Anket Sonuçlarını Görüntüle: Bir Hikmet Karaman bir Yılmaz Vural olabilir miyim?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Olabilir

17 21.79%
  • Onlardan daha çok takım değiştirir

48 61.54%
  • Olamaz

13 16.67%
1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Anadolu Turları [Tekil Başlayıp Ortak SürüpTekrar Tekil Olan Kariyer]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Lider ile arandaki puan farkini 6 ya dusurmussun, aslinda ust siralar cok karisik baskana sen 7. sin ve play off disindasin ama lider ile aranda 6 puan var yani her an hersey olabilir.
    Cok guzel maclar cikarmissin ama Karsiyaka macini yakistiramadim...
    Bu sezon Super ligdesin merka etme

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ben bu desteği aldıktan sonra başarısız olmam imkansız.

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Galiba Antalya'dan sonra üst lige çıkaramadığın 2.takım bu olacak Serkan abi.
    Umarım sezon sonu sinirden Yılmaz Vuralımsı hareketlerle oyuncularını dövmezsin
    Antalya ile uzun dönem çalışmadık yoksa onları da çıkarırdım. Terfi edersek neden döveyim yahu, etmezsek bir şeyler düşünürüm.

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Serkan abi'den mi bahsediyoruz?Maçlarının son 10 dksını yenilmemek ve gol atmak için maçı izlemekten çok dua etmekle geçiren Serkan abi'den

Ha ha ha, bu arkadaşın sözlerini dinlememenizi öneririm. Ben son 10 dakika hiç bir hocanın alamayacağı riskler alıp saldırırım rakibimin üzerine ve parçalar geçerim onları, sen ne diyorsun!
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Antalya ile uzun dönem çalışmadık yoksa onları da çıkarırdım. Terfi edersek neden döveyim yahu, etmezsek bir şeyler düşünürüm.
    Canım bence terfi edemeyeceğin için şimdiden bir şeyler düşünmelisin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Ha ha ha, bu arkadaşın sözlerini dinlememenizi öneririm. Ben son 10 dakika hiç bir hocanın alamayacağı riskler alıp saldırırım rakibimin üzerine ve parçalar geçerim onları, sen ne diyorsun!
    Belediyespor ve Kasımpaşa maçlarında belli olmuş ne kadar parçalayacağı olduğun Serkan abi.Rakip yerine çimleri parçalamışsın.Olan stad çimlerine olmuş Yukarıdan desteğin de kesilmiş hem

Kalan 6 maçı merakla bekliyorum,galiba kovulacağın ilk takım bu takım olacak
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mesaj Yetkileri