Sayfa 110 / 142 İlkİlk ... 1060100108109110111112120 ... SonSon
3,271 ile 3,300 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

PSG YÖNETİCİLERİ İSTANBUL'DA...

Bu arada Fenerbahçe'de bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Mateja Kezman'ın PSG'ye transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

Sırp golcüyü isteyen Fransız takımı yöneticilerinin şu sıralarda sarı lacivertli yönetimle pazarlık masasında olduğu öğrenildi.

PSG kulübü yöneticilerinin Kezman ile her konuda anlaştığı ve alacağı ücretin tamamının Fransız kulübü tarafından karşılanacağı öğrenilirken, bonservis bedeli konusunda da anlaşmaya varılmasının an meselesi olduğu gelen haberler arasında...

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Bayağı bir hareketlendi transfer gelişmeleri,heyecanlıyor insan ister istemez.Alonso gelip Kezman&Maldonado giderse 1 tane daha yabancı hakkımız kalmış olacak.Yabancı bir kaleci alabilirdik ancak yönetimden açıklama geldi kaleci transferi yapmayacağız şeklinde.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Ah be gitti güzelim Xabi..
    Kocaelinden Davids bombası

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kontenjan açmak için Kezman'ın Maldonado'dan önce gönderilmemesi gerekir. Gönderilmesi gereken ilk oyuncu Maldonado. Kezman her ne kadar futboluyla taraftarı tatmin etmese de hırsı var forma için çırpınışı var. Maldonado'da hiçbir şey yok. Zannetmiyorum haberde yazdığı şekilde bonservissiz üstüne üstlük bir de maaşının 750 bin euroluk kısmını Fenerbahçe'nin vereceğini.

------

Fenerbahçemizin Sırp golcüsü Mateja Kezman'a Fransız temsilcisi transfer teklifi yaptı.

Fenerbahçemize transfer olduğundan bu yana sürekli gicek mi kalacak mı yorumları yapılan Sırp golcü Mateja Kezman'ın kaderi bu hafta içinde belli olacak. Daha önce Yunanistan, Almanya ve Rusya'dan teklifler alan golcü futbolcumuza son olarak Fransa'nın önde gelen takımlarından Paris Saint Germain resmi teklifte bulundu.

İspanyol golcümüz Guiza'nın gelişinden sonra forma şansı azalan Kezman da PSG'nin teklifine 'evet' dedi. Bunun üzerine Fransız kulübü yetkilileri istanbul'a geldi. PSG yetkilileri Kezman'ın transferi için bugün yönetimimizle göreşecek. Eğer bonservis bedelinde anlaşma sağlanırsa Kezman bu sezondan itibaren PSG forması giyecek.

Edinilen bilgiye göre PSG'nin Fenerbahçemizin istediği ücrete yakın bir bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu bildirildi. Özellikle PSG teknik direktörü Paul Le Guen'in, Chelsea'da oynadığı dönemde de Kezman'ın transfer etmek istediği ve bu transfer için ısrarcı olduğu öğrenildi.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gitme Kezman..

"Hala F.Bahçe'nin futbolcusuyum"

Geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Ganalı yıldız futbolcu Stephen Appiah, Juventus'la görüştüğü iddialarını yalanladı ve, "Ben halen Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum" dedi.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalan ve İtalya'da tedavi gören Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki Ganalı yıldız futbolcusu Stephen Appiah, İtalyan ekibi Juventus'la görüştüğü yönünde bazı basın-yayın organlarından çıkan haberleri yalanladı. Kişisel İnternet sitesinden konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Appiah, "Ben Fenerbahçe'nin bir futbolcusuyum. Bazı İnternet sitelerinde ve gazetelerde Juventus'a gideceğim yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

İtalya'da sadece doktorlarıma gözükmek için bulunuyorum. Hiçbir kulüple yada yetkiliyle transfer konusunda konuşmadım. Çünkü ben hala Fenerbahçe'nin oyuncusuyum. Şu anda en büyük önceliğim bir an önce sahalara dönmek. Ve ümit ediyorum ki, sonunda bu söylentilere iyileştikten sonra nokta koyacağım" dedi.
    Appiah daha önce de, sakatlığı boyunca dünyanın birçok yerinden kendisine destek veren taraftarlara teşekkür mesajı yayınlamıştı.

25.07.2008
    Kaynak : İHA

Bu adam bela oldu başımıza resmen..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Keşke düzelsede oynasa bizde ..Ama çok zor ..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Kezman'ın bu takımda kalmasını halen daha neden istiyorsunuz anlamadım ?
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Kezman için bende iyi niyetli düşünüyordum ama bu saatten sonra Maldonado ile birlikte takımdan gitmesi gereken oyunculardan.Sistemimiz aşağı yukarı belli gibi ve Kezman sakatlık,ceza vb. olmadığı sürece yedek kulübesinde kalacak gibi gözüküyor.İşin kötü yanı,Aragones ile birlikte forveti 2'liyoruz ve 2 senedir tek forvet oynamaktan şikayetçi Kezman gidecek gibi.Aslında kalsa iyi olabilir.Zira uzun bir maratonda oynayacağız,kadro derinliğine ihtiyacımız olacak.

Kezman'ın yedek kaldığı zaman şikayetçi olacağını sanmıyorum,Fenerbahçe'den ayrıldığı takdirde hiçbir kulüp ona Fenerbahçe'de aldığı parayı vermez.Geçen sene takımda kalmasının sebebi bu.Ben bu yüzden Kezman'ın gitmeyeceğini,Maldonado'nun gidecek ilk oyuncu olacağını düşünüyorum.Tabi bunlar sadece benim düşüncelerim,neler olacak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Ortasaha transferinde hareketli saatler yaşıyoruz.Xabi Alonso yalanlanmadı ve görüşmeler sürüyor olabilir.Belki anlaşılmış,imzalar atılmış bile olabilir fakat Maldonado ile yollar ayrılmadan açıklanmak istenmiyor olabilir.Güiza transferi de uzun süre basında çıkmış,kulüp tarafından yalanlanmamıştı.Xabi'nin de yalanlanmamış olması insanı heyecanlandırıyor.Ama bizim yönetimin işi belli olmaz,belki basında hiç transfer haberi çıkmayan bir oyuncuyu alırız.Hadi bakalım hayırlısı ....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kezman gidebilir ancak öncelik Maldonado'da olmalıdır.Eğer Kezman gidip yerine önlibero alınırsa forvet hattı zayıflar.Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde her ne kadar kötü olursa olsun yedek kulübesinde Kezman gibi bir ismi bulundurmak bile önemli.Yedek kalmayı o da kabullenir bu sezon.Sanmıyorum önce Kezman'ın gideceğini

Geçen sezon en çok yedek kulübesinde sıkıntı çektiğimizi düşünürsek Kezman'ın kalması çok iyi olur.Zira İlhan Parlak çok yetenekli fakat Şampiyonlar Ligi için yeterli tecrübesi yok.Yapacağımız ortasaha transferini sabırsızlıkla bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman bence çok yetenekli bir forvet ama sağı solu belli olmuyor. Semih-Güiza forvet oynar Kezman da çok kaliteli bir forvet olarak kenarda bekler.Maldonado bence bu sene kiralanmalı veya satılmalı.Fenerbahçe'ye hiçbir katkısı olacağını düşünmüyorum.Maldonado yerine de kaliteli bir ön liberoyla anlaşıp transfer sezonunu kapamalı Fenerbahçe.Fazla transfer de takımın dengesini bozar çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bence Kezman takımımızın + oyuncularında biri olmalı.Maldonado gitsin yerine yabancı bir ön libero gelsin yeter.

+1 Kezman +2 Deivid olue işler yolunda gider

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haydi hayırlısı Şu Kezman gitsinde biz de rahatlayak o da
    Last edited by Fernando Gago : 25.Temmuz.2008 at 22:33

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Maldonado'nun yerine eğer o kadar çok istiyorsa Appiah ile görüşülerek denenebilir, bu sefer yedek kalmayı da sorun edemez..

Edu
    Lugano
    Carlos
    Xabi Alonso*
    Alex
    Güiza
    Deivid
    Appiah

Bu 8 yabancı eğer kendi formlarına ulaşırlarsa gelmiş geçmiş en iyi Türk takımı kadrosu çıkart ortaya..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Liverpool forumlarında Xabi transferine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

hatta forumda Xabi'ye montaj ile Fenerbahçe forması bile giydirmişler.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Liverpool Taraftarı niye giydiriyor ki forma gitmesi için dua ediliyor heralde diyeceğim ama öyle bir oyuncu değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aksine çok seviyorlar. Çoğu Türkiye'nin yanlış seçim olduğundan bahsediyor ara ara Türkiye'yi Euro2008'den dolayı Fenerbahçe'yi geçen seneki Şampiyonlar Ligi başarısından dolayı övenler de çıkıyor. Fakat Barry'i de çok istiyorlar.

Yarın bazı şeyler şekillenir. Fotomaç yine deneme-yanılma yöntemi yaparak Alonso haberi yaptı. Fenerbahçe yalanlarsa ortaya başka bir futbolcu atılacak, yalanlamazsa '' Biz demiştik. ''

Ntvspor da Kezman'ın gitmek üzere olduğunu yazdı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence o formayı giydirip, oraya koyan Fenerbahçe taraftarlarından biridir

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Liverpool taraftarlarının bazıları Fenerbahçe'yi çok beğeniyor, gidebilir diyorlar, diğer kısmı ise küçümsüyor, gitmez diyor.

Herkesin ortak düşüncesi, gitmesi halinde çok üzülecekler, çok büyük eksiklik olacak Liverpool için..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Maldonado'nun yerine eğer o kadar çok istiyorsa Appiah ile görüşülerek denenebilir, bu sefer yedek kalmayı da sorun edemez..

Edu
    Lugano
    Carlos
    Xabi Alonso*
    Alex
    Güiza
    Deivid
    Appiah

Bu 8 yabancı eğer kendi formlarına ulaşırlarsa gelmiş geçmiş en iyi Türk takımı kadrosu çıkart ortaya..

Alonso nezaman fenerbahceye geLdi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by uAsamet91 View Post
    Alonso nezaman fenerbahceye geLdi ?
    yıldız koymuş sonuna zaten kesin olmadıgı için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Liverpool forumlarında Xabi transferine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

hatta forumda Xabi'ye montaj ile Fenerbahçe forması bile giydirmişler.

Bizim gazetelerimizin yaptığı kötü montaj düşünülünce bu resmin gazeleter tarafından kullanılacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İçimde bir kıpırtı var hayrola

Baya hareketli saatler yaşıyoruz umarım bu hareket bereket getirir takımımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Forumda bazıları performansının düştüğünü 16m euro verilirse satılmasını istiyor.Ayrıca Güiza ve Aragones'in etken olabileceğini söylerken.Bazıları da Alonso'nun daha büyük bir kulübe gitmek isteyeceğini söylüyor.Ancak anladığım şu ki ayrılma ihtimali yüksek Alonso'nun onlar Barry'i istiyorlar çünkü

Ayrıca formayı ekleyen üye İstanbul kayıtlı görünüyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Xabi inşallah gelir ya rüyalarıma giriyo

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Xabi gelir mi gelir neden gelmesin milimetrik paslarına bazuka sutlarına hayranım...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tv de izledim Xabi Alonso Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyormuş amaFb yönetimi bir teklif yapmış oda düşünecekmiş. Ayrıca Liverpoolda yedek kalmış çoğu maçta geçen sezon...

aynı şeyleri bu sezonda yaşamamak için Fb'ye gelebilir diyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Futbolcumuz Mateja Kezman için Fransa'nın Paris Saint Germain takımı tarafından kulübümüze resmi bir teklif yapılmıştır. PSG kulübü Mateja Kezman için futbolcumuzun değerine uygun olmayan bir rakam önermiştir. Bu teklif kulübümüz tarafından kabul edilmemiştir. Ayrıca futbolcumuz gazetelerde iddia edilen rakamları kulübümüzden almamaktadır. Fenerbahçe Spor Kulübü Mateja Kezman'a yıllık 2.5 milyon euro ödemektedir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Muhtemelen Appiah gibi bedavaya gidecek.

Mesaj Yetkileri