1-2 sezon kulüp bulamayan oyuncular, futbolu bırakıyor, ne kadar bilindik tanıdık da olsa
1-2 sezon kulüp bulamayan oyuncular, futbolu bırakıyor, ne kadar bilindik tanıdık da olsa
arkadaşların başlarına ilginç şeyler gelince üzüntüyle karışık özenirdimşükür ki son 2 haftada 2 ilginç olay gördüm Allah bugünleri de gösterdi
biri yukarıda bahsettiğim oyuncunun 1 puan alması biri de bu adam futbola milatla birlikte başlamış cezayirde başlamış ve şimdi kariyerine arsenalde devam ediyor... yeteneği de oldukça iyi ca sı 170, pa sı 177. işte buyrun...
![]()
tövbe yarabbim yaa![]()
Kaç yaşında adam![]()
O ne öyle adam doğuştan futbolcuymuş
ben bi kaç kez yaşadım bunuama çoğunlukla ceza alıyorum..
![]()
Bana sadece 1 kez uyarı veya ceza vermediler.Onun dışında tüm itirazlarımda uyarı veya ceza aldım![]()
Beni yanlış hatırlamıyorsam tam 3 kere haklı bulmuşlardı. Üçüde Bundesliga'da idi...
Yozgatspor'la 67. dakikada 5-0 öne geçtiğim maç 5-5 bitmişti.
Aksine oyunu kayıt ettim.Bende tek kayıtlı maç odur zaten.Tam hatırlamıyorum ama galiba hazırlık maçıydı ve tatildeydim.Hazırlık maçı olduğu için de sinirlenmedim.Tevafuken maç özetine girdim izliyorum maçı benim takım golleri sıralıyor dakika 70 lere gelmek üzereyken 5-0 oldu Allah Allah dedim bu işte bir acaiplik var.67. dakikadan sonra bir baktım maç 5-5 olmuş.Fena halde şaşırmıştım.
2012 yılındaım ve 2 ligde blakborn rovers takımını yönetiyorum 1 lige çıkış final maçında rakip kaleye toplam 25 şut attım ve bunun 15 tanesi kaleyi buldu,
Maçın 75 dakikasına kadar tekkale top oynadım ve rakibin tek şutu yok dakika 80 adamlar ilk şutunu atıyor ve goll.
85 ikinci şut ve o da goll böyle bir maç olamaz
sadece rüştüde olmuyo sanırım.fenerbahçedeydim türkiye kupası finalinde maç 1-1 bitti uzatmaların ilk yarısına başlıcaklardı bir baktım volkan santrada sonra da finalde galatasaraydan golü yedim arada sırada yine oluyo aynı şey.
Tarih 29 Temmuz, Sezon başından beri sakatlıklarla boğuşan her hafta yeni bir sakatlık yaşayan Mert Günok için fizyoterapist bakın nasıl yorum yapmış
Please send this guy to the morgue.
Bu çoçuğu lütfen morga gönderin![]()
adrian bu pozisyondan birşey anlaşılmıyor..
@ adrianocem Tam olarak topun ayaktan çıktığı andaki ss yi koyarsan net bir şekilde anlayabiliriz.
Top ayaktan çıktığı an sanki adam daha gerideymiş gibi geliyor. Ama net bir karar verilmiyor.
tüm defansLar çizgide öbür oyuncu biraz daha iLeride burada ofsayt ancak topun ayaktan çıktıgı anı görebiLirsek.
AL geri aL geri![]()
Topu 5 Numaralı oyuncunun attıgını varsayarak biraz daha geriye alırsak pozisyonu ofsayt olmadıgını düşünüyorum..![]()
açı kapalı tam net gözükmüyor![]()