Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 134 sonuç

Konu: Kasırga, Uçurur!

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Taktik uzerinde biraz oynama yapıp orta sahada ki 3 luyu biraz daha kalitelilestirince kasımpasa ile oldukca iyi sonuclar almaya basladım. ilerleyen haftalarda gene ufak bir dusus yasadım ama bunun sebebi sanırsam rakip takımların taktigi çözmesi zaten dinlenmeyi surekli kullanıyorum. Ligi 4. bitirdim 2.sene de ve Turkiye kupasında Final oynadım. ilerleyen haftalar da taktik uzerinde ufak değişiklikler oldukca iyi sonuclar veriyorlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kasırga v2 ABOOO

Yeni bir versiyonunu daha yaptım ufak bir değişiklik ile.
    Şöyle ki‚ defansı tamamen öne çıkardım ve beklerin ofanslarını düşürerek geride kalmalarını sağladım.

Bu neden yaptım? Çünkü defansım ağır olunca sapıtmaya başladılar‚ doğru seçimler yapamadıkları için hatalı goller yemeye başladım‚ engellemek için de bunu yaptım ki alan daraltarak yediğim pozisyon sayısı azalsın.

Beklerin daha defansif olması da ters kademeye girmesi için.

http://rapidshare.com/files/10829805...ABOOO.tac.html
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Bu taktikle sadece pas sayılarını göstermek istedim.Muhteşem bir sayı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1.taktik mi daha iyi 2.taktik mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler denicem..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    1.taktik mi daha iyi 2.taktik mi?
    1. mi 2. mi derken?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    1. mi 2. mi derken?
    v1 mi v2 mi diyor sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süpermıs yahu 111 pas ne demek!!

Sheriff Misafir

Ben normalde kendim yaparım taktiklerimi ama deneyeceğim sizin taktiği, bakalım ne çıkarmışsınız, pek umudum yok ama.....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben normalde kendim yaparım taktiklerimi ama deneyeceğim sizin taktiği, bakalım ne çıkarmışsınız, pek umudum yok ama.....
    Aşkolsun burakcım..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Aşkolsun burakcım..
    Amma alıngan olmuşsun Erencim sen yahu

12. Default

şimdi indirdim ve birazdan deneyeceğim nolursa olsun güzel bir taktiğe benziyor hiçbir taktik size gol atmayı garanti vermez taktiklerle ya defans yaparsınız yada ofans golü atan taktik değil yetenekli olan oyuncularınızdır bu yüzden bol pozisyona girebileceksem bol gol atıcam demektir çünkü forvet hattım baya yetenekli elinize sağlık

taktik gerçekten çok iyi herşey orta sahada bitiyor özellikle orta sahanın ortasındaki oyuncu topla çok bulusuyor eger kaliteli bir oyuncunuz varsa pas yüzdesi inanılmaz yüksek oluyor

Quote Originally Posted by PYRAMIDE View Post
    taktik gerçekten çok iyi herşey orta sahada bitiyor özellikle orta sahanın ortasındaki oyuncu topla çok bulusuyor eger kaliteli bir oyuncunuz varsa pas yüzdesi inanılmaz yüksek oluyor
    +1

Bitti dediğim kariyerim taktiğinizle yeni başına geçtigim lazio ile adeta yeniden dogdu

bunu bir ara ben kendi kafamdan denemiştin bir süre sonra yeniliyordum ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

denedim hiç bi işime yaramadı takımım hiç pozisyona giremez oldu

manteliteme uygun bir dizilis . tskler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Kocaeli

Eyv. Adas.

size bir tavsiye forvet için SALVADOR CABANAS defansın orta ikilisi ile orta saha üçlüsü için öneri bekliyorum bol gol atmak için bide kanatlar için kusura bakmayın zahmetli oldm biraz galba

yeni başlayacağım gs kariyerim için v1 mi v2 mi uygun olr oyuncu tavsiyelerinizle bunuda sölerseniz çok makbule geçer

kariyere başladım maçlarda ii geçior fakat takım zorlanıo yenmekte 88 de pen. oluo bala 1-0 alıolar üstünlükte kuramıyolar istatistiklerde şuttada onlar pozisyondada onlar zorlanıyolar acaba kadrom mu kötü ben kadromuda paylaşıyım sizinle bu arada v2 yi kullanıom taktik olarak
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://img246.imageshack.us/my.php?image=adszfh2.png kadrom kusra bakmayın yeniyim forumda bi yanlışlık yaptıysam ö.dilerm
    Last edited by kaang : 26.Haziran.2008 at 01:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Taktigi simdi deneyecegim Ligde 2013 yılındayim bakalim nasil sonuclar verecek
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba diyorum turksportal in uzun yillardir takipcisiyim ancak ilk mesajimi bu sayfaya bırakıyorum
    eren kardesimizin yapmiş oldugu taktig kendi save li oyunumda denemedim çünki 2013-2014 sezonundayim ve son 4 yıldir katildigim her kupayi aliyorum yani dunyanin en buyuj takimi durumundayim o oyunda kullandigim taktik total dominasyon takimim fenerbahce
    ancak taktigi denemek için yeni bir oyun açtim yine fenerbahcenin başinda olmak üzere antrenman programini da hazirladik dan sonra basladim taktigi denemeye ve 5 hazirlik bir süperkupa finali olmak üzere 6 maç yaptim SS leri ni veriyorum ancak yeterli bulmassaniz diger görüntüleride verebilirim taktik için eren kardeşime teşekkür ederim çalismalarinin devamini dilerim
    not düşmek gerekirse taktigi indirdikden sonra hiç bir degişiklik ve transfer yapmadim kornerler taçlar atak oyuncular oyun kurucular yada defansimin özlligine göre derin savunmayi dahi yapmadim taktigi degistirmeden uyguladim artik ss leri veriyim :d

Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den! Free file hosting from File Den!
    Last edited by mastercrazy : 05.Temmuz.2008 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ben Liverpol'um aldığım sonuçlar ilk seneye göre bir hayli iyi.

Burada mati'yi sol kanatta oynatmışım ama normalde ortasahanın solunda oynatıp oyun kurucu özelliğini ona veriyorum. Fotbolcularımı da bu taktiğe uygun aldım. Çok başarılı bence taktik. Adaşımın eline sağlık

ama ilk 20-30 takika takımdan fazla birşey baklemeyin. 60. dakikadan sonra takım adeta coşuyor...

taktik çok güzel galatasaray ile kovulmak üzere iken başladım taktiğe ve 9 maçtır üst üste kazanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

taktik çok iyi oturdu takıma 13.haftada yım 12 galibiyet 1 bereberlik

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu taktiği mattersburg(avusturya) takımında denedim kadrom lige göre çok iyiydi ama biraz daha devam etseydim küme düşecektim belki versiyon 8.0.2 olmadığı için uymadı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by juanov View Post
    bu taktiği mattersburg(avusturya) takımında denedim kadrom lige göre çok iyiydi ama biraz daha devam etseydim küme düşecektim belki versiyon 8.0.2 olmadığı için uymadı
    802 üzerine yapıldığı için diğerlerinde başarısız oluyor malesef.
    Quote Originally Posted by skinclub View Post
    taktik çok iyi oturdu takıma 13.haftada yım 12 galibiyet 1 bereberlik

Quote Originally Posted by Karayipler View Post
    taktik çok güzel galatasaray ile kovulmak üzere iken başladım taktiğe ve 9 maçtır üst üste kazanıyorum..
    Taktik zaten Galatasaray'ın kadrosu için mükemmel.
    Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post

Ben Liverpol'um aldığım sonuçlar ilk seneye göre bir hayli iyi.
    Liverpool'da iyi bir takım taktik için.

paylasım için saol ama bende tutmadı 27 maclık yenilmezlik serim bitti sayende :Pp

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by bariba View Post
    paylasım için saol ama bende tutmadı 27 maclık yenilmezlik serim bitti sayende :Pp
    Takıma va kadronun yapısına da bağlı biraz da.

Nesil
    2007
    Yer
    türkiye

karşıyakaya 8-1 yenilen arkadaşı kutluyorum nasıl başarmış acaba çokda merak ediyorum D

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaş 8.0.0 la oynuyor sanırım ama 8.0.0 da iyi sonuç alınmıyor bu taktikle buna bağlamak lazım

denedim ama beni pek tatmin etmedi

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri