1 ile 30 arası toplam 517 sonuç

Konu: Kartallar Yüksek Uçar

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

güzel maçlar .hazırlık maçı yapmış gibi olmuşsun zaten.valla rakipler kolay çıkmış şimdiki rakipde basit gibi kazanırsın ŞAMPİYON KARTAL
    ianşallah
    Kolay akjip gelmiş abi seni gruplara bekleriz
    Neftçi'den sonra bir tur daha var, acele etme yaw
    UEFA yı alırsın.
    maketini mi?
    Rakibi yenersin ama birşey sorcam yabancı neden hiç almıyorsun tamamen TÜRK kadroyla mı başarı yakalamaktır amacın?
    Fantezi olsun diye yabancı alsam açık ara şampiyon olucam, oyunu biraz daha zorlaştırayım dedim %100 Türk kadroyla şampiyon olmak amacım hatta yabancı personel bile almıyorum, antrenörlerin, doktorların hepsi Türk
    ----------------------------------------------------------------------------
    Kartalspor'dan haberler
    •Kartalspor Offenbach takımının ortasaha oyuncusu Daniyel Çimen'i renklerine bağladı. kulübüne 1.2milyon ytl ödenen Daniyel, yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme imzaladı hayırlı uğurlu olsun.

•yeni gelen oyuncuların sonrasında gözden iyice düşen Gökhan Güney Antalyaspor'da. transferinde 500bin ytl kulübün kasasına girdi. Ex-oyuncumuza yeni takımında başarılar dileriz

•Geçen sezon büyük umutlarla takıma gelen sol bek Osman Köse Kasımpaşaspor'la anlaştı. bir türlü beklenen gelişmeyi gösteremeyen oyuncu menajerin isteğiyle satılığa çıkarılmıştı. Kasımpaşaspor'un 100bin ytl+%50 pay teklifini kabul etmiş bulunuyoruz.

•Cem Demir Kasımpaşaspor'da. sözleşmesinin son senesindeki oyuncu ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlandı. bizi istemeyeni bizde istemeyiz! diyen menajer Kasım (benim bu ) bonservis bedeli olmadan takımdan ayrılmasına izin verdi genç oyuncunun. olası transferinde Osman'da olduğu gibi %50 pay alacak Kartalspor.
    --------------------------------------------------------------------------
    Turkcell Süper Lig
    1.Hafta

bu G.Antep takımları çok ters geliyor bana. kariyerin başından beri sadece bir kez gülebildim rakibim karşısında. en azından yenilmedik buda birşey
    UEFA Kupası
    2.Ön Eleme Turu 1.Maç

zayıf rakibimiz karşısında beklendiği gibi üstün oyun sergiledik. Dikkat ettim şimdiye kadar çıktığımız her vrupa maçında 5 gollü bi maçımız var 3'te3 oldu diğer maçta da 2 gol atıcaz sanırım, istatistikler öyle diyor
    Turkcell Süper Lig
    2.Hafta

Erken bulduğumuz gollerle rahatladık derken Oftaş kapattı farkı maça ortak oldu. çok hareketli bol pozisyonlu bir maçtı kazanan taraf olmak çok güzel
    Turkcell Süper Lig
    3.Hafta

daha çok pozisyon bulan taraf galatasaray ancak daha iyi kontratak yapan biziz mağlupta ayrılabilirdik, şansımız yardım etti kazandık. İyi başlangıç oldu yine lige.
    UEFA Kupası
    2.Ön Eleme Turu 2.Maç

yedek ağırlıklı kadroyla gittik Bakü'ye. genç takımıma bile direnemedi şu Neftçi ne cacık adammışsınız beee
    Puan Durumu
    Güzel başladık sezona. As takım için fazla takviye yapmadık eksik olan bölgeleri güçlendirdik. Şimdilik gayet iyi durumdayız. Türkiye Kupasında 2.tur rakibimiz G.Birliği oldu. evimizde karşılaşıcaz ve gruplara kalma mücadelesi vericez güçlü rakip karşısında.

Fenerbahçe Red Star'a, Galatasaray'da Schalke 04'e 3. ön eleme turunda yenildi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. UEFA'da ise durum daha iç açıcı benimle birlikte Trabzonspor Anorthosi'yi, Beşiktaş'ta Trnava'yı eledi ve 1.tura yükseldi. 6 takımla UEFA'da mücadele etmeye devam ediyoruz.
    Last edited by Knightmare : 22.Temmuz.2008 at 01:53
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Mesaj Yetkileri