Originally Posted by
extensor
manisanın araştırmacısı yok bana göre en kötü yapılan takımdır. Kim yaptı bilmiyorum ama izlenilmeden yapılıyor o kesin sezer öztürkler nizamettinler falan uçuruluyor kimmiş o isimler 2-3 senedir türkiyede kaç maç oynamışlar
manisayı biz çok abarttık. gerçekte öyle değillerdi.
Bursanında alt yapısı çok sağlam bursanın 9 tane alt liglerde besleme takımı var bir adam çıksa buralardan anında bursaya geliyor coşkun arkadaşım ilk takım için çok objektif. 1 tane adamı için diyemezsin çok ca vermiiş diye
sadece gençlere bol bol pa verdiğini söyleyebilirsin oda görecelidir. ona göre doğrdur mantıklı açıklamaları vardır. bak u 21 e u 19 a kaçtane bursasporlu varmış der ve haklıdır.
geçtim onları bu oyun için türkiye liginde mutsuz olmaması gereken tek takım kayserispor takımı hem finansını sağlam yapıyoruz hem oyuncularını sağlam yapıyoruz
kayseri kötü yapılıyor diyemezsin yani kasyeri normalin biraz üstünde iyi yapılıyor o biraz iyiyide normale çekmek lazım bende ilk 4 senede 2 kez şampiyon oldular gerçekte olsunlar kayserisporu tutucam söz
Şimdi hamiou berbat transfer ama sen fanatikliğine yenilip iyi kaleci diyeceksin aydın yetersiz bir adam ama sen yeterli diyeceksin ali turan çok yetersiz ama sen yeterli diyeceksin bunlarıda görmek gerek