontrat imzalanacak," açıklamaları bile bu belirsizliğe çözüm olamamış gibi duruyor.
Roma'nın derdi gol, çözümü Mutu
29 yaşındaki golcü için en ciddi biçimde transfer girişiminde bulunan ekipse geçen yıl Serie A'yı ikinci bitiren Roma. Sarı kırmızılılar, geçen yıl özellikle forvet mevkisinde ciddi sıkıntılar yaşamışlardı. Bu yıl da aynı zorluklarla karşılaşmamak ve hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde daha iyi yerlere ulaşmak isteyen başkent ekibi, çözüm olarak Mutu ve Real'in golcüsü Baptista'ya göz dikmiş durumda.
Corvino, Roma'dan teklif var dedi
Fiorentina cephesinden son haberlere göre Roma, Mutu'yu kapmak için resmi girişimlere başlamış. Fiorentina Transfer Heyeti Başkanı Pantaleo Corvino, yaptığı açıklmada Roma'nın kendilerine resmi teklifte bulunduğunu belirterek; "Mutu için Roma'dan resmi teklif aldık. Bu teklifi değerlendireceğiz, eğer kulübün çıkarlarına uygun olduğunu düşünürsek teklifi kabul edebiliriz. Genel strateji olarak en iyi oyuncularımızı tutmak istiyoruz. Bu noktada önemli bir prensibimiz daha var; 30 yaşına yaklaşmış bir oyucumuz, ayrılmak isterse biz de yolunu tıkamayız."
Teklif 20 milyon Avro
Roma kanadından sızan haberlere göre; Başkent ekibi Mor Menekşelere golcü futbolcu için 20 milyon € önermiş. Roma, Mutu'ya da yıllık 3.2 milyon € teklif etmiş.
Mesaj Yetkileri