@Emrah abi

Sen bizim derdimizden az çok anlarsın.2 senedir sizde aynı derdi çektiniz.Neyden bahsettiğimi çok iyi anladın sen.

Teknik ekip çıkar derki "Transferi kapattık." Yönetimden biriside çıkar derki "X oyuncumuzu her an satabiliriz yerine baktığımız isimler var."Ee teknik ekip böyle demişti denincede "Onlar düzeni sağlamak için öyle demişlerdir." der.

Bir kaç yönetici çıkar derki "Bu sezon maçlarımızı İnönü'de oynayacağız izin çıksa bile.Taraftarımızı rahat olsun." Oradan başka birisi çıkar derki "İzin çıkar çıkmaz stadı yıkmaya başlayacağız.Başka bir stadtada maçlarımızı oynarız." Ee diğer yöneticiler böyle demişti denincede "Onlar kombine satılsın diye öyle söylemiştir." der.

Takımın başına yeni bir hoca gelir birisi çıkar der "Ben bunu istememiştim." Diğeri çıkar der "Ben şunu istemiştim.".Takım yenilir "Kız gibi oynuyorlar." denir.Bir oyuncu alınır "Harika transfer yaptık." denir.2 gün sonrada işler iyi gitmeyince oyuncu suçlanır.Bir tepki konur,taahhütler verinir.Sonrada laflarından dönerler.Falan filan..Herkes herşeyi biliyor.Daha fazla yazıpta kendimi yormak istemiyorum.

Neyse asıl demek istediğime geleyim.Bu taraftar bütün bunlara rağmen hep sabretti,hep destek verdi ama artık bir şeylere dur demenin vakti geldi.Çünkü yönetim iyice azıtmaya başladı.Taraftarı iplemediğini kendi bildiklerini yapmaya devam edeceklerini yaptıkları hareketleriyle gösteriyorlar.Beşiktaş taraftarıda diğer bazı etkenlerinde etkisiyle ( Stad belirsizliği , Çarşı , Maddi imkanlar vb.) kombine almayarak yönetimine tepki göstermektedir.Ve bundada sonuna kadar haklıdır.Ne transferler,ne şampiyonluklar bu tepkide etkili değildir.Asıl neden bu yönetimdir..