Hayır 33000 kişiyle oynanmasının nedeni yönetim değildi. Başka hangi takım oynarsa oynasın ondan fazla seyirci de toplayamazdı. İlk maçlarını hatırlayın Galatasaray'ın o staddaki. Ben çok net hatırlıyorum, çünkü gidiyordum. 50-55000 civarı seyirci geliyordu ilk maçlarda, o kadar insanın hepsi gırtlağını yırtarcasına bağırıp ses çıkartamıyor, stada ulaşmak için çile çekiyor ve ciddi anlamda güvenlik tehlikeleri yaşıyordu. Bunu da direkt olarak yaşamış bir insanım, iki hafta üstüste arabamın arka camı kırılıp kolonlar çıkartılmaya çalışıldı çünkü orada. Bunda yönetimin hiç suçu yok yalnız, oranın güvenliğini sağlamak gibi bir hakları yoktu çünkü, sonrasında girişimler yapıp önlemler almaya çalıştılar ama o zamanda geç kalınmıştı. Kısaca stadı beğenmedi ve stada ısınamadı Galatasaray taraftarı, o nedenle 33000 ortalama ile oynandı sezon. Tekrar ediyorum, hangi takım olsa aynı sayıyı anca yakalardı ya da büyük ihtimal yakalayamazdı.

Diğer taraftan Demirören bir taraftar değil mi arkadaşlar. Kendi görüşleri var ve çekinmeden çıkıp söylemiş adam. Ne var bunda? Başka bir Beşiktaşlı yönetici de çıkıp "Ben Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorum, zira o zaman UEFA Kupası'na gitmemiz kesinleşir." diyebilir. Ne Demirören'in söylediğinde bir şey var ne de benim verdiğim örnekte. Sadece belli bir şey var ki çok istasnai durumlar hariç neredeyse tüm Beşiktaşlılar kendi takımları bu sene şampiyon olamazsa Galatasaray'ın olmasını ister. Bu da Fenerbahçe yönetiminin ne kadar antipati topladığının göstergesidir. Şimdi kalkıp bazı arkadaşlar Aristo mantığıyla "Bu yönetimin başarısını gösterir." demesin çünkü bilindiği üzere neden çok farklı.