Sayfa 34 / 37 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1093 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Haklısın abi kendi adıma konuşuyorum ama benim bu sene şampiyonluk beklentim yok , yeni bir kadro kurduk olması gerekende buydu zaten onca verimsiz ve 2.sınıf oyuncuların olduğu bir kadroya sadece 3-4 isim alarak bu takımı yola sokamazdık bunun için bu köklü değişim gerekliydi.Benim beklentim Trabzonspor'un adına,geçmişine,büyüklüğüne yakışır top oynayalım o yeter şuan için .. eğer bu mayayı tutturursak zaten ilerki senelerde şampiyonluk çok da zor değil bizim için..Bu sene en azından ligi ilk 3'de bitirirsek iyi bir başlangıç yapmış oluruz.

Tabi her yerde belirttiğim gibi bunca iyi transferlerden sonra bu takıma tecrübeli bir kaleci kesinlikle şart.. Aslında transfere ilk olarak kaleci alarak başlamalıydık son 10-15 senedir en çok baş ağırtan sorunumuzdu iyi bir kaleciye sahip olmamamız.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zafer Almanya'ya dönüyor

Trabzonspor'da Zafer şoku... Trabzonspor'un büyük çabalar harcayararak Hansa Rostock'tan transfer ettiği ve dün Trabzon'a gelen Zafer Yelen'i kulübü Almanya'ya geri çağırdı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Zafer Yelen ile bordo-mavili kulüp arasında yapılan görüşmeler sonrasında anlaşmaya varıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: "Ancak Zafer Yelen'in forma giydiği Hansa Rostock Kulübü bu transferle ilgili gerekli tüm prosedürlerin yerine getirilmeden oyuncunun kulübümüzle antrenmanlara çıkmasını uygun görmemiş ve bu nedenle Trabzon'da bulunan Zafer Yelen'i Almanya'ya geri çağırmıştır. Önümüzdeki günlerde Hansa Rostock kulübüyle devam edecek görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve tüm ödeme prosedürlerinin yerine getirilerek kesin anlaşma sağlanması halinde Zafer Yelen, tekrar Trabzon'a gelerek sözleşme imzalandıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara başlayacaktır."

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yılan hikayesine döndü Zafer transferi ama Trabzon işin ucunu bırakmayacak gibi gözüküyor.Hayırlısı neyse o olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Trabzon bu sene iyi kadro kurdu ama shamur1 adlı arkadaşında dediği gibi ilk seneden şampiyonluk beklemek yanlış olur En azından göze hoş gelen bi futbolla Avrupa kupaları hedef alınabilir..Mevcut kadroyu koruyarak devam edilirse asıl 2 sene sonra Trabzondan korkmak Lazım..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Hansa kulübünün ne kadar kıl bir kulüp olduğunu anlamış olduk.Herşeye rağmen Zafer imzalayacaktır.Olmadı Yıldıray imzalar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aynı olay Burak'ta oldu aniden Gökhan Ünal haberi geldi..Şimdi de Zafer dediler bi bomba isim çıksa ortaya..
    Last edited by Fietra 10 : 19.Temmuz.2008 at 19:40

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

trabzon için bu sene ligde 3. olmak güzel sonuç olur bu kadroda onu hakkediyor zaten ayrıca daha ne kadar transfer yapcaklar bakalım Bu konuda açıklama yapıldı mı trabzon yönetiminden ? En önemli mevkii kalede sıkıntınız var galatasarayın oldugu gibi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bazı sitelere bakıyorum bitmiş transferlerde kaleci Sylva'yı da gösteriyorlar...ne oldu o iş? aldı mı Trabzon yoksa arayış devam ediyor mu kaleci için? Çok kaliteli kadrosu oldu çok can yakacak bu sene Trabzon. yakından takip edicem maçlarını
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    bazı sitelere bakıyorum bitmiş transferlerde kaleci Sylva'yı da gösteriyorlar...ne oldu o iş? aldı mı Trabzon yoksa arayış devam ediyor mu kaleci için? Çok kaliteli kadrosu oldu çok can yakacak bu sene Trabzon. yakından takip edicem maçlarını
    yok kesinleşmedi görüşmeler sanırsam devam ediyor kulubuyle sorun cıktı ucret konusunda herhalde mahkemelık olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzon kalecinin bonservisine para vermek istemiyor. Onun için bu iş biraz daha uzar gibi.

Erdinç , Jabi ve Jefferson halen Trabzonda idmandaymış , utanmadan gelebiliyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Trabzon gerçekten iyi transferler yaptı ama ilerde finans sıkıntısı çekmez inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Sylva kulübüyle problemlerini aşmış galiba.Ayrıca Lille'nin resmi sitesinde yeni sezonun kadrosunda Sylva gözükmüyor..

http://www.losc.fr/?r=0,1,0,0,1,1
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Sylva ve Zafer'de son durum!

Trabzonspor'da transferleri yılan hikayesine dönen Senegalli kaleci Tony Sylva ve gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'in transferlerindeki sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Trabzonspor'un daha önce Trabzon'a getirip iki yıllık sözleşmeye imza attırdığı Senegalli kaleci Tony Sylva, bonservisini almak için bulunduğu Fransa'dan arayarak Lille ile olan sorununu gidermek üzere olduğunu söyledi. Trabzon'a imza attıktan sonra Lille kulübünün bonservis fiyatını artırması üzerine Trabzonspor yönetiminin, "Bonservisini al, öyle gel" resti ile karşılaşan Tony Sylva'nın, Fransa kulübü ile yaptığı uzun görüşmeler sonucunda bonservis fiyatını uygun rakamlara kadar indirdiği öğrenildi.
    Bu gelişmeler üzerine bordo - mavili yöneticiler de Senegalli kalecinin transferinde bir iki gün içerisinde sıcak gelişmeler yaşanabileceği ve Sylva'nın Almanya kampına katılabileceğini söylediler. Öte yandan Tony Sylva'nın transferinin gerçekleşmemesi durumunda ise bordo - mavili yönetimin, bu futbolcuya tazminat ödeyip ödemeyeceği belirsizliğini koruyor. Trabzonsporlu yöneticiler Tony Sylva'yla ön sözleşme imzaladıklarını dolayısıyla bunun bir bağlayıcılığının bulunmadığını söylediler.
    ROSTOCK'UN ZAFER OYUNU
    Trabzonspor'da Zafer Yelen transferinde yaşanan pürüz de yönetimi şok etti. Daha önce Genel Sayman Mahmut Aksu'yu Almanya'ya çağırarak görüşme yapan ve futbolcuyu Trabzonspor'a verme kararı alan Alman kulübünün, tekrar fiyat artırması yönetimi sıkıntıya soktu. Futbolcuyu Trabzon'a gönderdikten sonra geri gönderilmeyeceğini düşünen Hansa Rostock'un, bu yüzden fiyat artırdığı ve gerekli evrakları göndermediği belirtildi. Trabzonspor yönetimi ise Pazartesi günü mesai saatinin başlaması ile birlikte Rostock tarafından istenen teminat mektubunu banka aracılığı ile Alman kulübüne göndererek, bu transfere son noktayı koymayı planlıyor. Alman kulübünün izlediği politikadan sıkılan Trabzonsporlu yöneticiler, Zafer Yelen'le sürekli temas halinde bulunarak, futbolcuya moral vermeye çalışıyor.

Kaynak : DHA
    20.07.2008

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Gustavo Colman

http://www.metacafe.com/watch/1479587//

6 dakikalık videosu .. Bu performansını bu sene de gösterebilirse inanıyorum ki Lige damgasını vuracaktır..Top kapıyor , mücadele ediyor , pasları kusursuz , duran toplarda da çok başarılı .. e daha nolsun..

Colman fırtınasıKampın tartışmasız yıldızıydı

Trabzonspor’a transferi zorlukla gerçekleşen Arjantinli Gustavo Colman, gerçek bir yıldız olduğunu gözler önüne serdi. Teknik Patron Ersun Yanal’ın ’10 numaralı adamı’ erken uyumu, müthiş tekniği, pas yüzdesinin yüksekliği ile takımı yönlendiren ve hızlı hücumlarda da etkili bir silah olacağını gösterdi. Colman bu performansını lige taşırsa, taraftarın yeni sevgilisi, rakiplerin ise korkulu rüyası olacağı kesin.

Gerede kampında ki performansıyla da bu oyuncudan daha çok umutlandım. Eğer çok fazla bir süre uyum sorunu yaşamazsa bence bu senenin en iyi transferi Colman olacaktır.Neydi o ortasahada ki kazmalardan çektiğimiz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İnşallah iyi bir sezon geçirir Colman pek izleme fırsatım olmasada oyun stili Szymkowiak'a yakın bir oyuncu diyebiliriz herhalde videodan öyle anlaşılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Colman ligimizde oyunu iki yönlü oynayan ender ortasahalardan biri..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

colman iyi oyuncunu izlenimimni veriyor ama fm de dayanıklılığı 7 bence az bu bende soru işareti bırakıyor.en azından çift rakamlı(dayanıklılığı) biri olması gerekirdi 90 dk. yı zor çıkartır yoksa.

barış memişin kadro durumu ney yedek mi kalacak yoksa?transferler onu etkileyebilir sanırım ama bence 11 de olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzonspor Zafer Yelenden Vazgecti kesin olarak..

Radyospor Hayrettin Hacisalihoglu

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Klas adammış fakat Türkiye'de ,Belçika'da olduğu kadar rahat oynayamaz...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Zafer transferi yattı!

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Zafer Yelen konusunda, resmi internet sitesi aracılığı ile bir açıklama yapıldı. Zafer Yelen'in transferinin dondurulduğunun vurgulandığı açıklama şu şekilde: “Kamuoyunun yakından takip ettiği gibi kulübümüz bir süredir Almanya'nın Hansa Rostock takımında forma giyen Türk oyuncu Zafer Yelen'le transfer görüşmelerinde bulunmaktaydı. Gelinen noktada menajerinin sürekli değişen rakamlarla karşımıza çıkmasına rağmen oyuncuyla belli konularda mutabakata varılmış ve Zafer Yelen Trabzon'a getirilmişti.
    Ancak geçtiğimiz hafta sonu yaşanan bazı gelişmeler yönetim kurulumuzu bu transferle ilgili yeniden düşünüp karar verme aşamasına getirmiş, sonunda da başkanımız ve teknik heyetimizin de görüşleri alınarak Zafer Yelen transferinin geçici bir süreyle dondurulması kurum menfaatleri açısından uygun görülmüştür.
    Gerek oyuncunun Trabzonspor'da oynama konusundaki kararlılığı ve direnci noktasında tespit ettiğimiz eksiklikler, gerekse de Alman kulübünün katı ve olumsuz tutumu yönetim kurulumuzu böyle bir karar almaya yöneltmiştir. Göreve seçildiği günden bu yana Trabzonspor'un çıkarlarını ve prestijini üst seviyede korumaya özen gösteren yönetim kurulumuzun bundan böyle de aynı doğrultudan taviz vermeyeceğinin taraflı tarafsız herkesçe bilinmesini istiyoruz

21.07.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Bu transferi yönetim gerçekten istese Zafer Trabzon'a geldiğinde bitirirdi.Olursa olur olmazsa olmaz gözüyle bakıldığı anlaşılıyor transferin.Başka bir isim transfer edilecek diye düşünüyorum kısa bir süre içerisinde..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben başka bir adam alınacağını zannetmiyorum ama belki Zafer için ilerleyen zamanlarda son bir atak yapılabilir.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CoLman, yaptığı bir söyLeşide Matias DeLgado yu çok beğendiğini söyLemişti. Oyun stiLinin de ona benzediğini feLan beLirtmişti. Adam bırak oyun stiLi topa vuruş stiLLeri biLe aynı

KeyifLe izLeyeceğimiz bir oyuncu daha oLdu
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    CoLman, yaptığı bir söyLeşide Matias DeLgado yu çok beğendiğini söyLemişti. Oyun stiLinin de ona benzediğini feLan beLirtmişti. Adam bırak oyun stiLi topa vuruş stiLLeri biLe aynı

KeyifLe izLeyeceğimiz bir oyuncu daha oLdu
    Zaten eskiden takım arkadaşıydılar galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Arjantin'in Charcarita Juniors takımında oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sami de imzalıyor!

Trabzonspor'un, Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübünden aldığı Sami Büyüktopaç ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Bordo-mavililerin, Hollanda'nın NEC Nijmegen kulübünden aldığı Sami ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sözleşme yapılacağı açıklandı.

Sezon öncesi anlaştığı 22 oyuncudan sadece Sami ile imza töreni yapmayan bordo-mavililer, genç oyuncu için de basın huzurunda yarın imza töreni düzenleyecek.

Trabzonspor, geçen sezon bitmeden Sami Büyüktopaç ile anlaşma sağlamış ve bu futbolcu yeni yönetimin anlaştığı ilk oyuncu olmuştu.

Gerede Kampının en iyileri arasındaydı bende çok merak ediyorum Sami'yi ..

Bu arada TFF Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin, Sami’nin ilk genç milli takım kampına davet edileceğini açıkladı.

Trabzonspor kombine rekoru kırdı!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, bugüne kadar 15 bine yakın kombine kart satışı gerçekleştirdiklerini belirterek, ellerinde 2 bin civarında kombine kart kaldığını söyledi.

Trabzonspor taraftarına kombine kartlara gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür eden Tunç, "Yeni sezonda taraftarımıza layık olabilmek için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapıyoruz. Kombine kart kampanyamıza büyük ilgi gösteren taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu durumdan çok memnunuz. Bu sayede yönetim kurulumuzun çalışma şevki ve heyecanını da artıyor" dedi.

Kombine kart satışlarının maçların başlayacağı tarihe kadar tükenmesini beklediklerini kaydeden Tunç, "Trabzonspor, tarihinde ilk olarak kombine kart satışlarında böyle bir durumu yaşıyor. Forma satışlarında da patlama yaşıyoruz. Başlattığımız çalışmalar ve yaptığımız kampanyalarla taraftarımızın kulüplerine daha çok sahip çıkmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Taraftarımız da bu çalışmalarımıza karşılığını fazlasıyla veriyor. İnşallah yeni sezonda hep birlikte güzel günler yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sami haberini görünce bende yeni bir isim sandım meğer çok önceden anlaşılmış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sami Büyüktopaç'a özel tören

Kulübümüzün, daha önce anlaşmaya vardığı Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından Sami Büyüktopaç basın önünde sözleşme imzaladı.
    Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, gurbetçi oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlumuz Levent Erkuloğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, ''Bu kadroyu oluştururken gerek kalitesi gerekse de tecrübesiyle kendisini kabul ettirmiş oyuncular aldık. Bunun yanında da genç ve yetenekli oyuncuları da kadroya dahil ettik'' dedi.

Genç oyunculardan birinin Sami Büyüktopaç olduğunu ifade eden Erkuloğlu, ''Sami, Gerede kampında gösterdiği performansla Trabzonspor'a uzun süre hizmet edeceğinin ve burada büyük başarılara imza atacağının mesajını vermiştir. Bu transferin hem kendisine hem camiaya hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Sami ise Trabzonspor gibi bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''4 büyük kulüpten birine geldim. Umarım her iki takım için de hayırlı olur. Daha 20 yaşındayım. Zaman geçtikçe futboluma daha çok şey katacağıma inanıyorum'' dedi.

S.Gonzalez Sami

TONY SYLVA İSTANBUL'DA!..

Senegalli kaleci Tony Sylva'nın, İstanbul'a geldiği ve burada Trabzonsporlu yönetcilerle bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Bonservisi Fransa'nın OSC Lille takımında bulunan futbolcunun, yarın bonservis sorununun çözülmesi ve transferinin netlik kazanması bekleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sylva sorunu artık giderilmeli gelicekse biran önce gelsin gelmeyeceksede basına duyurulsun.Tolga ve Onur bu tür kaleci haberlerinden ister istemez etkileneceklerdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Sylva sorunu artık giderilmeli gelicekse biran önce gelsin gelmeyeceksede basına duyurulsun.Tolga ve Onur bu tür kaleci haberlerinden ister istemez etkileneceklerdir.
    şimdi şöyle bir dedikodu var daha dogrusu yerel basından bi haber..Slyva ile her konuda anlaşıldıgı fakat Sorensen ile işi bitirmek istediğimiz için bu transferin kesinleşmesi bekleniyormuş..Slyva beklemede imiş yani..İnanmasamda umarım dogrudur...

Sayfa 34 / 37 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Mesaj Yetkileri