-
22.Temmuz.2007, 07:43
Özdeni süper ligden takımlar istiyordu.Artık satacaklar heralde.Gonzaleze de teklifler varmış ama Metin Diyadin kesinlikle sattırmayacakmış.o dediyse zaten satılmaz.o yüzden aldılar heralde ama ben emrullahın yedek olmasını isterdim çünkü gerçekten gfeleceği olan iyi bir kaleci.Ayrıcar şuan takımda 3 yabancı kaldı heralde.Riberio, Leandro, Gonzalez.İgor Gal ve İbrahim Said Gönderildi diye biliyorum.Hatta İbrahimin satışndan 300 bin $ kazanıldı.Riberioda alıcısı çıkmaz ise takımda tutulacak ama oynatılmayacak.Metin Diyadinde zaten Gonzalez ve Leandroyu kullanacağım demişti.Alınan oyuncular ve boş kalan yerlerede bu oyuncular uyuyr zaten.Hayırlısı 
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca İgor Gal ayrılmamış.Tam kadro;
http://caykurrizespor.org.tr/Default...&S=Futbolcular
Bir ricam var araştırmacılara Mustafa Çiçek'e ve Leandro'ya dikkat edebilirler mi?Mustafa bana gerçekten çok iyi oyuncuymuş gibi geliyor.Oyunun içinde sürekli kendini gösteriyor.Dayanıklılığı yüken oyundan düşmüyor.Leandro ise gerçekten fiziksel özellikleri hariç çok iyi bir oyuncu.Güç, dayanıklılık, zıplama özellikleri kötü sürekliliği yeteri kadar iyi olmayan ama vision, dribbling, orta, uzun şut, özel yetenek, karar verme özellikleri iyi bir nebzede top kapması iyi olan bir oyuncu gördüğüme göre.Bu iki oyncunun bence daha iyi olması lazım.Acaba izleyen ve bilen araştırmacıların görüşleri neler merak ediyorum?
Last edited by mert_53_91 : 22.Temmuz.2008 at 01:41
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri