burak abi süper gidiyorsun
DisCo
Hellbells
burak abi süper gidiyorsun
Manchester City'den teklif aldım ancak kabul etmedim. Demek ki gerçekten iyi gidiyoruz. Çatlasın birileri![]()
çok iyi gidiyorsunda birde şu resimLer büyük veriLsede imageshackLa tartışmaya girmek zorunda kaLmasak![]()
middlesbroughu tutuyorum dedim düşüşe geçmiş bari evertonu tutayım nolcak bakalım![]()
everton yıkıp geçiyo devam![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Resimler konusuna gelince büyük şekilde bıraktığımızda sayfa yapısını bozuyor ve haliyle sürekli resimleri bıraktığımızdan sayfanın geç açılmasına sebeb oluyor. O nedenle küçük bırakıyoruz ve isteyen üzerine tıklayıp bakıyor. Anlayışınıza teşekkür ediyorum.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 22.HAFTA
MİDDLEBROUGH : 2 - 1 : BOLTON
İyi oynadık ve kazandık. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 23.HAFTA
NEWCASTLE : 0 - 0 : MİDLESBROUGH
İyi oynadık. Şut sayıları eşit oyun ortadaydı ancak biz daha net pozisyonlar yakaladık , atamadık. Zaten Newcastle kalecisi Gordon maçın adamı seçildi.
F.A CUP 4.TUR
MİDDLESBROUGH : 0 - 0 : PORTSMOUTH
Oynatmadığımız bir kaç oyuncuya ilk 11 de görev verdik.İyi oynadık ancak gol atamadık.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 24.HAFTA
FULHAM : 1 - 1 : MİDLESBROUGH
Hiç beklemediğimiz beraberlikler alıyoruz. Bir an önce kazanmaya başlamalıyız.
Bir Dost
Hellbells
BPL 22. Hafta
Porstsmouth 3 - 4 Everton
BPL 23. Hafta
Everton 4 - 7 Arsenal
Müthiş bir maçtı 2 farklı öne geçsekte skoru bir türlü yerinde tutamadık. 2. yarıda ise etkili bir Arsenal vardı ancak bizde boş durmadık. Büyük takım faktörü ortaya çıktı. Yakaladıklarını attılar biz ise atamadık. Maç bizim hakkımızdı diye düşünüyorum ama atamazsanız hakkınızı alamıyorsunuz. Yenilmemize rağmen ben çok zevk aldım.
Fa Cup
Everton 0 - 1 Chelsea
Elendik kupadan. Aslında haketmediğimiz sonuçlar yaşıyoruz. Önce Arsenal maçı sonrada bu maç ama savunmada sürekli bir oyuncumuz bizi yakmaya devam ediyor. Lugano ayağında ki topu gereksiz tutunca Rossi geldi kaptı ve zaten olay yeri kale çizgisi önü olduğundan gol olması kaçınılmazdı. İşte gol olmadan önce Lugano'nun yarım saat beklediği an Rossi'de pusuda;
BLP 24. Hafta
Everton 3 - 0 Aston Villa
Transfer Sezonuda Kapandı. Özetler
Vaughan'ı 16 MN satmamız gerçekten bizim için iyi oldu. A. Jonhson'uda 8 MN sattık. Kulübe maddi yönden de katkıda bulunmuş olduk. Güzel bir şekilde yapılanmamız devam ediyor.
Puan Durumu
Valla boro nun dengeli bir kadrosu var ama Premier ligde ilk 6 için hücum gücü yetersiz...AMR-AMC-AML ve tek forvetle oynuyolar zannedersem tuncay iyi oyuncu ama EPL için yetersiz AML şart çok kalitelilerinden AMR de aynı şekilde steed iyi bir alternatif ama EPL de üst sıralar için daha efektif bir kanat gerekir FC içinde en az doyle kalitesinde bir oyuncu daha gerek...defans ve ön libero çok kaliteli duruyor ama kaleci istikrarsız sol bek iyi ancak sağ bekde acil ihtiyaç var gibi çünkü ighnasevic o bölge için çok iyi bir oyuncu değil...
everton bu sezon savunmaya da forvetede çok iyi takviyeler yapdı görkemli bir kadroları var bu sene şampiyonlar ligini yarıladılar seneye orada neler yapacaklar merakla bekliyoruz...
everton ii gidiyor
TariboWest
Evet tek forvet oynuyorum. AMR-Tuncay, AML-Downing , AMC - Hersi( Petric ) ST--Doyle.. Çok büyük transferler yapmamamın sebebi biraz finansal olarak sağlamlaşmak.Bu sezon sonu daha da güçlü bir finansımız olacak. Dediklerin çok doğru.Gelecek sezon iyi transferler yapmaya çalışacağım. Ancak sözleşmesi bitip takımdan ayrılacak çok oyuncum var,sözleşme kabul etmiyorlar. Saol analizin için.
Bir Dost
Hellbells
AHLAKSIZ TEKLİF!!!!!
Yaklaşan Middlesbrough-Everton maçı öncesi Everton menejerinin yaptığı ahlaksız teklif spor kamuoyuna bomba gibi düştü!!İşte o tarihi konuşmalar...
Burak |: city yenseydim seni de yenseydim
Burak |: bedavadan 6 puan
HELLBELLS ( UMUT ) / TURKSPORTAL: ben yenecem seni inşallah
HELLBELLS ( UMUT ) / TURKSPORTAL: doyle u özel olarak hazırlıyorum o maça
Burak |: sakatlarım
HELLBELLS ( UMUT ) / TURKSPORTAL: terbiyesizzzzzzz
Burak |: sakatlıcam hiç oynatma
Burak |: ilerki maçları düşün
HELLBELLS ( UMUT ) / TURKSPORTAL:yok ben sahaya çıkarırım da
HELLBELLS ( UMUT ) / TURKSPORTAL: sen sakatla
Burak |: benden günah gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BARCLAYS PRİMİERSHİP 25.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 0 - 0 : READİNG
F.A CUP 4.TUR
PORTSMOUTH : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH ( 0 - 3 P.A )
UEFA KUPASI 1.MAÇ
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : ZARAGOZA
Rakip bizim sahayı göremedi. Rakibin ceza sahasında geçen maçta oyun olarak ezdik ancak tek fark.
F.A CUP 5.TUR
BLACKBURN : 3 - 0 : MİDDLESBROUGH ( 0 - 3 P.A )
UEFA KUPASI 2.MAÇ
ZARAGOZA : 1 - 1 : MİDDLESBROUGH
Yine üstün oynadık ancak berabere kaldık.Maçın adamı rakip kaleci seçildi. Diğer turdaki rakip F.BAHÇE
BARCLAYS PRİMİERSHİP 26.HAFTA
ARSENAL : 0 - 0 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 27.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 2 : MAN.CİTY
Her maç aynı . Maçın adamı rakip kaleci. Maç sonrasaı haberler. Boro kaçan şanslara yanıyor falan.Bıktım artık.Resmen ezdim herifi.Ama yok yenildik. Rakibim beni böyle ezse 5 fark yerim.
Last edited by The.Crow : 27.Temmuz.2008 at 16:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Abi futbol bu hep ezzen kazanmıyorki![]()
BPL 27. Hafta
Southampton 1 - 1 Everton
Maça çok iyi başladık. Kaçırdıkça kaçırıyoruz. Rakip kaleci bu kadar iyi ise bu takımın düşme potasında ne işi var sorusu geliyor aklıma ya neyse maça devam ediyoruz. Derken arada sırada dağa taşa şut atan Southampton geliyor ve bir penaltı. 1 - 0 mağlup duruma düşüyoruz. Oyun maçı rakibe kazandırmak için herşeyi yaparken bir anda 90 + 2'de beraberliği atıyoruz. Bari bu kadar saçmalık oluyor bırakında adamlar kazansın.
UEFA KUPASI 1.MAÇ
FENERBAHÇE : 3 - 3 : MİDDLEBROUGH
İsaksson saolsun.6 ile oynadı. Ezdik,3 kez öne geçtik ancak yenemedik. Ara transferde teklif gelmişti İsaksson'a satmadım. Sezon sonu teklif gelirse kesin yolluyorum çok istikrarsız.
UEFA KUPASI 2.MAÇ
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : F.BAHÇE
Ortada bir maçtı kazandık ve çeyrek finale kaldık. Gol yemedi ama İsaksson gene 6 ile oynadı. Rakip kaleci 1 gol yemesine rağmen 7 ile oynadı. Çeyrek Final deki rakibimiz R.MADRİD. Elimizden geleni yapacağız.
BARCLAYS PRİMİERSHİP 28.HAFTA
PORTSMOUTH : 2 - 1 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 29.HAFTA
A.VİLLA : 3 - 0 : MİDDLESBROUGH
BARCLAYS PRİMİERSHİP 30.HAFTA
MİDDLESBROUGH : 1 - 0 : WOLVES
UEFA KUPASI ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
MİDDLESBROUGH : 2 - 3 : R.MADRİD
Yazık oldu. İyi oynadık olmadı. Casillas 8 ile bizim İsaksson 6 ile oynadı. Artık iyi maçın yok bu kalecinin keşke teklif geldiğinde satsaydım.Artık teklif de gelmez.
Bir Dost
Hellbells
abi yedek kalecin kim bari onu oynat bi maç dene bakarsın daha iyi oynar.
fransız costil i öneririm kale için...
Everton ne yapmış öle ya Burak abi Chelsea deplasmanından 3 puan süperr
evet costil iyi kaleci ben stekelenburguda öneririm.bana göre oda iyi.
everton ii gidiyor kale için gercekten costil
TariboWest
Kaderde kendi kariyerimi taşımakta varmış
Tüm sezon kapalı gişe oynadık. Tatil hakkımız![]()
Kariyerimiz kaldığı yerden devam edecektir. Ancak önce tatil![]()
Evet uzun bir aradan sonra yeniden karşınızdayız. Bu ligi sallamadan bu kariyer bitmezHepinize şimdiden iyi eğlenceler.
Bir Dost
Hellbells
Valla çok güzel bir haber oldu bu merakla bekliyoruz...![]()
Everton çok iyi gidiyor.Boronun da toparlanacağını düşünüyorum.Ahh bu sene ÖSS olmasaydı ben de iyi bir ortak kariyer yapardım![]()