1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Beşiktaş'ın Sattığı Kombine :1717

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Üzgünüm ama burada kimse kimsenin yazmasına engel olamaz. Kurallar dahilinde tartışabilirsiniz.
    Ben konudan sapmaya başladığımız için böyle söyledim.Ve sonuçta 4-5 mesaj üstüste yazdık,hala doğru yolu bulamadık.Ondan sonra birbirimizden alıntı yaparak yazacağımız her şey gereksiz olacaktı...

Yöneticileride anlamakta güçlük çekiyorum bazen.Bunun üstüne gidip sürekli birbirimize cevap versek mesaj kirliliği oluyor,gereksiz tartışma oluyor uyarı vs alıyoruz.Ama aramızdaki alıntılı tartışmayı bitirmek için daha uzamasın diyorum yine suçlu oluyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ben konudan sapmaya başladığımız için böyle söyledim.Ve sonuçta 4-5 mesaj üstüste yazdık,hala doğru yolu bulamadık.Ondan sonra birbirimizden alıntı yaparak yazacağımız her şey gereksiz olacaktı...

Yöneticileride anlamakta güçlük çekiyorum bazen.Bunun üstüne gidip sürekli birbirimize cevap versek mesaj kirliliği oluyor,gereksiz tartışma oluyor uyarı vs alıyoruz.Ama aramızdaki alıntılı tartışmayı bitirmek için daha uzamasın diyorum yine suçlu oluyoruz...

Ben sana suçlusun veya ona benzer birşeysin demedim. Doğru yolu bulana kadar tartışabilirsiniz ama tabi kurallar dahilinde olmalı, birbirinizi kırmadan. Şimdi sen o cümleyi kurdun karşı tarafta ki arkadaşımızı rencide ettin veya kırdın veya şevkini kırdın, o arkadaşımız kendi fikirlerini savunurken korkacak, çekinecek, acaba yanlış anlaşılır mıyım? diye düşünecek. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Kurallar dahilinde tartışırsanız kavga da olmaz gürültü de. Kurallar da ne var? Güzel bir şekilde üsturuplu bir şekilde karşı tarafı incitmeden görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
    (/s)

Mesaj Yetkileri