-
25.Temmuz.2007, 22:59
Benim şahsi düşüncem, eğer bu oyunda yetenekli bir menejersem bunu zayıf veya orta şekerli bir takımla almış olduğum başarılarla ölçerim.
Mesale türkiye süper ligi fenerbahçeyi ele alalım ligi ilk 3 te bitirememe ihtimali varmı sizce.Bence yok futboldan az anlayan biri dahi fenerbahçeyi şampiyon yapabilir. Ama orta şekerli bir lig takımı ile bu işi başara bilen varsa bu arkadaşları tebrik ederim.Çünkü bu arkadaşlar özveri ile bu takımlarda kafa patlatmakta ve uzun uğraşlar sonucunda ligde söz sahibi yapabilmektedir.
Ben oyuna rize sporla başladım ilk sezon düşmemek için çok büyük efor sarfettim.2 sezonumda türkiye kupasını kazandım ve süper kupayı alabilme başarısını gösterdim.
3.sezonumda lig şampiyonu oldum ve tüm kupaları aldım sadece türkiyedeki.
4.sezonum da tekrar lig şampiyonu oldum türkiye kupasını aldım fakat süper kupayı alamadım. Sezon sonunda Milan menajerlik teklif etti reddettim ve ocak ayında ingilterenin Blakbörn rovers kulübüne geçtim ingiltere 2 liginde 10.sıradaydı aldığımda ve ekonomik kiriz nedeni ile oyuncu alamadım. Bu şartlarda bbile yükselme maçlarına kalabildim ve 1 lige çıktım.
Biliyorum lafı çok uzattım ama bence iyi takım sıfırdan alıp kendimizin büyüttüğü takımdır.
Saygılar..
Mesaj Yetkileri