1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bikere iglessiasla cangelenin ne alakası var
    ikincisi kaç maç izlediğimi nerden biliyorsun belki ben 15 dk izlerim anlarım sen 180 dk izlersin anlamazsın.
    Ne saldırıyorsun yani ben sana diyormuyum ne kadar izlersen izle benim kadar göremezsin diye
    ben onu yine 130 calık adam yapalım ama akla mantığa uysun olsun diyorum anlıyormusun
    110 ca yapalım bütün özelliklerini düşürelim demiyorum 130 ca olsun ama mantıklı olsun 130 ca olup ligi uçurmasın gerçekte uçurduğu falan yok yani concistency de iyi değil
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by extensor View Post
    bikere iglessiasla cangelenin ne alakası var
    ikincisi kaç maç izlediğimi nerden biliyorsun belki ben 15 dk izlerim anlarım sen 180 dk izlersin anlamazsın.
    Ne saldırıyorsun yani ben sana diyormuyum ne kadar izlersen izle benim kadar göremezsin diye
    ben onu yine 130 calık adam yapalım ama akla mantığa uysun olsun diyorum anlıyormusun
    110 ca yapalım bütün özelliklerini düşürelim demiyorum 130 ca olsun ama mantıklı olsun 130 ca olup ligi uçurmasın gerçekte uçurduğu falan yok yani concistency de iyi değil
    O zaman manisayı görüyozru adamlar ligi kasıp kavuruyor her oyunumda her oyunumda ilk 5e giriyor bursaspor 2 yıl içinde zirveye oynuyor hep onların adamlarına baktıkça cangele hiç bişey Lincolnun özelliklerini görüyoruz o adam çokmu katkılı oldu.

Cangele arjantin genç milli takımında oynamış adam özellikleri gayet iyidir off the balı falan düşürebilir tamam ona bişey demiyorum ama fiki gücü artırılmalı kesinlikle

Mesaj Yetkileri