neden? bulmuşken dağıtalım dedik, kaç kere karşılaşıcaz PSV ile
Estağfürulllah ( ne zormuş yazması) ne haddimize
Daha benim öğrenecek çok şeyim var
gol görsün gözünattım bakarsın artık
Orası belli olmaz, birazdan fikrin değişebilir
Bu hırs, bu azimle kim gelse devirirdik.
teşekkür ederim. Kayseri ne kadar dayanabilir bilmiorum, bekleyip görücez
Eywallah
Benimle ne alıp veremediğin var çözemedim hala bro
Kariyerlerimi kıskanıyorsun anlıyorum, benim kadar başarılı olamıyorsun...nazar etme ne olur, çalış seninde olur
--------------------------------------------------------------------------
Turkcell Süper LigPozisyon açısından kısır geçen maçı kurtaran oyuncularım Sercan ve Emre oldu. Karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın durumu ciddi değilmiş 1 hafta içinde tam antremanlara başlayacaklar.
10.Hafta
Fortis Türkiye KupasıAçıkçası bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmemiştim Karşıyaka karşısında
B Grubu 1.Maç
genç takımdan birkaç oyuncuya da şans vermiştim bu karşılaşmada, tecrübelerini arttırmaları açısından. Bununda etkisi oldu tabiiki rakibin çok pozisyon bulmasında. Neyse ki Sercan çok formda. ikinci yarıda oyuna dahil olup golünü attı, 3 puanı takımımıza kazandırdı.
Turkcell Süper LigBu oyunda hala çözemediğim bir nokta var. Bazen öyle maçlar oluyorki sanki oyun kafasında skoru belirlemiş, o gol olmadan maçı bitirmiyor. 4 dakika uzatma veren hakem ısrarla son düdüğü çalmadı. 90+5 te olağan üstü saçma bir pozisyonda çok alakasız bir yerden, çok saçma bir şekilde kalemizde gole dönüştü. Üzgünüz 3 puana çok yaklaşmıştık, liderlik şansını kaçırdık Kayseri'nin de puan kaybettiği haftada...
11.Hafta
Turkcell Süper LigB.B.İ. bela oldu başıma
12.Hafta
geçen sezon iki maçtada yenememiştim bu takımı. Bugünde çok zorladılar. Sercan'ın bireysel yetenekleri galibiyete ulaşmamızda önemli rol oynadı.
Turkcell Süper Ligben anlam veremiyorum oyunda menajerlerin durup dururken birbirine sataşmasına... bu Matheus taktı bana
13.Hafta
(FB'nin menajeri...) her maçımızdan önce abuk sabuk yorumlarda bulunuyor
ağzına geri tıktık lafları sahadaki müthiş oyunumuzla. attıkları 2 golüde kornerden buldular zaten. Öğreninde gelin top oynamayı
Puan DurumuKayseri'de yeniliyormuş. yenilmez takım yok
Liderliği ele geçirdik ve bırakmaya da niyetimiz yok. 2009 Kartalspor'un yılı oldu
![]()

) ne haddimize
Daha benim öğrenecek çok şeyim var