1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Arda ile yeni sözleşme yapıldı diye biliyorum ben.
    Ayrıca her ne kadar alt yapıdan gelenlerle kurtuluyor olsak da bizler de diğer takım taraftarları gibi transfer heyecanı yaşamak istiyoruz kanımca.
    Olivera yı kiralama durumu konuşuluyordu. Bonservisi ile alınmasından yana değilim ben. Kiralanırsa daha iyi olur. Hem kendini gösterip önümüzdeki sezon için daha istekli olur.
    Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferlerBnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    Bnece transfer heyecanını Kewell ve Meirayla yaşadık.Suazonun alınmasından yana değilim.Eğer çok iyi olsaydı çoktanAvrupa kulüpleri kapmıştı.Bizim alacağımız oyuncu ilerde para etmesi lazım.Yani Ribery gibi elimizden kaçırmayacağımız akıllı transferlerBnece Haldun Üstünel istediğim transferi yapacak sabredelim
    Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Katılmıyorum..İyi olsaydı Avrupa kulüpleri kaçırmazdı diyorsun da Ribery biz aldığımızda hiçbir iyi kulüpte oynamamıştı.Ama adam muhteşemdi.Bir de onun keşfedilmesi kolaydı yani Fransızdı.Bu adam bir de Şilili.Bir adamın iyi olup olmadığı her zaman oynadığı kulüplerden anlaşılmaz.
    Ribery ve Suazo ne alakaBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ribery ve Suazo ne alakaBiri 22 yaşındaydı ve pek gündemde değildi.Suazo yıllardır biliniyor, 27 yaşına geldi ve hiçbir avrupa kulübü onu almadı.Tabi kalitesiz olduğunu düşünmüyorum, yalnız senin kıyaslamanı komik buluyorum.Gelirse bence iyi transfer olur 15-20 arası gol atar ligde
    Hay ağzını seviyimNe doğru demişin,ben şahsen siyahi bir forvetin gelmesini istiyorum Türkiyede siyahi forvetler coşuyor (bkz.Amokachi,Nouma)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Suazo iyidir attilla izleseydin böyle demezdin sanırım. Avrupaya gitmedi diye adam almayalımmı yahu
    Copa America'da en göze çarpanlardandı. Ayrıca Cabanas da o turnuvada iyiydi ama o da Avrupaya gitmedi. Oynadığı yer önemli değil, kalitesine bakmak lazım ki izleyenler nasıl oyuncu olduğunu biliyorlar.
    İzledim ben yav bak Suazo dediğin Lincolnün forvet versiyonu bize yırtıcı forvet lazım Avrupada,Rakip defansla boğuşacak verkaç yapacak ve hzlı olacak Nondada hız yok Ümit Karanda biliyorsun zaten belki benim kafamdki forveti gözünde canlandırabilmişimdir
    Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Temmuz.2008 at 16:52 Reason: w değil v.

Mesaj Yetkileri