TABATA FORMAYI GİYDİ...

Gaziantepspor'un uzun süredir peşinde olduğu ve transferi için büyük çaba sarfettiği Tabata'da işlem tamamlandı. Dün kulüp tarafından bu futbolcunun kırmızı siyah giymiş formasıyla fotoğrafı dağıtıldı. İtalya kampı öncesi takıma ve şehre moral niteliğindeki bu transferde Tabata'nın büyük ihtimalle yarın şehrimizde olacağı belirtildi. Bu arada A.Ajansı bu konuyla ilgili olarak şu haberi servise koydu:
Gaziantepspor, İvan De Souaza ve Beto'dan sonra FC Santos kulübünde futbol hayatını sürdüren Brezilyalı 28 yaşındaki forvete dönük orta saha oyuncusu Rodrigo Barbosa Tabata'yı kadrosuna kattı. Kırmızı-siyahlılar, Tabata ile 3 yıllık anlaşma yaptı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, daha önce antrenörler tarafından izlenen ve teknik direktör Nurullah Sağlam'ın mutlaka alınmasını istediği, Santos'da 10 numara oynayan 1,80 metre boyundaki oyuncu ile her türlü şartlarda anlaşma sağlandığı, Tabata'nın yarın imza atmak için Gaziantep'te olacağı bildirildi.

FRİKİK VE PENALTIDA ÇOK İYİ
FC Santos kulübünde futbol hayatını sürdüren 28 yaşındaki Radrigo Tabata'nın, 153 maçta 24 gol attığı, futbolcunun oyun kurucu özellikleri olduğu, her iki ayağına hakim, teknik özellikleri yüksek, özellikle frikik ve penaltı konusunda çok iyi olduğu öğrenildi.

ERDAL KALMAYA KARAR VERDİ...

Konyaspor'a transferi gündeme gelen ve kendisi ile ilgili gazetelerde bir çok haber çıkan Erdal Kılıçaslan , hazırlıkların iyi şekilde devam ettiğini belirterek, "Buradaki çalışmamızın ardından İtalya'ya gideceğiz. Orada hazırlık maçları yapacağız. İyi bir ekiple lige iyi bir başlangıç yaparız diye düşünüyorum" dedi. Kılıçaslan, transferle ilgili olarak ise, "Konyaspor beni istiyordu. Ama hocamla görüştüm ve burda kalmaya karar verdim. Burda kalacağım ve Gaziantepspor'un başarısı için top koşturacağım" diye konuştu.

Bu yıl Fenerbahçe'den transfer edilen Olcan ise, "Şu an için her şey Gaziantepspor için iyi gidiyor. Burada iyi bir arkadaşlık ortamı var. Lige iddialı girmek istiyoruz. Takımın en iyi yerlere gelmesi için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Gaziantep Medya