Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 117 sonuç

Konu: Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Örnekleri

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Arkadaşlar sanırım formalar belli olmuş , Fanatik'de gördüm işte bunlar ;

Fenerbahçeli oyuncular, bu sezon 4 farklı formayla mücadele edecek. Cuma günü tanıtılacak olan yeni formalar FANATİK farkıyla huzurunuzda.
    23.7.2008

Adidas hazırladı
    Her sezona farklı dizayn edilmiş formalarla giren Fenerbahçe, geleneği sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, 2008/09 sezonunda da yepyeni formalarla sahaya çıkacak. Kulübün resmi forma sponsoru Adidas tarafından uzun süredir hazırlanmakta olan formalar, Başkan Aziz Yıldırım’ın görüşüne sunuldu. Yıldırım’ın onayından sonra yeni sezonda hem futbolcular tarafından giyilecek hem de taraftarlar için Feneriumlar’da satışa sunulacak olan formaların üretimine başlandı.
    Defile yapılacak
    4 yeni üretim içinde her zamanki gibi klasik çubuklu forma yer alıyor. Çubuklunun öncekilerden farkı, sarı rengin omuzdan dümdüz aşağı değil, kollara inmesi. Chelsea’den esinlenen fosforlu sarı, Glasgow Rangers’inkine benzeyen enlemesine çubuklu ve Almanya Milli Takımı’nın formasının benzeri düz beyaz formalar bu sezonun yeni ürünleri olacak. Cuma günü Şükrü Saracoğlu’nda düzenlenecek defileyle tanıtılacak yeni formaların satışına ertesi gün başlanacak.

Kaynak : Fanatik.

Sapsarı olan forma Chelsea'nin sarı formasına çok benziyor , açıkcası daha ilginç tasarımlar bekliyordum , burada yapılanlar gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yalan benziyo.Çubuklu zaten geçtiğimiz yılın forması.Dİğer fosforluda 100.Yılda kaleci formasıydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalan olduğu belli Türk bayragı olmayacak ki formalarda (:

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kesin oLarak ayın 25.inde podyumda sergilenecek formalarımız..

Tasarımı iyi olsa kötü olsa ne fark eder..Renkler Sarı ile Lacivert olunca
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fanatik Forma işine de el attı

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

düpedüz yalan

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Türk bayrağı olmayacağını dikkate almamışlar ve işte foyaları meydana çıktı
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heralde artık Fanatik,fotomaç veya Fotogol'de yazar olmak için Photoshop bilmek önemli olacak. Gerisi hayal ürünü zaten.

Yeni formalar bu Cuma tanıtılıyor,hayırlısı olsun vallahi.Lig fikstürü kura çekiminde yöneticilerden Ömer Temelli "Bir tane çok güzel,süpriz bir forma var" dedi.Cuma akşamını sabırsızlıkla bekliyorum,acaba nasıl olacak yeni formalar.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Türk bayrağını kaldırmayı unutmuşlar yalnız..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kusura bakmayın arkadaşlar , gazete okuyordum internetten görünce ekleyeyim dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni formalarımız...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Vayy..Ben beğendim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorumumuda yaziyim bencede hepsi çok iyi en azından adidas özenmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mümkünse aynı boyutta Avea yazısından 3 tane yazsınlar. Bu sene avea ile sözleşme sona eriyormuş. Uzatılmazsa önümüzdeki sene kurtuluyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

çubuklu forma milanın önümüzdeki sene giyeceği forması ile dizaynı aynı güzel forma

Hepsi çok güzel olmuş,çok hoş gerçekten.Çubuklu formanın nasıl olacağını merak ediyordum,böyle olacaksa çok güzel alırım kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Güzelmiş güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Beğendim güzel olmuş şu sarı-beyaz yana çizgli olan formada çizgiler biraz daha sık olsaymış daha güzel olurmuş.Ancak yine de beğendim bu sezon uğraşılmış

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Valla samimi fikrim klasik forma hariç diğerlerinin rezalet durumda olduğu.Özellikle fosforlu olanı gece yatarken bile giymem.İnşallah QTM dir.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bence formalar güzel.. 2.si heralde rakibin oyununu bozmak dikkatini dagıtmak için çıkarıldı..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fb Tv verecek mi acaba defileyi ?

1-4 ü beğendim çok güzeller, 2-3 beğenmedim...

Hayırlı Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

4 formada süper Özenilerek yapılmışlar

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Son ikisini çok beğendim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.cisi felaket kötü.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Defile az önce başladı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Valla samimi fikrim klasik forma hariç diğerlerinin rezalet durumda olduğu.Özellikle fosforlu olanı gece yatarken bile giymem.İnşallah QTM dir.
    Katılıyorum(Fosforlu olan için) . Sırf sarı degil de Lacivert agırlıklı olsaymış onun yerinee daha güzel olurmuş.

3 güzel olmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Fenerbahçe Futbol Takımımızın 2008/2009 sezonunda giyeceği adidas formaları, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda düzenlenen organizasyonda tanıtıldı. Gecede formalarla birlikte Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2008/2009 sezonunda kullanacağı ve Fenerium tarafından hazırlanan kamp ve antrenman malzemelerinden oluşan A Takım Koleksiyonu ile Fenerium Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nun da tanıtımı gerçekleşti. A Takım koleksiyonumuzu futbolcularımız tanıttı.
    Gecede, Başkanımız Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız ve teknik kadromuz ile birlikte adidas, Avea ve Fenerium'un yöneticileri hazır bulundu.

Fenerium'dan sorumlu Asbaşkanımız Tuncay Uzun, gecede bir konuşma yaptı. Tuncay Uzun konuşmasında, "Bu yıl sizlere farklı ve yeni koleksiyonlar sunmak için çaba sarf ettik. Karşınıza 4 yeni takım forması ile çıkıyoruz. Bu ürünleri hazırlarken büyük keyif aldık. Buradan taraftarlığın sadece stada gelmek değil, lisanslı ürün satın almak, takımlarının yanında iyi ve kötü günde yer almak, destek vermek olduğunu bilen taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Sonrasında ise bizim bu koleksiyonu hazırlamamıza destek veren bayilerimize ve bu ürünlerin yerlerine eksiksiz ulaşmalarını sağlayan Fenerium çalışanlarına ve tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Desteklerini eksik etmeyen Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bu yıl formalarımızın, uğur getirip takımımızın sakatlıklardan uzak, fair play ruhuyla şampiyonluklara taşımasını diliyoruz"dedi.
    Fenerbahçe futbol takımı, 2008–2009 futbol sezonunda dört farklı forma ile mücadele edecek.

Çubuklu forma
    Değişmeyen tek şey vardır o da değişim. Dünya, sürekli bir değişim içinde. Bu değişimde bazı değerlerin korunması da, değişimi yapan kurumların geleneklerinden kaynaklanıyor. Değişim ne kadar yoğun da olsa bazı şeyler hiç değişmiyor. Çubuklu forma da böyle bir şey; Zeki Rıza Sporel'den, Lefter Küçükandonyadis'e, Halit Deringör'den, Can Bartu'ya, Ogün Altıparmak'tan Cemil Turan'a, Rıdvan Dilmen'den Semih Şentürk'e hep aynı. Terzide dikilen gömleklerden, teknolojik kumaşların kullanıldığı bugünkü formalara kadar bir sürü değişiklik olmasına rağmen hep aynı. Çünkü çubuklu, ruhunu bir sonraki formaya sürekli aktarıyor. Çünkü Fenerbahçe taraftarı çubuklu formayı bayrağı olarak tanıyor, ona gerektiği özeni gösteriyor. Çubuklu, bazılarının rüyalarını süslüyor, bazılarına kabus oluyor. Sloganını kendisi yaratıyor, Kiminin Rüyası Kiminin Kabusu.

Neon forma
    Sarı Kanaryalar, bir yıl aradan sonra yeniden sarı formalarıyla sahalara çıkıyor. Daha önce de bahsettiğimiz değişim sarı formalarda günümüze yansıyor. Modanın parlak renkleri, Sarı Kanaryalar'ın üzerinde can buluyor. Sarı Kanaryalar bu sezon futbollarıyla olduğu kadar formalarıyla da ışıldıyor.

Kuruluş 2008
    Yüzüncü yılın sonrasında, yeni yüzyıla başlarken, kuruluşun heyecanını yeniden yaşamak için, ilk renklerimiz olan sarı ve beyazı yeniden taşımıştık formalarımıza. Aslında bir proje gibiydi. Ancak o kadar ilgi gördü ki devam etmemiz zorunluluk hale geldi. Kuruluş formamızı bu yıl lacivertle biraz daha zenginleştirerek yeniledik.

Bayrak Forma
    Beyaz formamızı bu sezon tekrar hayata geçiriyoruz. Fenerbahçe'nin bu sezon kullanacağı formalar arasında, yeni beyaz forma, göğsünde gururla taşıdığımız Fenerbahçe Bayrağı'yla, sezonun modası olacak. Logomuzda yer alan ve anlamı temizlik ve açık yüreklilik olan beyaz, bayrağımızın sarı lacivert renkleriyle birleşerek sahadaki yerini alacak.

adidas'ın Fenerbahçe Futbol Takımı için Fenerium'la birlikte özel olarak tasarladığı bu seneki tüm formalarda da farklı kumaş ve ClimaCool teknolojileri kullanıldı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışılarak ve spor esnasında en çok ısınan bölgeler tespit edilerek geliştirilen ClimaCool teknolojisi, nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç sırasında vücut ısısını ideal seviyede tutarak performanslarını arttırmalarına yardımcı oluyor.

Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, tüm adidas satış noktalarında ve Fenerium Mağazaları'nda 26 Temmuz'dan itibaren satışa sunulacak.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri