1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Kezman'a talip varsa hiç düşünmeyelim derim ben.
    Emre de hayırlı,uğurlu olsun başarılı olacağına inanıyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Newcastle United’tan transfer ettiği Milli futbolcu Emre Belözoğlu’na bugün imzayı attırdı. İmza törenine, Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım ve Genel Sekreter Vedat Olcay da katıldı.

Aziz Yıldırım, törende yaptığı konuşmada ‘’Türk sporunun yetiştirdiği önemli bir ismi bugün Fenerbahçe renklerine bağlamıştır. Benim kendisi hakkında yorum yapmam bile yanlıştır. Avrupa’da Türk futbolunu başarıyla temsil etmiştir. Emre, kulübümüzle 4 yıllık anlaşma yaptı. Bir futbol takımı ekiptir. Bu ekip içinde en iyi katkıyı yapacaktır. Fenerbahçe forması ile Milli takıma da katkı yapacaktır’’ dedi. Başkan Yıldırım daha sonra Emre’ye de dönerek ‘’Hoşgeldin oğlum. Allah seni utandırmasın’’ ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu da öncelikle Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Neşet Yalçın, Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı’ya teşekkür etti. Yıldız oyuncu daha sonra da ‘‘Burada olmaktan dolayı çok mutluyum . Türk futbolunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe’ye de çok faydalı olurum . Bu büyük camiaya uzun süreler hizmet etmek istiyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Maraton.com.tr

____

UEFA, Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini, "Fenerbahçe Emre'yi yanına aldı" diye duyurdu. UEFA'nin internet sitesinde "Turkcell Süper Lig'de sezon ikincisi Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzaladı" denilen haberde, şunlar kaydedildi:

"Milli formayı 57 kez giyen Belözoğlu, rakip takımların ağlarını 4 kez havalandırdı. Fenerbahçe ile Haziran ayında prensipte anlaşan oyuncu, 21 günlük askerlik hizmetini tamamladıktan sonra bugün imzayı attı. Emre, Galatasaray'dan Inter için ayrıldıktan sonra Türkiye'de başka kulüpte oynamadı."

Haberde ayrıca, Emre'nin imza törenindeki "Bugüne kadar elimden geldiğince Türk futboluna hizmet etmeye çalıştım. İnşallah Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum" sözleri ile futbol kariyeri de yer aldı.

LigTV
    Last edited by TR.CaPTaiN : 23.Temmuz.2008 at 19:03
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Villarreal reddetti!
    İspanyol spor gazetesi Marca, Villarreal takımının futbolcusu Marcos Senna'nın, Fenerbahçe'den gelen 3.5 milyon Avro'luk transfer teklifini reddettiğini yazdı.

Gazete, Fenerbahçe'nin Villarreal kulübün 10 milyon Avro bonservis ücreti, Brezilya asıllı İspanyol futbolcuya da sezon başına 3.5 milyon Avro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ancak Villarreal'de kalmayı tercih eden Senna'nın bu teklifi kabul etmediğini belirtti. Senna'nın Brezilya televizyonuna yaptığı açıklamaya da yer verilirken, yıldız futbolcu, ''İspanya ile Dünya Kupası'nı oynamak istiyorum ve Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı umuyorum. Bu benim rüyam. İspanya'da 6 yılımı doldurdum ve Villarreal'de olmaktan büyük zevk alıyorum'' dedi.

Senna ayrıca, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones için ''Luis büyük bir adam ve Brezilya futbolunun bir hayranı. İspanya aynı gelenekten gelmese de bizden Brezilya gibi oynamamızı istiyordu'' yorumunda bulundu.

24.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir süredir ve bugün de bazı gazetelerde yer alan haberlerde, kulübümüzün yurtiçi ve yurtdışından bazı kaleciler ile görüşmeler yaptığı ve transfer çalışması yürüttüğü şeklinde haberler yer almaktadır. Bu haberlerin hiçbiri doğru değildir. Kulübümüz hiç bir kaleci ile görüşme yapmamaktadır. Çünkü herhangi bir kaleci transfer etmeyi düşünmüyoruz. Takımımız mevcut kalecileri ile yoluna devam edecektir. Bu konuda yapılan haberlerin tamamı, basınımızda kronik bir hale gelen yalan transfer haberi yapma alışkanlığının bir parçasıdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri