1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: İsmail Aissati Ajax'ta

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Default İsmail Aissati Ajax'ta

İsmail Aissati Ajax'ta

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından AFC Ajax, lig şampiyonu rakibi PSV Eindhoven'ın orta saha oyuncusu İsmail Aissati'yi renklerine bağladı. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde yer alan haberde, Ajax'ın 19 yaşındaki Fas asıllı Hollandalı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, transfer ücretine ilişkin bilgi verilmedi.
    Ajax'ın ''ilginç'' bir kulüp olduğunu ifade eden Aissati de ''Orada niye oynamayayım ki? Şimdilik yurt dışında oynamayı düşünmüyor, ancak aynı kalitede bir takımda futbol hayatımı sürdürmek istiyorum'' dedi.
    PSV Eindhoven'ın alt yapısından yetişen Aissati, çıktığı 58 maçta 4 gol kaydetti. Takımının Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden en genç oyuncusu olan Aissati, 17 yaşında AC Milan maçında da oynamıştı.

21.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beklenen patlamayı yapamadı.bakalım bu sezon neler yapacak aissati potansiyeli belli teknik bir oyuncu hollanda milli takımında banko olacaktır 2-3 yıl içinde.fm de -9 p.a. lardan biriydi sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Bence PSV'den Ajax'a geçmesi yanlış bir karar..PSV'de yetişmiş bir oyuncunun belli bir düzeye geldikten sonra Avrupa'ya gitmesi gerekir..Ezeli rakibe değil..Yerinde saymış oldu bence bu transferle..Ajax Psv'den üstün değil tam tersine PSV Ajax'ın her alanda sollamış durumda..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir aralar çok isteyen oldu avrupada ama vermediler. Şimdi Ajax'da vitrine çıkacak buna inanıyorum ben. 1-2 seneye kalmaz avrupanın büyük takımlarında oynayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ajax eskisi gibi değil şu an bence psv'nin gerisindeler.her ne kadar psv'yi sevmesem de bu böyle.ezeli rakibe gitmesi de ilginç olmuş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ajax'ta asıl patlamayı yapıp daha büyük klüplere gider

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Assiati iyi bir yetenek Ajax güzel bir adım atmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

FM de wonderkid lerden birisi ve bu transfere açıkcası çok şaşırdım

Ajax'da kendini daha da geliştirir Vanßasten,Bergkamp,F.Deßoer gibi isimler ile çalışmak heyacan verici olsa gerek...

Mesaj Yetkileri