-
22.Temmuz.2007, 01:57
Herşey iyi güzel de editörden girdiğimde şok oldum GS, FB, BJK ve TS' nin transfer bütçeleri 100000 ile 400000 arasında gezinmekte bankadaki miktarlar 6000000 ile 12000000 Pound arasında gezinmekte yani bu takımların ilk sezon transfer yapma durumları yok FB bu sezon şimdilik 20 M euro ya yakın transfer ücreti harcadı, BJK tam emin değilim ama 10M'un üzerinde harcamıştır hakeza GS en azından 10 M'luk transfer ücreti harcayacak gibi(meira tranferi de olmuş 2,5 M harcamışlar) TS yine 10 M euroyu harcamıştır diye düşünüyorum. Dolayısıyle eğer sen bütçelere dikkat etmemişsen en azından birdaha ki yamanda bunları gözden geçirirsen sevinirim anadolu takımlarının çoğu 0 bütçeye sahip görünüyor ve bomba olarak da kayserispor 17 M Pound banka hesabı 3 M pound nakiti ile ligin en zengin kulübü durumunda gençlerbirliğinin de transfer bütçesi 3 M pound yani GS, FB, BJK ve TS'den kat kat fazla bir de kirada olan oyuncular takımları değişmesine rağmen hala eski takımlarında kirada görünüyorlar (örn: Orhan Ak, Gökhan Güleç v.s.). Yine de sürekli editörle uğraşan biri olarak bu işlerin ne kadar zor olduğunu ve ne kadar emek ve zaman istediğini bildiğim için verdiğin emekten dolayı çook teşekkür ediyorum bundan sonraki yamalarında biraz daha dikkatli olmanı diliyorum. Saygılar.
Mesaj Yetkileri