Sayfa 82 / 122 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

webaslanda yarın açıklancak diyor ama hadi bakalım

Khalid Boulahrouz keert terug in de Bundesliga. Chelsea meldt maandagmiddag op haar officiële website dat het de verdediger heeft verkocht aan VfB Stuttgart. De Kannibaal zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract bij de Duitse club.

Boulahrouz, die het afgelopen seizoen op huurbasis bij Sevilla speelde, wordt in Stuttgart de opvolger van Fernando Meira. De Portugees is nog niet officieel vertrokken bij Die Schwaben, maar naar verluidt zal een transfer niet lang meer op zich laten wachten. Galatasary is de belangrijkste gegadigde om Meira over te nemen.

Voor de 26-jarige Boulahrouz betekent zijn transfer naar Stuttgart een rentree in de Bundesliga. De verdediger stond eerder twee jaar onder contract bij Hamburger SV, waarvoor hij 52 competitieduels speelde. Eerder in zijn loopbaan stond Boulahrouz nog op de loonlijst van RKC Waalwijk.

Haberde Stutgart Boulahrouz'u Galatasaray'a giden Meira'nin yerine transfer etmis diyor.
    Kaynak: www.voetbalzone.nl

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizce, takımımızın gündeminde olduğu iddia edilen Fernando Meira defansımıza yeterli katkıyı yapar mı?
    a.)Katkı yapar 74,7 % 42537 b.)Daha iyi bir oyuncu alınabilir 19,5 % 11088 c.)Asla faydası olmaz 5,9 % 3345 Toplam Katılım : 56970

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

transfer resmi siteden açıklanana kadar bu konuya girmiyorum sinirim bozuldu artık bu kadar haber çıktı sonunda bi aksilik çıkacakmış gibi geliyor.eski yönetimin eseri sanırım bizdeki bu izlenim

Del Piero_10 Misafir

B şıkkını işaretleyenler hayalperest,C şıkkını işaretleyenler Fenerbahçeli

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şimdiki yönetime güveniyorum. Meira hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

King_91 sana katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Peki Hüseyin gerçeğe bakalım..Song'un yerini dolduruyor olabilir ama bir soru sormak istiyorum..Song'un kalmasını mı ? Meira'nın gelmesini mi tercih ederdin ? Fanatik yorum beklemiyorum senden..
    Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.
    Emre devre arasında katıldı Gs'ye ve zaten Song'ta Afrika kupasındaydı şubat'a kadar bırakında Emre-Servet ikilisi götürsün 2.devrede defansı..

Del Piero_10 Misafir

Her takımın taraftarı burada yorum yapabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Meira hayırlı olsun tüm Galatasaray'lılara , gerçekten Galatasaray'ın transfer politikasını çok beğeniyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

LONDON (Reuters) - Dutch international defender Khalid Boulahrouz has completed his move from Chelsea to VfB Stuttgart, the English Premier League club confirmed on their website (www.chelseafc.com) on Monday.

The 26-year-old Dutchman suffered a personal tragedy during Euro 2008 last month when his wife gave birth prematurely to a daughter who later died.

He previously played in the Bundesliga for Hamburg SV between 2004 and 2006 and made only 13 appearances for Chelsea before a spell on loan at Sevilla last season.

Boulahrouz is likely to replace Portugal’s Fernando Meira, who is set to leave Stuttgart and join Turkish champions Galatasaray
    Arkadaşlar dünyanın en güvenilir haber ajansı Reuters bile Meira’nın Galatasaray’da olduğunu yazıyor.

2.5M Karşılıgında almışız..Juve gecensene ne para vermişdi be

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

20 m € lara kadar çıkmıştı sanırım. gerçekten harika bir iş çıkardı galatasaray yönetimi. ayakta alkışlıyorum.

super transferler yapiyoruz gercektende.helal bu yönetime teşekkurler

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Ya bu resmi sitede açıklansada rahatlasak artık ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

kaliteli bir defans hayırlı olsun GS'a...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Soruyu sormaktaki amacım Gs'de oynarken yere göğe sıgdıralamayan bir adamın gittikten sonra biraz aşagılandıgını hissetmemdir.. Meira'nın kalitelisini tartışmak değil amacım..
    Gs'de oynarken hiçbir zaman yere göre sığdırılmadı Song..Bence fanatiklik yapma diyorsunda fanatiklik yapan sensin.Song'u Trabzon aldı diye övüyorsun.Bunu tartışma vs. çıksın diye söylemiyorum bu sadece benim görüşüm.

Bana sorarsanız derdim ki Song gitsin Emre Aşık gelsin yeter.Neden derseniz Song gerçekten yetenekli ama bize katkı sağlamadı.Hiçbir büyük maçta boy gösteremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Song'a kimse laf söyleyemez en iyi oyuncumuz ve en çok sorun yaratandı bu konuyu kapatalım lüyfen Meira ve diğer transferlerle ilgili gelişmeleri koyarsak daha güzel olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Kesinlikle Song'u övüyorum siz buna fanatiklik deyin..

Meira konusunda neden hala bir resmi açıklama gelmiyor ki ? Haldun Üstünel 'neredeyse bitti' demesine ragmen..Çogu sitede yazıyor Meira Gs'de diye..

Talking Transfer

ARKADAŞLAR BENCE GALATASARAYIN TRANSFER POLİTİKASI ŞÖYLE OLMALI:
    1- SKIBBE DİYE BİR ADAM GELDİ. ADAMIN BİR KARİYERİ YOK. AMA EĞER BU TAKIMI ÇALIŞTIRACAKSA ALEX FERGUSON GİBİ UZUN SÜRELİ ÇALIŞMALI.
    2-BENCE BU TAKIMIN BAŞINDA YA HAKAN ŞÜKÜR OLMALI YA DA RIDVAN DİLMEN. ÇÜNKÜ İKİSİ DE FUTBOLU ÇOK İYİ BİLİYOR VE PROFESYONELLER.
    3-BİZİM KALECİYE FİLAN İHTİYACIMIZ YOK. TÜRKİYENİN EN İYİ KALECİLERİ BİZDE. BU ORKUN,AYKUT 40 YAŞINDA MI OYNAYACAK. GÜVNİN BİRAZ. ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON EN AZ GOLÜ BİZ YEDİK.
    4-BİZİM EN AZ 2 STOPER ALMALIYIZ. BİRİ YABANCI OLMALI VE TECRÜBELİ OLMALI.AMA TECRÜBELERİ DİYİNCE 25 YAŞ ALTI OLMALI. NE YAPACAKSINIZ TARİHİ GEÇMİŞ ADAMLARI. EMRE AŞIK BİZİM NEYİMİZE GEREK. 35 YAŞINDA.
    SONRA BİZ PARA KAZANACAĞIZ DİYE SERVET GİBİ MÜCEVHERİ SATMAMALIYIZ. SONG İYİ Kİ GİTTİ. BU TRANSFERDEN SORUMLU ADAMLAR HİÇ U-21 MAÇLARINI İZLEMİYOR MU? AVRUPALI BÜYÜK TAKIMLAR BİZDEN DAHA AKILLI DEĞİL YA. HEP GİDİP ONLARIN ÇÜRÜKLERİNİ ALIYOZ. SADECE İZLEMELİYİZ,O KADAR. ADAM GİTMİŞ TARİHİ GEÇMİŞ D. SİMİCİ ALMAYA KALKIYOR. BU KAFAYI NERDEN ALMIŞ BİLMİYOM. TÜK OYUNCULARA DA GÜVEN YOK.
    5-BİZ MUTLAKA BİR SAĞ BEK ALMALIYIZ. MESELA SİVASSPORLU ABDURRAHMAN,KAYSERİSPORLU KORAY ÇÖLGEÇEN.AMA ALDIĞIMIZ UĞUR UÇARIN YEDEĞİ OLACAK. SABRİ SAĞ BEK DEĞİL Kİ ONU NİYE ORADA OYNATIYORUZ ANLAMADIM GİTTİ.
    6-BARIŞ ÖZBEK GİBİ BİR ADAM VAR.GİTMİŞ ADAMI ÖN LİBERO OYNATIYORUZ. HANGİ AKLA HİZMETSE.
    7-SONRA BİZİM EN AZ İKİ TANE UZUN SANTRAFOR ALMAMIZ LAZIM. BİRİ YABANCI OLMALI VE 25 YAŞ ALTINDA OLMALI. GİDİP YAŞLI OYUNCU ALMAMALIYIZ. MESELA CRESPO GİBİ. BENCE HOLLANDALI HUNTELEAR GİBİ GENÇ BİR OYUNCU ALMALIYIZ. YA DA PAVLUÇENKO GİBİ. YA DA SAVİOLA GİBİ. (GERÇİ O UZUN DEĞİL AMA.) ÇABUK OLMALI,AGRESİF OLMALI,RAKİBİ YIPRATMALI,UZUN BOYLU OLMALI.TÜRKİYEDENDE MESELA KAYSERİSPORDAN CANGELE OLABİLİR.
    8-BAZI FUTBOLCULAR TÜRKİYE LİGİNDE ÖNE ÇIKIYOR. BUNLAR GALATASARAY AYARINDA FUTBOLCULAR. İSİMLERİ:
    SİVASSPOR-SEZER BADUR,MUSA AYDIN,UĞUR YILDIRIM.
    KAYSERİSPOR-AYDIN TOSCALI-MEHMET EREN BOYRAZ.
    İSTANBUL B.B.S.-İBRAHİM AKIN,ALİ GÜZELDAL
    G.OFTAŞ-ORHAN SAM
    V. MANİSA-SEZER ÖZTÜRK.
    9-TABİ BAŞKA LİGLERDE OYUNCULAR DA VAR.
    MESELA ANATOLİ TODOROV,CHERNO SAMBA,EDERSON,KRİSTİANSEN,PATRİCİO PEREZ,İRAOLA,BEN MAY,STEFAN REİD,MARİO YEPES,COSTANZO,LUX,OLEXSANDIR BELİK,BONERA,SERDAR TAŞÇI,VAN DEN BORRE,JESUS NAVAS GİBİ.
    10-GALATASARAYIN BAŞARILI OLABİLMESİ İÇİN SERVET GİBİ SAVAŞÇI,ATLETİK,ÇABUK,HIRSLI,AGRESİF,SERT,ÇOK KOŞAN,UZUN BOYLU, YAPILI, DÜZGÜN KARAKTERLİ 5 TANE ADAMA İHTİYACI VAR.
    11-TAKIMDAKİ BAZI OYUNCULARA DA TAVİZ VERİLMEMELİ. MESELA LİNCOLN GİBİ. ADAM PARAYI ALIYOR,BİRŞEY YAPTIĞI YOK. KALİTESİ ÇOK İYİ AMA YETERİ KADAR VERİMLİ DEĞİL. ZATEN SAKAT GELDİ. KEWELL DA AYNEN SAKAT. BAKALIM NE OLACAK. YÖNETİM GEREKENİ YAPIYOR. SIRA FUTBOLCULARDA.
    12-BİZİM ALT YAPIMIZ BIRAK TÜRKİYEYİ,DÜNYADAKİ KULÜPLERİN EN AZ %80'İNDE YOK. BİZ NAPIYORUZ? SADECE SAT YA DA PİŞSİN DİYE BAŞKA TAKIMLARA KİRALIK VER. BENCE ÇOK YANLIŞ. MESELA OĞUZ SABANKAY,CAFERCAN,
    ÖZGÜRCAN,AYDIN VS.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Durup durup turnayı gözünden vuruyoruz. Tek kelime ile HELAL OLSUN bu yönetime...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Komple bir futbolcu
    Cesur ve savaşçı biri. Lider vasıfları yüksek. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurup, gol atabiliyor. Sağlam fizik yapısı sayesinde kolay sakatlanmıyor.

Benfica'dan 7.5 milyon euro karşılığında Stuttgart'a tranfer olan Fernando Meira, Almanya'da 6.5 yıl boyunca başarı ile forma giydi ve takım kaptanlığına kadar yükseldi. Defansın ortasında oynuyor. Tekniği oldukça iyi ve cesaretle ileri çıkabiliyor. Bu çıkışlarında zaman zaman goller bulabilen Meira, 1.90'lık boyu ile hem savunmada hem
    de hücumda hava toplarında çok etkili. Aynı zamanda iyi de bir penaltıcı. Alışılmış stoperlerin dışında oyun kurabilme özelliği de mevcut.

TAM GALATASARAY'A GÖRE
    Meira sağlam fiziki yapısı ile fazla sakatlık yaşamayan bir oyuncu Parlak kariyeri boyunca dizinden ve omzundan iki sakatlık yaşadı ancak şu an turp gibi. Başarılı futbolcunun bir başka özelliği ise liderlik vasfı. Saha içinde lider oyuncu sıkıntısı çeken Galatasaray, Meira ile bu açığını da kapatabilir. 2007 yılında Stuttgart ile Bundesliga şampiyonluk tepsisini kucaklayan 30 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a saha içinde büyük katkı sağlayacak bir isim.
    Hüseyin ÖZKÖK
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tenisi çok seviyor

Stuttgart'ta 173 maçta 11 gol atıp 5 asist yapan Portekizli geçen sezon 28 maçta forma giydi; 3 gol, 3 asistle oynadı. Milli oyuncu, futbolun yanında tenis oynamayı da çok seviyor. Meira, Stuttgart'ta 2003 yılında düzenlenen Porsche Cup Tenis Turnuvası'na katılmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Meira, ailesine bağlılığı ile tanınıyor.
    Last edited by klasgs : 22.Temmuz.2008 at 05:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar bende Haldun Üstünel in radyospordaki konuşması yalan. Yani öyle bi konuşma yapılmadı . Yapılsa ilk önce galatasaray TV ye yapardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Arkadaş dediklerine tek kelime katılmıyorum .25 yaşın altında kariyerli direk oynayacak bi oyuncuyu nereden bulacağız bulsakta o kadar parayı nerden bulacağız.Bizim ayarımızda dediğin futbolcular içinde Jesus Navas'da var şaka mı bu o adamı 10 oyuncumuzu satsak alamayız.TÜRKİYE liginde bizim ayarımızda dediğin hiçbir futbolcuya da katılmıyorum...
    @nilparke : sittenin yazdıklarının altına imzamı atıyorum ve dediklerinin hiçbirine katılmıyorum.

Quote Originally Posted by nilparke View Post
    9-TABİ BAŞKA LİGLERDE OYUNCULAR DA VAR.
    MESELA ANATOLİ TODOROV,CHERNO SAMBA,EDERSON,KRİSTİANSEN,PATRİCİO PEREZ,İRAOLA,BEN MAY,STEFAN REİD,MARİO YEPES,COSTANZO,LUX,OLEXSANDIR BELİK,BONERA,SERDAR TAŞÇI,VAN DEN BORRE,JESUS NAVAS GİBİ.

Arkadaş sen çok fazla fm oynadın sanırım

Her yerde meira bitti haberleri var ama daha resmi açıklama olmadan inanmamak lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Meira Galatasaray'da

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Stuttgart'ın savunma oyuncusu Fernando Meira'yı kadrosuna kattı. Portekizli futbolcu, bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacak.

NTVSPOR
    Güncelleme: 14:27 TSİ 22 Temmuz 2008 Salı

Galatasaray dış transferde Harry Kewell'in ardından önemli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

Savunmayı takviye etmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Fernando Meira ile anlaşmaya vardı. 30 yaşındaki oyuncunun bu akşam Galatasaray'ın Almanya kampına katılacağı bildirildi.

1.90 santimetre boyundaki başarılı defans oyuncusu, Stuttgart'a 2002 yılında Benfica'dan transfer olmuştu.

Portekiz Milli Takımı'nın da formasını giyen başarılı defans oyuncusu, 2007 sezonunda Stuttgart Bundesliga şampiyonu olurken takım kaptanlığı yapıyordu.

Avrupa basını, Liverpool, Juventus ve Tottenham gibi kulüplerin de Portekizli futbolcunun peşinde olduğunu iddia ediyordu.

Haberlerde de Almanya'ya baglanıp bu işin bittiğini söylediler...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hala resmi bir açıklama yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

1-2 güne acıklanır bence .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar açıklamadan sonra alamazsak skandal olur

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Meira transferi bitti demedim"

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Stuttgartlı futbolcu Meira'nın transferinin bittiği şeklinde herhangi bir açıklamasının olmadığını söyledi. Üstünel basın mensuplarına verilen yemek öncesi sohbette, ''Bu transfer haberi önce Alman basınından geldi. Benim de bu transferin bittiği yönündeki açıklamam verildi. Fakat ben böyle bir açıklama yapmadım. Bu soruyu basın mensubu arkadaşlara sormak lazım. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmak istemiyorum'' dedi.
    Öte yandan Galatasaray sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
    Basına kapalı olan antrenmanın ana bölümünde futbolcuların pas ve şut çalışması ve sonra yarı sahada yaklaşık yarım saat süren bir maç yaptığı bildirildi.
    Antrenmanı, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de izledi.
    Dün akşamki idmanda, bir ikili mücadele sırasında sakatlanan Harry Kewel, sağlık ekibi tarafından bugün dinlendirildi. Linderoth, Anıl, Uğur ve Semih ise çalışmalarına fitness salonunda devam ettiler.
    Bugünkü idmanı yeterli bulan teknik direktör Michael Skibbe, akşam antrenmanını iptal etti.
    Galatasaray, yarın Gent ile yapacağı maç öncesi sabah son bir antrenmana çıkacak ve 24 Temmuz 2008 Perşembe günü de Türkiye'ye dönecek.

22.07.2008
    Kaynak : AA

Sayfa 82 / 122 İlkİlk ... 3272808182838492 ... SonSon

Mesaj Yetkileri